KLOMEN??

Biraktim bu ay zaten doktora felan da gitmeyecegim doktorum da dinlen dedi zaten ramazan mübarek aya girecegiz Rabbim bu ay da gonullerimizi ferahlatsin dualarimiz kabul etsin
Amin inşAllah canım doktora gitmeyeceksin diye nasıl rahatsın dimi Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin kendi kendine olsun inşAllah

Amin inşAllah canım doktora gitmeyeceksin diye nasıl rahatsın dimi Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin kendi kendine olsun inşAllah
Aynen benim stresim çocuk olsun diye degil çünkü O nu Rabbim verecek ama o doktor kontrolleri günleri insan zorla o strese sokuyor cok şükür valla

Aynen benim stresim çocuk olsun diye degil çünkü O nu Rabbim verecek ama o doktor kontrolleri günleri insan zorla o strese sokuyor cok şükür valla
Aynen aynen ben bacaklarımı o kadar sıkardım ki stresten hastahaneden çıktığımız an ağrırdı

merhaba, ben de 4 ay önce doktora gittim. pco dedi bana da. biraz zor olur ama olur dedi bebeğin. hormonlarımda sıkıntı yokmuş baktılar. ama küçük küçük bir sürü kistim vardı. büyümüyordu yumurtalarım. klomen kullandım 1 tan büyüdü. denedik 1 gün arayla. geçen ay olmadı. bu ay bir kere daha kullandım bakalım şuan deniyoruz ama çok umutsuzum. iş yerinde 2 tane hamile arkadaşım var. sürekli bebek konuları konuşuluyor iyice psikolojim bozuldu. benim gibi olan var mı ?

merhaba, ben de 4 ay önce doktora gittim. pco dedi bana da. biraz zor olur ama olur dedi bebeğin. hormonlarımda sıkıntı yokmuş baktılar. ama küçük küçük bir sürü kistim vardı. büyümüyordu yumurtalarım. klomen kullandım 1 tan büyüdü. denedik 1 gün arayla. geçen ay olmadı. bu ay bir kere daha kullandım bakalım şuan deniyoruz ama çok umutsuzum. iş yerinde 2 tane hamile arkadaşım var. sürekli bebek konuları konuşuluyor iyice psikolojim bozuldu. benim gibi olan var mı ?

Canim benimde ayni senin yasadiklarini yasiyorum calistigim okulda tam 3 tane ogretmen arkadasin hamile oldugunu ogrendim sene basindan beri ve hepsiyle hergün ayni ortamdayim bende ekstradn esimin is hayati sknti senin gibi ilk kullandigimda klomen 1 yumurtam vardi olmadi simdi 2.yi kullandim 2 tane yumrtam vardi igne olacaktim koca evde yoktu geldi sonra ancak 1 gün degerlendirdik ve ben artik sogudum ekstra bisey yapmayi düşünmüyorum ne doktor ne kür akisina artik

merhaba canım,
yani gerçekten hamile olanlar adına tabiki çok seviniyorum ama benim 4 aydır uğraştığımı biliyorlar bu sebeple sürekli bu konuları açmamaları gerekir diye düşünüyorum ama öyle olmuyor maalesef farklı şehirde gelin olarak geldim. çok arkadaşım da yok anlatabileceğim. eşime anlatınca da kızıyor, takılma rahat ol diye ama takılmadan duramıyorum klomenin de 2. kutusunu bitirdim işte. o günden beri deniyoruz :) allahtan benimki evdeydi akşamları. :) akışına bırakmak da gelmiyor içimden benim. hep bir şeyler yapmalıymışım gibi geliyor. ama yaparken stres olmamamız lazım işte. benim buradaki hamile arkadaşlarımdan birisi de 8 ay denedi. onun yumurtası vardı ama catlamıyordu. çok denedi taktı kafaya sonra bu ay hiç takmamış. ve sdece 2 kez ilişki olmuş. hamile şuan. doktora da sürekli gitti ama bırakmadı doktorunu. bilmiyorum yaa allah hepimize bir an evel nasip etsin hayırlısıyla

Aynen benim esimde kiziyordu takma diye dedigin gibi anlatacak insan ariyor yabanci bi sehirde olunca da hersey kocayla paylasiliyor bu da yanlis çünkü en son ben igne olacaktim normalde esim burda olsaydi soylemeden igneyi olacaktim burad yoktu zaten olmayacgim diye bahsettim sonrada geldi ertesi gün ama o yok dedi bu kadar seye gerek yok sanki 10 yildiir cocugumuz olmuyor mu diye düşünüyor kendisi sonra galiba her hafta gel git doktora cok bunaldim ara vermek iyi gelecek doktorumda dinlen bakalim dedi bide bizimde bu ay yumurtlma doneminde 1 kere iliski oldu olursa sok geceirebilirim

Verdim canm 35 günlük hamişim :) darısı tüm isteyenler inşAllah
Birde buraya testi atınca bir arkadaş ikiz mi çok koyu geldi demişti doktor da içime ikiz doğuyor hadi hayırlısı dedi :)
Ben demistim ikiz mi diyeoyyy masallah canim dualarini bekliyoruz Rabbim sanada hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin

aynı laflar hep :) benimki de öle diyor sanki 10 yıldır olmuyor çocuğumuz bu ne acele keşke en başta gitmeseydin doktora diyor :) şuan bana da bakalım doktorum cumartesi ne diyecek yazarım yine buraya. rahim filmi çekebilirim demişti bir ara ama bilmiyorum yapar mı :S kafayı boşaltmayı deneyelim bence. en önemli çözüm bu. bu arada benim normalde 35 40 günde oluyordu adetim ve ilk muayenemde bir sürü ksit çıkmıştı oradan anlaşıldı senin PCO belirtileri nelerdi?

Verdim canm 35 günlük hamişim :) darısı tüm isteyenler inşAllah
Birde buraya testi atınca bir arkadaş ikiz mi çok koyu geldi demişti doktor da içime ikiz doğuyor hadi hayırlısı dedi :)
merhaba canım tebrik ederim seni. çok çok sevindim adına. inşallah allahım bize de nasip eder. özellikle yazmak istedim çünkü 2013 den beri yazmışsın bu foruma sanırım. çok çok sevindim o yüzden. neler geçti başından nasıl bir yol izledin bizlerle paylaşır mısın ? bizim gibi umutsuz kadınlara da umut olur belki yazdıkların :):) :*

Benimde adet duzensizligim vardi da evlendikten sonra düzene girmisti bebek isteyince doktora gitmeye baslamistim o zaman farketti doktor zaten doktora gitmye baslayinca stresden galiba yine gecikmeye basladi adetleim bunun bide şöyle bir olumsuz yani var uzadikca insan hep umutlaniyor sonra hüsran bu insani yıpratıyor

ten doktora gitmye baslayinca stresden galiba yine gecikmeye basladi adetleim bunun bide şöyle bir olumsuz yani var uzadikca insan hep umutlaniyor sonra hüsran bu insani yıpratıyor
aynen canım ne zaman çocuk istedim o ay resmen adet olmadım hayatımda ilk defa. evet insan uzadıkca hep umutlanıyor ama asla gecıkmek hamılelılk belırtısı degıla rtık benım ıcın. ya kanamam olmalı tutunma kanaması, ya da ciddi başka bir belirti olmalı. yoksa hiç test yapmayacağım

Bende öyle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…