KLOMEN??

Canım 10 aylık evliyim ben evlendiğimden beri günüm geçti hep dok pco dedi başka doktora gittim öyle birşey YÖK yumurta takibi yapalım dedi 4 -5 defa gittim ocaktan beri geçen ay klomene başlayalım artık reglinin ikinci günü gel dedi şansıma ikinci günü aradım doktorun ameliyat günü hasta almıyor dedi sekreteri doktor da bir ay bekle bakalım dedi iki gün önce tekrar aradım ben regli olmadım yine randevumu iptal edin dedim niye test yapmıyorsunuz dedi kadın söyleyene kadar aklıma test yapmak dahi gelmemişti tam 3 tane yaptım heyecandan kopkoyu çift çizgiyi gördün şükür ama o kadar rahattım ki bu ay doktor yok muayene YÖK diye dün gittim 34 günlük dedi ve ikiz olabilirmiş işte böyle :)

Canım benim allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına. Benim de gecikiyordu 34 günde 1 oluyordum ama kafaya taktığım ay hiç olamamıştım mesela ilaçla olmuştum. Şuan benim 2. Klomen kullanışım ama çok imkansız geliyor bana hamile olmak. Nasibimizde ne zaman varsan o zaman olucak herhalde o zamanı bekliyorum

Sağol canım amin
Aynen kendini rahat bırakman gerekiyor bende en son ki değil ondan öncekin i söktürücü ile olmuştum o yüzden bana da mucize gibi geliyordu doktor hiç beklemiyordun dimi dedi

Nasibinde varsa öyle bir oluyor ki sen bile hayret ediyorsun
Büyüklerinden çok dua al canım ben çok inanıyorum kimin duası kabul olur bilinmez

Nasibinde varsa öyle bir oluyor ki sen bile hayret ediyorsun
Büyüklerinden çok dua al canım ben çok inanıyorum kimin duası kabul olur bilinmez

Arkadaşlar klomen kullanipda reglim kesilecek oldumu ben 3. Günü başladım sabah akşam içtim ama 4. Günü reglim kesildi ve şu andada sağ kargimda batmalar oluşuyor nedeni nedir bunun

Merhaba tebrik ederim kaçıncı denemendi ? Kaç ygecen umurta oluşmuştu ? Sen de pco Musun?
tesekkur ederim yok canım esimle benim hiç bişeyimiz yoktu ama 10 aydr da olmuyodu gecen ay doktor progestorran hapı vermstı ama olmadı bu ayda klomen hapı vermişti ve beni doktor takibe bile almadı kac yumurtam vardı onu bile bilmiyorum doktorada o sure ıcınde gitmedim bn kpss ye hazırlanıyorum bana hep stresten olmuyodur falan dediler ama bu ay oysa daha cok sresliydm cnku sınavıma az kkaldı

Maşallah Allah sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin.ne güzel darısı bize. Peki belirtin oldu mı Canım hiç. Benim de bu ay ilk klomen tedavim. Ve beş gün kaldı tahmini regl. Sanki diğer aylardan farkı hiç kuru güne girmedim gibi hep bi hafif ıslaklık hissediyorum z ama göğüs vs hiç bi belirti Yok sende nasıldı acaba

Canım tebrikler . Sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inş. Bize de bu kandil günü hamile iken dua eder misin . Benim de aşağı yukarı sekiz dokuz aydır istiyorum . Hiç belirtin oldu mu adetten önce diğer aylara göre farklılık

Sağol Allah razı olsun amin inşAllah canım hep dua ediyorum tüm isteyenlere içinde sana da nasip olsun inşAllah canım
Benm öyle farklı belirtim olmadı herzamanki kasık ağrılarım oldu günüm geçecek diye sanmıştım birde son reglim tuhaf olmuştu kist sanmıştım ilk gün kahverengi leke gelmişti gittikçe koyulaştı ertesi gün hiçbirşey gelmedi sonraki gün normal regli olmuştum üstüne görme dedikleri şey olmuş bende canm birde olmayan kokuyu alıp tiksinmiştim birşeyden

merhaba kızlar,
ya benim moralim çok bozuk size de bir yazayım istedim bana yardımcı olun diye. ben gamze baykan' a gidiyorum doktor olarak tedaviye. 2 aydır gidiyorum henüz ve şuan klomen kullanıyoruz sadece. bu ay başka tedaviye geçebilir diye düşünüyorum. sorum şu ki ; bu forumda bir kere onunla alakalı olumsuz yorum gormustum dusuk tehlıkesı olan bırıne sorun yok demıs kadın sonra bebegını dusurmus falan dıye. bana da sureklı olumlu yorumlarda bulunuyor olucak bebek fızıksel bır sorunun yok falan dıye ama dıyorum acaba ben aslında saglıklı degılım de sadece motıvasyon ıcın mı boyle soyluyor ?

Arkadaşlar klomen kullanipda reglim kesilecek oldumu ben 3. Günü başladım sabah akşam içtim ama 4. Günü reglim kesildi ve şu andada sağ kargimda batmalar oluşuyor nedeni nedir bunun
yumurtan oluşuyor sağda muhtemelen canım. doktorum oyle soyledı bana hakıkaten de sol agrıyordu solda oluşmuştu.

yumurtan oluşuyor sağda muhtemelen canım. doktorum oyle soyledı bana hakıkaten de sol agrıyordu solda oluşmuştu.
Merhaba arkadaşım bende yeni başladım klomen e dördüncü günü gittim doktora dörder tane yumurta var dedi klomen i kullan beş gün ayın 30 da gel dedi ve bugün adetin kesildi agrım falan yok

Kızlar ben bu ay klomen kulladım bugun adetin 11.günü doktora gittim 13.5 cm yumurta var iki gün sonra gün aşırı ilişkiye başlayın dedi ama iğne vermedi gelişir mi sizce yumurtam

Kızlar ben bu ay klomen kulladım bugun adetin 11.günü doktora gittim 13.5 cm yumurta var iki gün sonra gün aşırı ilişkiye başlayın dedi ama iğne vermedi gelişir mi sizce yumurtam
Canım ben klomen kullandığım zamanlarda adetin 9. Günü giderdim tekrar yumurtaya baktırmaya. O gün bana çat iğnesi de yapar gönderirdi. 36 saat sonra ilişki derdi. 3 gün üstüste derdi hatta. Bence olacağı bu artık senin de. Daha yolu olsaydı doktor çat iğnesini bana daha geç verirdi diye düşünüyorum

bilmiyorum ama igneye gerek kalmadan gelişebildigi için igne vermmemiştir

Kizlar pco var 1 yildir evlym 2 klomen arti catlatma ignrsi oldu 3 ay ara verdil ikisi olmayinca ve doktora tekrsr gidince bana 6 keze kadar yolu var dedi 3. Deneyelim simdi bi dedi ben 3 kez biliyordum bi onceki doktor 3 kez olmayinca asilama yapariz demisti ve doktor bana asilamaya gerek kalmaz dedi bu gittigm doktor ikisinde denk gelmemstr dedi halbuki degerlendirdik de aklim karisti bi an once artk cocgum olsun istyrm kizlar delircem ya boyle olup kalabilen varni herhaangi bi yontemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…