- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
Bende yumurta tembelliği var bende önceki kullandigimda Dr vermedi ben istedim ben sansa bırakamam dedim yazdı iki gün ilişki oldu hamile kaldım kaybettim malesefBayanlar benmde yarın 11.30 fa doktor randevum var ilk kez kullandım klomen inş büyümüştr yumurtalar bişey de sormak istiyorum sizlere 3 ay once ogrendim ben pcoyu normalde hic gecikme yoktu 3 aydır boyle ilaçsız regl olmadım 47-48 gün olunca gittim tarlusalla oldum ancak yani ben istesem mi ki çatlama iğnesi eğer yumurtalar büyüdüyse çatlamazsa diye korkum var şansa da bırakmak istemiyorum bu kdar uzun süreli adet olmadığım için
İstemeyi düşünüyorum eğer büyüdüyse bende şansa bırakmak istemiyorum artık yani bakalım neler olr yarın :) Cok duydum düşük yapan Acaba ilaç mı pco mu sebep ya umudum olmuşken şimdi kafam karıştıBende yumurta tembelliği var bende önceki kullandigimda Dr vermedi ben istedim ben sansa bırakamam dedim yazdı iki gün ilişki oldu hamile kaldım kaybettim malesef
Günde bir defa yeterli zaten üç gün yaşayabiliyor cennetyuvam da demiştim ayaklarınızı duvara dikin altınıza yastık koyun kalkmayınKızlar bende dün igne vuruldum sabah 9 buçukta vuruldum dün akşam ilişki oldu birde bu akşam doktorum cumartesi pazar ilişki olsun dedi.gun içersinde bir defa yeterli mi bilgisini olan yazsın lütfen
Klomen catlatma ignesi yine oldum güzel haberi alırsam inşallah doktora dicem düştüğümü ona göre özlemimi alcam . Kromozom eksikliğinden olyo diyolar gelisemedigi için düşüyormuş. Bilmiyorum artikİstemeyi düşünüyorum eğer büyüdüyse bende şansa bırakmak istemiyorum artık yani bakalım neler olr yarın :) Cok duydum düşük yapan Acaba ilaç mı pco mu sebep ya umudum olmuşken şimdi kafam karıştı
İnş yine olur bebeğin bu defa sağlıkla inş hepimizi olr Rabbimn izniyleKlomen catlatma ignesi yine oldum güzel haberi alırsam inşallah doktora dicem düştüğümü ona göre özlemimi alcam . Kromozom eksikliğinden olyo diyolar gelisemedigi için düşüyormuş. Bilmiyorum artik
İnşallah amin o acıyı ben yaşadım kimseye yaşatmasın kucağımıza bOS bırakmasın .beni canlı canlı kurtaj yaptılar o kadarr çok kötüydü kiİnş yine olur bebeğin bu defa sağlıkla inş hepimizi olr Rabbimn izniyle
Ay anneme de aynısını yapmışlaf allah korusun ya valla zaten 7 aylık evliyim ben devlet de 1 sene olmadan bakmıyorlar evlendim normalde karnım şişer regl olmadan 3-4 ay boyle 27-28 günde bir oldum ama ağrısız cıvık cıvık gibi bi tuhaf geldi sonra ki ay olmadı dedim herhalde hamileym test yaptırdk Vs yok gittim özele orda dedi pco var lh yüksek cıktı ilaç verdi 2 ay kullan gel dedi kullandım gittim tarlusal verdi regl oldum klomen kullandım ilk kez yarın da sonucu görcz bakalım iğne demezse ben istcm sonunda hem bekle bekle sabır kalmıyor stres de kötü bi ara fna taktım sonra aklıma takmıyorum artık hic cunku takınca daha zor diyorlar şimdi gercekten takmıyorum Rabbime bıraktım o zamanını bilir diyerekten ama ozel de gidiyorz mesela para verince nasıl da basıyorlar devlet oyle değil baştan savma iş oluyor size iğne vermişler ya iğne fiyatı ne kadar kaç tane veriyor iğne gün belirtiyor mu iğne içnİnşallah amin o acıyı ben yaşadım kimseye yaşatmasın kucağımıza bOS bırakmasın .beni canlı canlı kurtaj yaptılar o kadarr çok kötüydü ki
son dört gün çok heyecanlıYok olmaz zaten sperm ler 72 saate kdar yaşayabiliyor. Ama ayaklarını dikmeyi unutma çok onemli
Evet canım perşembe günü kan testi yapcam kaç gündür belim ve kasiklarim agriyo
Bende 18 aylik evliyim.Ah canım kurtaja aldıklarında da haberim yoktu ben muayne olcam sandim m . Öyle ağladım ki o an bırakın istemiyorum dedim saçımı başımı yoldum . Kafaya takmama olmuyor şuan mesela hep gün sayıyorum test yapmaya şu kadar kaldı diye .buralar a giriyorum diyede kızıyor eşim çok takıyorum diye Ma olmuyor .gecenkindede kasiklarim ağrıyordu şimdide ağrıyor belim ve kasiklarim ne biliyim ümitlenmek istemiyorum ama allahım inşallah tutmusturAy anneme de aynısını yapmışlaf allah korusun ya valla zaten 7 aylık evliyim ben devlet de 1 sene olmadan bakmıyorlar evlendim normalde karnım şişer regl olmadan 3-4 ay boyle 27-28 günde bir oldum ama ağrısız cıvık cıvık gibi bi tuhaf geldi sonra ki ay olmadı dedim herhalde hamileym test yaptırdk Vs yok gittim özele orda dedi pco var lh yüksek cıktı ilaç verdi 2 ay kullan gel dedi kullandım gittim tarlusal verdi regl oldum klomen kullandım ilk kez yarın da sonucu görcz bakalım iğne demezse ben istcm sonunda hem bekle bekle sabır kalmıyor stres de kötü bi ara fna taktım sonra aklıma takmıyorum artık hic cunku takınca daha zor diyorlar şimdi gercekten takmıyorum Rabbime bıraktım o zamanını bilir diyerekten ama ozel de gidiyorz mesela para verince nasıl da basıyorlar devlet oyle değil baştan savma iş oluyor size iğne vermişler ya iğne fiyatı ne kadar kaç tane veriyor iğne gün belirtiyor mu iğne içn
Evet canım alttan bakıyor yumurtalarin boyunu ölçüyor istenilen büyüklüğe gelince ilişki günü söylüyorAlttan muayene ile mi bakıyor yumurtalara?
Amin amin inşallah dua et bol bol illa ki olur anlıyorum seni zor zor cok zor mesela ben de evlendim eltim 27 yaşında onun 2 tane vardı 3-5 yaşların sda şimdi 3 aylık yine hamileymş kesinlikle sevindim ama yinede hem şaşırdım hem kendi içimde burukluk oldu herkes benden bekliyordu cunku yeni gelin olaraktan eşimde 28 yaşında bende 22 oda istiyor ama beni hic bunaltmaz tam tersi hep destek bazıları hic oyle olmuyo birde bu yöjden bakmak lazımBende 18 aylik evliyim.Ah canım kurtaja aldıklarında da haberim yoktu ben muayne olcam sandim m . Öyle ağladım ki o an bırakın istemiyorum dedim saçımı başımı yoldum . Kafaya takmama olmuyor şuan mesela hep gün sayıyorum test yapmaya şu kadar kaldı diye .buralar a giriyorum diyede kızıyor eşim çok takıyorum diye Ma olmuyor .gecenkindede kasiklarim ağrıyordu şimdide ağrıyor belim ve kasiklarim ne biliyim ümitlenmek istemiyorum ama allahım inşallah tutmustur
Ay hiç sorma eczaneden test çubuklarından almamak için zor tutuyorum kendimi . Hayırlısıyla iyi haberler alırız hepimiz insallahS
son dört gün çok heyecanlı
İğne ücreti ne kdar tek iğne mi yapıyorlar ücreti onemli değil de sadece merak bende ki de :)Evet canım alttan bakıyor yumurtalarin boyunu ölçüyor istenilen büyüklüğe gelince ilişki günü söylüyor
Tabiki çok şükür en azından çocuğum oluyor onu biliyorum . Rabbim dertsiz dert vermesin . Benim gorumcem inde olmuyor problemleride yok o daha zor.Amin amin inşallah dua et bol bol illa ki olur anlıyorum seni zor zor cok zor mesela ben de evlendim eltim 27 yaşında onun 2 tane vardı 3-5 yaşların sda şimdi 3 aylık yine hamileymş kesinlikle sevindim ama yinede hem şaşırdım hem kendi içimde burukluk oldu herkes benden bekliyordu cunku yeni gelin olaraktan eşimde 28 yaşında bende 22 oda istiyor ama beni hic bunaltmaz tam tersi hep destek bazıları hic oyle olmuyo birde bu yöjden bakmak lazım
İğneyi 74 TL aldım. Bir tane iğne. iğneyi aldiginda hemen vurulman lazim. Soğukta muhafaza etmen lazım .İğne ücreti ne kdar tek iğne mi yapıyorlar ücreti onemli değil de sadece merak bende ki de :)
Tamam canım yarın gideyim de bakalım neler olckİğneyi 74 TL aldım. Bir tane iğne. iğneyi aldiginda hemen vurulman lazim. Soğukta muhafaza etmen lazım .
Tamam canım yarın gideyim de bakalım
İnşallah büyümüştür ilk seferde tutar . Ben istanbuldan sen
İnşallahhhh bebişlerimize kavuşuruzzAy hiç sorma eczaneden test çubuklarından almamak için zor tutuyorum kendimi . Hayırlısıyla iyi haberler alırız hepimiz insallah
Gerçekten alttan mi bakiyolar yumurtalara bn ulturasyonEvet canım alttan bakıyor yumurtalarin boyunu ölçüyor istenilen büyüklüğe gelince ilişki günü söylüyor
Canım ben 39 tl aldım ovitrelle raporla aldım bn o yüzden galiba uygunduİğne ücreti ne kdar tek iğne mi yapıyorlar ücreti onemli değil de sadece merak bende ki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?