- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Ya bana direk verdi sorun yok ama kendi kendine de demek olmadı dedi. 27 yaş 7 8 ay oldu isteyeli . Bende kist olur adetler düzensizleşir daha kötüye gider diye korkuyorumben kullanmak istiyorum dememe rağmen vermedi doktor acaba kist yapar düşüncesiyle mi vermedi acaba doktor onayı olmadan kullanmakta istemiyorum kafam allak bullak .. canım 30 yaşındayım ben 2 defa hamile kaldım ama biri kimyasal diğeri dış gebelikti inan beklemek istemiyorum ama direk aşılama tüp bebek te yaptırmak istemiyorum doktor sizin kesin olur biraz daha bekleyin dio bilmiyorum napıcam.. senin yaşın kaç ne zamandır istiyorsun?
Evet cnm olmadi bizede basta hep olur sizin dediler ama iki senedir olmadi olmuyo bu ay rahim filmi cekindim bu ay da bole gececekmis onumuzdeki ay bakalim asilama olur galiba ama bizim sorunumuz esimin sperm morfolojisi sizin esiniz test oldu mu
İlacın bi yan etkisi oldu mu ağrı vs gibiBende bekliyorum kizlar klomen verdi catlamis dedi adet olursan gel dedi ne olacak bilmiyom valla merakla bekliyorum
Ya bana direk verdi sorun yok ama kendi kendine de demek olmadı dedi. 27 yaş 7 8 ay oldu isteyeli . Bende kist olur adetler düzensizleşir daha kötüye gider diye korkuyorum
Ya işte her doktor farklı düşünüyor. Ben de vermesin isterdim ama doktor öyle deyince insan da daha tedirgin oluyor. İlk ay gittiğimde bile hemen olsun istiyorsan tedavi başlayalım demişti bana her şey yolundayken bileen az bir sene bekletiyorlar canım sana vermiş gerçi ilacı olmadı başka bir doktora daha git, sanırım bende bir başka doktora daha gidicem beklemek çok yoruo insanı her ay ümitli bekleyiş ama sonu hüsran ..
Ya işte her doktor farklı düşünüyor. Ben de vermesin isterdim ama doktor öyle deyince insan da daha tedirgin oluyor. İlk ay gittiğimde bile hemen olsun istiyorsan tedavi başlayalım demişti bana her şey yolundayken bile
Cnm bize de bu ay degerlendirin cok onemli dedi ama benim umudum yok ve asilamada sansimiz var esimin sperm sayisi yuksekcanım neden bu ayı değerlendirmiyorsunuz bana hemen hamile kalabilirsin demişlerdi.. ben yaptırdım bütün testleri eşim yaptırmadı malesef 3 kere gittik ama veremedi bi türlü sprem örneği bide bana doktorum eşimde sıkıntı olursa aşılama olmayacağını direk tüp bebek yapılması gerektiğini söylemişti senin eşinde sıkıntı varsa neden aşılama yapacaklar ki
yok agri ztn catlayinca oluyormu olmasi iyi dedi ama baska bisey hissetmiyorumİlacın bi yan etkisi oldu mu ağrı vs gibi
Bende ilaç içince sanki vücuduma kötü bişey olacak hapın yan etkileri oluşacak korkusu var hepevet maalesef her doktor farklı görüşte .. sen benim tersimi düşünüosun bende bana ilacı al iç deseler seve seve içerim:)) çnkü böle boş boş beklemek yoruo insanı
Yan etkisi hep duyduguma gore pko hastalarina oluyo cnm bende bisey yapmadi meselaBende ilaç içince sanki vücuduma kötü bişey olacak hapın yan etkileri oluşacak korkusu var hep
Bunu duyduğuma çok sevindim... cesaret edemiyorum yoksaYan etkisi hep duyduguma gore pko hastalarina oluyo cnm bende bisey yapmadi mesela
Kullandigin zaman agri yapiyo bulanti falan agri hic bitmemisti benim cnm ama ins sonu mutlu biter rabbim biran once bebeklerini verirBunu duyduğuma çok sevindim... cesaret edemiyorum yoksa
Amin inş. Bakalım gelecek ay bende başlarım. bu ay da olmazsa üç dört gün kaldı zaten Bu ay oldu mu olmadı mı öğrenmeye inş kullanmama gerek kalmadan bu ay mutlu haberi alırızKullandigin zaman agri yapiyo bulanti falan agri hic bitmemisti benim cnm ama ins sonu mutlu biter rabbim biran once bebeklerini verir
Cnm bize de bu ay degerlendirin cok onemli dedi ama benim umudum yok ve asilamada sansimiz var esimin sperm sayisi yuksek
Bende ilaç içince sanki vücuduma kötü bişey olacak hapın yan etkileri oluşacak korkusu var hep
2senedir cnm rabbimin ol demesini bekliyoruz ins herkese nasip eder bizede nasip eder insAnladım canım sen umudunu kesme bi bakmışsın olmuş bu ay hiç belli olmaz.. ne kadar süredir istiyorsunuz bebiş
2senedir cnm rabbimin ol demesini bekliyoruz ins herkese nasip eder bizede nasip eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?