İnsalhh canmAminnn inşallah hepimiz bu ay bebiş lerimize kavuşur ve yeni bir grupta buluşuruz :)))
Yarın mutlaka sonucu yaz canim ben de aynı durumdayım klomen kullandım ama igne vermedi doktorumYarin test yapcam canim. Sadece klomen kullandim dr. Ihtiyac duymadi heralde tekrar kontrole cagirmadi igneden falanda bahsetmedi
Yok canım belli bir büyüklüğe gelince çatlıyor yada catlatiliyor15 mm Bile olsa iğneyle çatlatsa yine olmaz mı ki?
Yazarim mutlaka canim hatta yeni bi topik acarim insaAllah hamileyimdirYarın mutlaka sonucu yaz canim ben de aynı durumdayım klomen kullandım ama igne vermedi doktorum
İnşallah amin ... Bebeğin seninledir inşallahYazarim mutlaka canim hatta yeni bi topik acarim insaAllah hamileyimdir
Göğüs hassasiyetin var mı ağrın? Genelde o çok net belli ediyorİki günüm kaldı beklemeye çok heyecanlıyım belim çok ağrıyor kızlar .öğlen 12 ye kadar yattım nasıl uykum var
Canım içimden bir ses bu ay bu grupta çok güzel haberler alacağız diyor eğer goguslerde koyulaşma varsa yüksek ihtimal gebelik vardır canimmm :)))))Evet var hatta sanki koyulasmaya başlamış. İki gün daha sabır. Olmasa da öbür aya devam . Niyeyse çok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?