ah o adet belirtileriiiiiiiiKIZLar benim adetime üç gün kaldı. Şu an yine adet belirtileri yaşamaya başladım . Aslında bu ay takmayacağım diyordum ama takmaya başladım bile. Sanırım bu ay da Yok. Gelecek ay klomene başlayacağım artık şimdiden düşünüyorum.
En kötüsü de geçen ayla tamamen aynı belirtiler olması... iki üç önceden başlayan kasık ağrısı... beyaz akıntı... geliyorum diyor resmen yaa...ah o adet belirtileriiiiiiii
bu ay bi umudum vardi baya umut doluydum smdi 9 gunum.kaldi ve basladi goguslerimm akintimmm sivilcelerimmmm yine husran diye bangir bangir bagiriyor ve bu ay o kadar onemliydi kiii benim icinEn kötüsü de geçen ayla tamamen aynı belirtiler olması... iki üç önceden başlayan kasık ağrısı... beyaz akıntı... geliyorum diyor resmen yaa...
Sen ne kadardır uğraşıyorsun cnm. Tedavi oluyor Msnbu ay bi umudum vardi baya umut doluydum smdi 9 gunum.kaldi ve basladi goguslerimm akintimmm sivilcelerimmmm yine husran diye bangir bangir bagiriyor ve bu ay o kadar onemliydi kiii benim icin
evet oluyorum benimki 3 seneye yaklasti esim.ameliyat oldu normal yoolla olsun diye denedik bu ayda klomen denedik ama eger olmazsa ilk asilamayi deneyecegiz insallah o kisma gelmeden bu ay yuzum guler dedm ama adet belirtileru ben burdayim birakmadim seni diyor malesef ...Sen ne kadardır uğraşıyorsun cnm. Tedavi oluyor Msn
Bende bu ay olmazsa klomene geçeceğim. Sekiz ay oldu benim de isteyeli ama daha nasip olmadıevet oluyorum benimki 3 seneye yaklasti esim.ameliyat oldu normal yoolla olsun diye denedik bu ayda klomen denedik ama eger olmazsa ilk asilamayi deneyecegiz insallah o kisma gelmeden bu ay yuzum guler dedm ama adet belirtileru ben burdayim birakmadim seni diyor malesef ...
Konuyu başından beri okudum merak ettim hamile kaldinizmi diye çok sevindim inanın rabbim bağışlasın bende bu ay klomrne baslicam insallah dualarinizi bekliyorum bebeginizi hayirlica kcaginiza alim insallahKızlar rabbimherkese bu duyguyu yaşatsın... Bugün ikinci kanimi vverdim.ilk değer 102idi.. bugün adet günüm yani ilk kandan bir gün geçti değer 278 olmuş . Allah'a şükürler olsun... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn..
Olur canim bu günden bişey olmaz demişti doktor banaArkadaşlar acil yardimci olur mu bilgisi olanlar doktorum dun catlatma ignemi olmami soyledi bugün olsam olur mu?
Tamam canim teşekkür ederimOlur canim bu günden bişey olmaz demişti doktor bana
ertesi güne gidrrsin 3 günde oluyor canim doktor demişti nasılsa ben yrin içmeye başlıyorum 8 de kontrolunvar insallah dua edin hayırlısı ile olsun yavrularimizBen bir türlü klomen e başlayamadım ya adetim çok düzensiz randevu günlerini ayarlayamıyorım
Yarın 2. Gün diye randevu aldım bugün olmadım bile
Doktoruma sordum bana olmaz 2. Gün gel dedi diye bir ay daha bekledim canm hayırlı haberle gel inşAllah sendeertesi güne gidrrsin 3 günde oluyor canim doktor demişti nasılsa ben yrin içmeye başlıyorum 8 de kontrolunvar insallah dua edin hayırlısı ile olsun yavrularimiz
Bana olmaz 2. Günü gelmen lazım dedi o yüzden bir ay daha bekletti beni4. güne kadar gidilebiliyo arkadaşim. Benim doktorum 5. gunden once ne zaman istersen gel diyodu.
Bana olmaz 2. Günü gelmen lazım dedi o yüzden bir ay daha bekletti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?