KLOMEN??

Bir kaç gündur kasik ve bel ağrım başladı . Göğüs ucu ağrıyor . Adetin ilk gününü sayıyorsun 14 16 18 . Tabi eğer reglin düzenliyse 28 günde bir oluyorsan.

Ben öncede kullandım klomen ve iğne hamile kaldım . Doktor üç gin ilişki vermişti o zaman bayrama denk gelmişti iki gün olmuştu. Üçüncü günü eşimin işi yoğundu olmadı hatta eşime kızdım senin yüzünden olmicak bir ayım çöpe gitti diye. Hamile kaldım sonrası fakat düşük yaptım 6 haftalikken

Bu sefer sağlıkla olur inşallah canım az kaldı ogrenmene göğüs hassasiyeti falan var mı

Ağrı normal yumurtalar büyüdüğü için ben de agrı hissettim pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum o gün inanılmaz ağrım oldu oturuken bile sanki birşeyler batıyor gibi şimdide aşırı gazım var kocamanda göbeğim

Hayırlısı olsun arkadaşlar kasık ve karın ağrım var benim ama bakalım ne olacak offf beklemek çok zor gerçekten sabır sabır sabır ...

Ama boş geçirme canım yumurtanın 24 saat canlı kalabiliyor. Canım ilişkiden sonra altina yastik koy ayaklarıni havaya dik yarım saat dur banyonu sabah yap .
Dün sabah ilişki oldu bi de bu akşam olsa boş geçmemiş olurum sonra da her akşam

Ya arkadaşlar benim sol meme ucum sızım sızım sızlıyo çözemedigim bir agrı sanki iltihap topluyor bir fikri olan var mı

Kızlar bende dün igne vuruldum sabah 9 buçukta vuruldum dün akşam ilişki oldu birde bu akşam doktorum cumartesi pazar ilişki olsun dedi.gun içersinde bir defa yeterli mi bilgisini olan yazsın lütfen

Kızlar bende dün igne vuruldum sabah 9 buçukta vuruldum dün akşam ilişki oldu birde bu akşam doktorum cumartesi pazar ilişki olsun dedi.gun içersinde bir defa yeterli mi bilgisini olan yazsın lütfen
Bence her sefer sansı arttırıyor bir kaç kez olabilir

Bayanlar benmde yarın 11.30 fa doktor randevum var ilk kez kullandım klomen inş büyümüştr yumurtalar bişey de sormak istiyorum sizlere 3 ay once ogrendim ben pcoyu normalde hic gecikme yoktu 3 aydır boyle ilaçsız regl olmadım 47-48 gün olunca gittim tarlusalla oldum ancak yani ben istesem mi ki çatlama iğnesi eğer yumurtalar büyüdüyse çatlamazsa diye korkum var şansa da bırakmak istemiyorum bu kdar uzun süreli adet olmadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…