KLOMEN??

Bende bekliyorum kizlar klomen verdi catlamis dedi adet olursan gel dedi ne olacak bilmiyom valla merakla bekliyorum

Ya bana direk verdi sorun yok ama kendi kendine de demek olmadı dedi. 27 yaş 7 8 ay oldu isteyeli . Bende kist olur adetler düzensizleşir daha kötüye gider diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben mart 31 de adet gördüm. Adetimin 5. Gubunden itibaren 5 gün kısmen kullandım ve adetimin 8. Gününden itibaren yumurya takibi yapıldı. Adetinin 11. Günü gittiğimde sağ taraftaki yumurtam 22 mm ye ulaşmıştı doktorum hemen catlatma ignesi bir bu akşam ve gün aşırı birliktelik demişti pazartesi günü. Igneyi bulamadığım için doktorum izni ile salı günü kendim evde bacak on yüzünden vurdum. Dün gece yani iğneden 36 saat sonra birliktelik oldu. Şu an sağ tarafta ara ara atmalar oluyor yumurtam çatladı mi catlamadi mi bilmiyorum. Nasıl anlayabilirim yardımcı olur musunuz u yolla hamile kalan var mi .

Evet cnm olmadi bizede basta hep olur sizin dediler ama iki senedir olmadi olmuyo bu ay rahim filmi cekindim bu ay da bole gececekmis onumuzdeki ay bakalim asilama olur galiba ama bizim sorunumuz esimin sperm morfolojisi sizin esiniz test oldu mu

canım neden bu ayı değerlendirmiyorsunuz bana hemen hamile kalabilirsin demişlerdi.. ben yaptırdım bütün testleri eşim yaptırmadı malesef 3 kere gittik ama veremedi bi türlü sprem örneği bide bana doktorum eşimde sıkıntı olursa aşılama olmayacağını direk tüp bebek yapılması gerektiğini söylemişti senin eşinde sıkıntı varsa neden aşılama yapacaklar ki

Ya bana direk verdi sorun yok ama kendi kendine de demek olmadı dedi. 27 yaş 7 8 ay oldu isteyeli . Bende kist olur adetler düzensizleşir daha kötüye gider diye korkuyorum

en az bir sene bekletiyorlar canım sana vermiş gerçi ilacı olmadı başka bir doktora daha git, sanırım bende bir başka doktora daha gidicem beklemek çok yoruo insanı her ay ümitli bekleyiş ama sonu hüsran ..

en az bir sene bekletiyorlar canım sana vermiş gerçi ilacı olmadı başka bir doktora daha git, sanırım bende bir başka doktora daha gidicem beklemek çok yoruo insanı her ay ümitli bekleyiş ama sonu hüsran ..
Ya işte her doktor farklı düşünüyor. Ben de vermesin isterdim ama doktor öyle deyince insan da daha tedirgin oluyor. İlk ay gittiğimde bile hemen olsun istiyorsan tedavi başlayalım demişti bana her şey yolundayken bile

evet maalesef her doktor farklı görüşte .. sen benim tersimi düşünüosun bende bana ilacı al iç deseler seve seve içerim:)) çnkü böle boş boş beklemek yoruo insanı

Cnm bize de bu ay degerlendirin cok onemli dedi ama benim umudum yok ve asilamada sansimiz var esimin sperm sayisi yuksek

Kullandigin zaman agri yapiyo bulanti falan agri hic bitmemisti benim cnm ama ins sonu mutlu biter rabbim biran once bebeklerini verir
Amin inş. Bakalım gelecek ay bende başlarım. bu ay da olmazsa üç dört gün kaldı zaten Bu ay oldu mu olmadı mı öğrenmeye inş kullanmama gerek kalmadan bu ay mutlu haberi alırız

Slm kizlarrr bende yeni katildim bende ikinci kez anne olmak istiyorum5nisan çatlatmak iğnesi oldum oncesi nde tabiki 5gun klomenn .şimdide progestan..hiçbir sorunumuz yok bende bi tek rahim dönmesi olmuş ama hamile kalmaya engel değilmiş. Bu şekilde hamile kalanlar varmiiiiRabbim isteyen herkese versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…