KLOMEN??

Bilmiyorum canım valla reçeteye yazdı eczaneden 74 tl ödedim aldım . Tutsunda inşallah önemli değil zaten istanbulda devlete mi gidilir randevu alcanda adam gibi bakacaklar da ....
Aynen ücreti onemli değil tutsunda devlette işler zor gerçekten ill devlete gitti eşim bugün git yarın gelerek 2 haftada ancak sprm testi verdi tövbe gitmez bidaha devlete
İnsalhh hayirli haberlerini alırız canjm

Burdan bi arkadas kullanmis klomenden gecikme yapmis sonra adet olmus. Banada o yuzden olmus olabilir dedi. Bugun bat gunu hala olmadim o yuzden merak ettim acaba ondanmidir diye
Test yap canm eğer catlatma iğnesi olduysan şuan da bebis varsa çıkar mutlaka yanilacagini sanmam ama sadece klomen kullandim san gecikme gibi ihtimal var tabi bnde bu sitede okudum gecikme yapanlar varmis

Belirti var mı peki göğüs hassasiyeti kasık karın ağrısı

Var canim zaten bugun adet gunumdu olmadim ara ara belime sizi giriyo bazen sol kasil bazen sag kasik batmasi oluyo tek tarafli olmamasi kafami karistirmadi degil. 3 4 gun oncedende gogus ucumdan baslayarak agri tum gogsume yayildi. Adet oncesi 10gun onceden agrirdi goguslerim. Bide dun biraz akintim vardi beyaz sari gibi. Bugunde peceteyle sildigimde sadece parlak seffaf cok az bisey geliyo bu kadsr :)

Test yap canm eğer catlatma iğnesi olduysan şuan da bebis varsa çıkar mutlaka yanilacagini sanmam ama sadece klomen kullandim san gecikme gibi ihtimal var tabi bnde bu sitede okudum gecikme yapanlar varmis

Yarin test yapcam canim. Sadece klomen kullandim dr. Ihtiyac duymadi heralde tekrar kontrole cagirmadi igneden falanda bahsetmedi

Yarin test yapcam canim. Sadece klomen kullandim dr. Ihtiyac duymadi heralde tekrar kontrole cagirmadi igneden falanda bahsetmedi
İll kullanisinmi canm klomeni
Bnde tecrubesizim klmoni ill defa kullandım ama bn yumurta takibi yaptircam bana biraz daha var ayın sonunda Belli olcak cuma çatlatma iğnesi olucak doktor niye cagirmadi seni yumurta takibi için sitedeki bazı kızlarda klomen kullanmış çatlatma iğnesi olmadıgı için kist oluşmuş insalhh kötü bişey yoktur eger bi kaç güne adet olmazsan test yap canm insalhh mutlu haberini aliriz

Kızlar bende de pco var klomenle bu ikinci ayımdı yumurtam kendiliğinden çatladı ve Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim.Demem o ki klomen bazı bünyelerde gerçekten ise yarıyo
Klomenden başka çatlatma iğnesi de oldunmu canım

Meryem suresini okuma sayısı veya zamanı varmı canım. Bütün sureyi mi okudun

Ben de Meryem suresi ve bir de sabah namazından sonra güneş doğmadan okunması gereken bir dua var onu okuyorum arkadaşlar

Ya Allah ya rahman ya rahîm ya hayy ya kayyum ya Hannan ya Mennan ya bedias semavati Vel arz ya mâlikel mülk ve yâzel celali Vel ikrâm

Çatlama ignesi ben de olmadım bakalım ne olacak sonucu göreceğiz hep birlikte bugün adetin 14.gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…