KLOMEN??

Valla bana öyle dedi aradım sekreteri bir test yapın dedi

Olur canim bu günden bişey olmaz demişti doktor bana
Ignemi olamadim canim esim rahatsizlandigi icin kendi kendiligine saglikli catlar mi bilmiyorum gecen ayda olmamistim igne 32.gün adet olmustum dün17.günü anca degerlendirebikdik Rabbimden hayirlisi zaten bu ay da olmazsa ramamzan cikana kadar doktora gitmeyecegim

Ayyy canim tebrikler cok net olmasada görüntü cizgi okadar netki kan verdin mi yada verecek misin
Ay heyecandan çekemedim bile canm benm az önce yaptım testi o da sekreter gün geçtiyse test yapın öyle gelin dedi de ondan yaptım :) kan vermeye yarın gidicem inşAllah evde bir test daha var onu da yapayım diyorum ama korkuyorum onda çıkmazsa diye ay çok tuhaf hisler içindeyim

Ayyy valla anlayabiliyor canim bende görsem ölürüm heyecandan korkma ama bu kadar net olmazdi digerini de yap bakalim ama net bi sekilde foto at bizde

hamilesin iste digerinde de cikar merak etme tebrikler masallahh allah saglikli bir gebelik ve bebek nasip etsin canim:)

İnşAllah inşAllah burdaki herkese de dua edicem teker teker hayırlı haberler alırız inşAllah :) çok teşekkürler
Allah razi olsun canim ozellikle duani bekliyorum bende yaklasik 10 .a aya girecegim beklemde cok zorlu bi süreç duaya ihtiyacim var

Allah razi olsun canim ozellikle duani bekliyorum bende yaklasik 10 .a aya girecegim beklemde cok zorlu bi süreç duaya ihtiyacim var
Biliyorum kuzum nasıl zor olduğunu bende geçen ay klomene başlayacaktım günü kaçırdım diye bir ay bekle dedi doktor gerçekten düşünmüyorken oluyor kuzu rahat bırak bedenini ben dua ederim herkese Allah kabul eder inşAllah

Biraktim bu ay zaten doktora felan da gitmeyecegim doktorum da dinlen dedi zaten ramazan mübarek aya girecegiz Rabbim bu ay da gonullerimizi ferahlatsin dualarimiz kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…