KLOMEN??

KIZLar benim adetime üç gün kaldı. Şu an yine adet belirtileri yaşamaya başladım . Aslında bu ay takmayacağım diyordum ama takmaya başladım bile. Sanırım bu ay da Yok. Gelecek ay klomene başlayacağım artık şimdiden düşünüyorum.

ah o adet belirtileriiiiiiii

En kötüsü de geçen ayla tamamen aynı belirtiler olması... iki üç önceden başlayan kasık ağrısı... beyaz akıntı... geliyorum diyor resmen yaa...
bu ay bi umudum vardi baya umut doluydum smdi 9 gunum.kaldi ve basladi goguslerimm akintimmm sivilcelerimmmm yine husran diye bangir bangir bagiriyor ve bu ay o kadar onemliydi kiii benim icin

Sen ne kadardır uğraşıyorsun cnm. Tedavi oluyor Msn
evet oluyorum benimki 3 seneye yaklasti esim.ameliyat oldu normal yoolla olsun diye denedik bu ayda klomen denedik ama eger olmazsa ilk asilamayi deneyecegiz insallah o kisma gelmeden bu ay yuzum guler dedm ama adet belirtileru ben burdayim birakmadim seni diyor malesef ...

Bende bu ay olmazsa klomene geçeceğim. Sekiz ay oldu benim de isteyeli ama daha nasip olmadı

Kızlar adetin 12.günü kontrol gittim 1 yumurta gelişmiş 14 mm yumurtaların tembel ama 12.gün için 14 mm iyi dedi. İlişki tarihini yaZdı . Adetin geçiktiğinde test yap dedi adet olursan gel diğer ay klomenden başka bir şey deneriz iyi şanslar dedi kızlar nasıl sizce

Kızlar bana klomen yolu gözüktü sanırım. Bu ay başlayacağım . Sizde de adetten önce kahverengi akıntı oluyor mu acaba. Benim adet günüm normalde yarın ama bugün kahverengi akıntım oldu baya koyu.

Konuyu başından beri okudum merak ettim hamile kaldinizmi diye çok sevindim inanın rabbim bağışlasın bende bu ay klomrne baslicam insallah dualarinizi bekliyorum bebeginizi hayirlica kcaginiza alim insallah

Ben bir türlü klomen e başlayamadım ya adetim çok düzensiz randevu günlerini ayarlayamıyorım
Yarın 2. Gün diye randevu aldım bugün olmadım bile

Ben bir türlü klomen e başlayamadım ya adetim çok düzensiz randevu günlerini ayarlayamıyorım
Yarın 2. Gün diye randevu aldım bugün olmadım bile
ertesi güne gidrrsin 3 günde oluyor canim doktor demişti nasılsa ben yrin içmeye başlıyorum 8 de kontrolunvar insallah dua edin hayırlısı ile olsun yavrularimiz

ertesi güne gidrrsin 3 günde oluyor canim doktor demişti nasılsa ben yrin içmeye başlıyorum 8 de kontrolunvar insallah dua edin hayırlısı ile olsun yavrularimiz
Doktoruma sordum bana olmaz 2. Gün gel dedi diye bir ay daha bekledim canm hayırlı haberle gel inşAllah sende

Bana olmaz 2. Günü gelmen lazım dedi o yüzden bir ay daha bekletti beni

allah allah bu da doktordan doktora degismiyodur heralde. Ben şuna yormuştum dördüncü gune kadar gidilebileceğini. klomen sanirim en geç 5. gün baslaniyo o yuzden 5. günden önce herhengi bir gün gitmeliyiz diye tahmin yurutmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…