Valla bana öyle dedi aradım sekreteri bir test yapın dediallah allah bu da doktordan doktora degismiyodur heralde. Ben şuna yormuştum dördüncü gune kadar gidilebileceğini. klomen sanirim en geç 5. gün baslaniyo o yuzden 5. günden önce herhengi bir gün gitmeliyiz diye tahmin yurutmustum.
Ignemi olamadim canim esim rahatsizlandigi icin kendi kendiligine saglikli catlar mi bilmiyorum gecen ayda olmamistim igne 32.gün adet olmustum dün17.günü anca degerlendirebikdik Rabbimden hayirlisi zaten bu ay da olmazsa ramamzan cikana kadar doktora gitmeyecegimOlur canim bu günden bişey olmaz demişti doktor bana
Ayyy canim tebrikler cok net olmasada görüntü cizgi okadar netki kan verdin mi yada verecek misinEki Görüntüle 1989676 Kızlar bana dua edin ilk defa net çift çizgi gördüm çok heyecanlıyım nolur dua edin bana da hepimize de nasip olsun
Ay heyecandan çekemedim bile canm benm az önce yaptım testi o da sekreter gün geçtiyse test yapın öyle gelin dedi de ondan yaptım :) kan vermeye yarın gidicem inşAllah evde bir test daha var onu da yapayım diyorum ama korkuyorum onda çıkmazsa diye ay çok tuhaf hisler içindeyimAyyy canim tebrikler cok net olmasada görüntü cizgi okadar netki kan verdin mi yada verecek misin
Ayyy valla anlayabiliyor canim bende görsem ölürüm heyecandan korkma ama bu kadar net olmazdi digerini de yap bakalim ama net bi sekilde foto at bizdeAy heyecandan çekemedim bile canm benm az önce yaptım testi o da sekreter gün geçtiyse test yapın öyle gelin dedi de ondan yaptım :) kan vermeye yarın gidicem inşAllah evde bir test daha var onu da yapayım diyorum ama korkuyorum onda çıkmazsa diye ay çok tuhaf hisler içindeyim
Tamam canım çok çok teşekkürler heyecanımı paylaştığın için :)Ayyy valla anlayabiliyor canim bende görsem ölürüm heyecandan korkma ama bu kadar net olmazdi digerini de yap bakalim ama net bi sekilde foto at bizde
Ay inşAllah canım tüm isteyenlere nasip olur inşAllah 10. Aya girdim 10 aydır bekliyorum inanamadım o yüzden :)hamilesin iste digerinde de cikar merak etme tebrikler masallahh allah saglikli bir gebelik ve bebek nasip etsin canim:)
İnşallah <3oooo masallah cok koyu cikmis degerin 1000 uzeri cikar diye dusunuyorum.
İnşAllah inşAllah burdaki herkese de dua edicem teker teker hayırlı haberler alırız inşAllah :) çok teşekkürlercok cok guzel hayirli olsun allah isteyen herkese nasip etsin insallah:)
Ilk defa bu kadar koyu görüyorum ikiz felan mi kiİnşAllah inşAllah burdaki herkese de dua edicem teker teker hayırlı haberler alırız inşAllah :) çok teşekkürler
Allah razi olsun canim ozellikle duani bekliyorum bende yaklasik 10 .a aya girecegim beklemde cok zorlu bi süreç duaya ihtiyacim varİnşAllah inşAllah burdaki herkese de dua edicem teker teker hayırlı haberler alırız inşAllah :) çok teşekkürler
Ay bilmem kiIlk defa bu kadar koyu görüyorum ikiz felan mi kihayirli uğurlu olsun canim
Biliyorum kuzum nasıl zor olduğunu bende geçen ay klomene başlayacaktım günü kaçırdım diye bir ay bekle dedi doktor gerçekten düşünmüyorken oluyor kuzu rahat bırak bedenini ben dua ederim herkese Allah kabul eder inşAllahAllah razi olsun canim ozellikle duani bekliyorum bende yaklasik 10 .a aya girecegim beklemde cok zorlu bi süreç duaya ihtiyacim var
Biraktim bu ay zaten doktora felan da gitmeyecegim doktorum da dinlen dedi zaten ramazan mübarek aya girecegiz Rabbim bu ay da gonullerimizi ferahlatsin dualarimiz kabul etsinBiliyorum kuzum nasıl zor olduğunu bende geçen ay klomene başlayacaktım günü kaçırdım diye bir ay bekle dedi doktor gerçekten düşünmüyorken oluyor kuzu rahat bırak bedenini ben dua ederim herkese Allah kabul eder inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?