İnşallah dahada büyür canım 21 21 olunca catlicakBilmiyorum ki canım doktora sordum peki olması gereken büyüklük neydi dedim en az 15 olmalı dedi
Aynen ücreti onemli değil tutsunda devlette işler zor gerçekten ill devlete gitti eşim bugün git yarın gelerek 2 haftada ancak sprm testi verdi tövbe gitmez bidaha devleteBilmiyorum canım valla reçeteye yazdı eczaneden 74 tl ödedim aldım . Tutsunda inşallah önemli değil zaten istanbulda devlete mi gidilir randevu alcanda adam gibi bakacaklar da ....
15 mm Bile olsa iğneyle çatlatsa yine olmaz mı ki?Belki de doktor daha erken çatlatacaktir iğneyle
Hayır tam tersi tam gününde olman lazım
Test yap canm eğer catlatma iğnesi olduysan şuan da bebis varsa çıkar mutlaka yanilacagini sanmam ama sadece klomen kullandim san gecikme gibi ihtimal var tabi bnde bu sitede okudum gecikme yapanlar varmisBurdan bi arkadas kullanmis klomenden gecikme yapmis sonra adet olmus. Banada o yuzden olmus olabilir dedi. Bugun bat gunu hala olmadim o yuzden merak ettim acaba ondanmidir diye
Belirti var mı peki göğüs hassasiyeti kasık karın ağrısı
Test yap canm eğer catlatma iğnesi olduysan şuan da bebis varsa çıkar mutlaka yanilacagini sanmam ama sadece klomen kullandim san gecikme gibi ihtimal var tabi bnde bu sitede okudum gecikme yapanlar varmis
İll kullanisinmi canm klomeniYarin test yapcam canim. Sadece klomen kullandim dr. Ihtiyac duymadi heralde tekrar kontrole cagirmadi igneden falanda bahsetmedi
Klomenden başka çatlatma iğnesi de oldunmu canımKızlar bende de pco var klomenle bu ikinci ayımdı yumurtam kendiliğinden çatladı ve Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim.Demem o ki klomen bazı bünyelerde gerçekten ise yarıyo
Meryem suresini okuma sayısı veya zamanı varmı canım. Bütün sureyi mi okudunAllah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin benim bir yıldır olmuyodu kızlar inanın öyle ümitsizdim ki adetim düzensiz yumurtlama yok pco var fazlasıyla hormonal dengesizlkler vs vs..Ama Rabbimin izni klomen ve meryem suresiyle elhamdüllilah oldu umarım saglkla devam eder..
Yok canm benm kendlgnden catlıyodu ben de sasırmıstım ama catlıyodu kendisi..Normalde meryem suresi 41 gün üst üste okunması lazm ama ben ara ara okudm malesef bir de kenzül ars okudum canm ferahlatıyoKlomenden başka çatlatma iğnesi de oldunmu canım
Mutlaka sonucu yaz canm insalhh bebişin gelmistirÇatlama ignesi ben de olmadım bakalım ne olacak sonucu göreceğiz hep birlikte bugün adetin 14.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?