Ben öncede kullandım klomen ve iğne hamile kaldım . Doktor üç gin ilişki vermişti o zaman bayrama denk gelmişti iki gün olmuştu. Üçüncü günü eşimin işi yoğundu olmadı hatta eşime kızdım senin yüzünden olmicak bir ayım çöpe gitti diye. Hamile kaldım sonrası fakat düşük yaptım 6 haftalikkenKendiliginden catlamayabilirde catlamazsa bu ay boşa gitmiş olur kızlar ben vuruldum ilk kullandigimda çatlama iğnesi vuruldum çatlama olmuştu eşimin sprem sayısı düşük olduğu için tutma inslh bu ayar tutar umutluyum kizlar
Bu sefer sağlıkla olur inşallah canım az kaldı ogrenmene göğüs hassasiyeti falan var mıBen öncede kullandım klomen ve iğne hamile kaldım . Doktor üç gin ilişki vermişti o zaman bayrama denk gelmişti iki gün olmuştu. Üçüncü günü eşimin işi yoğundu olmadı hatta eşime kızdım senin yüzünden olmicak bir ayım çöpe gitti diye. Hamile kaldım sonrası fakat düşük yaptım 6 haftalikken
Evet oda var. Ama ümitlenmek istemiyorum . Önceki hamilelikte hiç belirttim yoktu baş donmesiymis kasmayın. Sadece kasik ağrım la hissetmiştim .Bu sefer sağlıkla olur inşallah canım az kaldı ogrenmene göğüs hassasiyeti falan var mı
İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimİnşallah tutar hamile kalırsınız.
Amin inşallah perşembeyi bekliyorum benİnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
İyi birşey catliyacagina işaret işte . Çalışmalara basladinmiHayırlısı olsun arkadaşlar kasık ve karın ağrım var benim ama bakalım ne olacak offf beklemek çok zor gerçekten sabır sabır sabır ...
Ama boş geçirme canım yumurtanın 24 saat canlı kalabiliyor. Canım ilişkiden sonra altina yastik koy ayaklarıni havaya dik yarım saat dur banyonu sabah yap .Dün sabah ilişki oldu şimdi de akşamları olacak bir aksilik çıkmazsa
Dün sabah ilişki oldu bi de bu akşam olsa boş geçmemiş olurum sonra da her akşamAma boş geçirme canım yumurtanın 24 saat canlı kalabiliyor. Canım ilişkiden sonra altina yastik koy ayaklarıni havaya dik yarım saat dur banyonu sabah yap .
Perşembe test mi yapıcaksın canımAmin inşallah perşembeyi bekliyorum ben
Bence her sefer sansı arttırıyor bir kaç kez olabilirKızlar bende dün igne vuruldum sabah 9 buçukta vuruldum dün akşam ilişki oldu birde bu akşam doktorum cumartesi pazar ilişki olsun dedi.gun içersinde bir defa yeterli mi bilgisini olan yazsın lütfen
Evet canım perşembe günü kan testi yapcam kaç gündür belim ve kasiklarim agriyoPerşembe test mi yapıcaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?