Devlet hast olduğu içindir . Ben özel hastaneye gidiyorum .Gerçekten alttan mi bakiyolar yumurtalara bn ulturasyon
Canım ben 39 tl aldım ovitrelle raporla aldım bn o yüzden galiba uygundu
GERİ sayım başlasın canım hayırlısıyla inşallah. Ilk miydi seninOviteralla imgesini ben 74 tl aldım cnm benden dün sabah vuruldum
Ne zaman adet olman gerekiyor. Adetin gecikince yada adete bi kaç gün kala kan testi yapBen iğne olmadım ya kızlar ya catlamazsa catlamadigini nasıl anlicam birkaç gün sonra yeniden doktora mı gitsem ya da kaç gün sonra test yapmam lazım
Devlet değil canm özele gidiyorum bnde neye göre rapor veriliyo bilmiyorum ama doktor rapor verdi onaylattık o şekilde aldımDevlet hast olduğu içindir . Ben özel hastaneye gidiyorum .
Bilmiyorum canım valla reçeteye yazdı eczaneden 74 tl ödedim aldım . Tutsunda inşallah önemli değil zaten istanbulda devlete mi gidilir randevu alcanda adam gibi bakacaklar da ....Devlet değil canm özele gidiyorum bnde neye göre rapor veriliyo bilmiyorum ama doktor rapor verdi onaylattık o şekilde aldım
Canım en az 18 mm olması lazım 20 21 mm olunca catlarBayanlar doktora gittim baktı 3 tane yumurta varmış 2 tanesi 10 1 tanesi 11 mm imiş en azından 15 mm olması lazım dedi inofolic verdi yumurtaların büyümüyor değil yavaş büyüyor dedi bunu kullan sabah akşam perşembe tekrar gel bakalım olduysa çatlatma iğnesi yapcz dedi
Normalde düzensiz oluyorum ama doktora sordum ne zaman test yapayım diye tam 14gun sonra dedi ama muayeneden 14gun sonra mı demek
Muayeneden sonra 14 gün sonra yapabilirsin
Normalde sadece klomen mı kullandın inofolic kullanmadın mıBayanlar doktora gittim baktı 3 tane yumurta varmış 2 tanesi 10 1 tanesi 11 mm imiş en azından 15 mm olması lazım dedi inofolic verdi yumurtaların büyümüyor değil yavaş büyüyor dedi bunu kullan sabah akşam perşembe tekrar gel bakalım olduysa çatlatma iğnesi yapcz dedi
Hayır vermemişti ki siz kullandınz mıNormalde sadece klomen mı kullandın inofolic kullanmadın mı
Bilmiyorum ki canım doktora sordum peki olması gereken büyüklük neydi dedim en az 15 olmalı dediCanım en az 18 mm olması lazım 20 21 mm olunca catlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?