KLOMEN??

Kızlar ben bu ay klomen kulladım bugun adetin 11.günü doktora gittim 13.5 cm yumurta var iki gün sonra gün aşırı ilişkiye başlayın dedi ama iğne vermedi gelişir mi sizce yumurtam

Cnm ben uc kez senin gibi kullandim ama bi faydasini gormedim bence catlama ignesi olsaydin keske

2 gün kaldı ama umutsuzluk sardı beni sanki adet görecegim gibi sancım oldu bugün kızlar aceba normal mi

İğneye gerek yok dedi ama çok gelişmemiş yani daha erken 14- 15.güne kadar büyür dedi
Önümüzdeki ay klomen kullanmayalım 2-3 ay kendiliğinden dene dedi ama hiç içime sinmedi ben zaten kendiliğinden olmuyor diye doktora gittim yani beklemek istemiyorum daha

benim yigenimin 2 yıl çocugu olmadı klomen verdi doktor bir ay kullandı sonra dediki kendiliginden deneyelim demiş 2. ay hamile kaldı darısı başına inşallah

Sen yine iyisini bilirsin ama bosuna zaman kaybi benim oyle 6 ayim gitti birazda nasip meselesi ama bence iyice arastirmalisin

Klomenin etkisi 1 ayda bitmiyor. Benim iki arkadaşım klomen klomen kullandığı ay değil sonraki ay gebe kaldı. Bence 2-3 ay beklenebilir

Herkese merhaba.. kizlar ben bugun 21.gun adet oldum sasirdim acikcasi neden olabilir? Mart ve mayis ayinda klomen ve femera kullandim onlar bozmus olqbilir mi duzenimi?

Herkese merhaba.. kizlar ben bugun 21.gun adet oldum sasirdim acikcasi neden olabilir? Mart ve mayis ayinda klomen ve femera kullandim onlar bozmus olqbilir mi duzenimi?
merhaba bende iki ay kullanmışım. normalde 30 günde bir olan reglim 26 ya sonra 24 e düştü. sanırım etkiliyor.

merhaba bende iki ay kullanmışım. normalde 30 günde bir olan reglim 26 ya sonra 24 e düştü. sanırım etkiliyor.
Doktorumu biraktim 2 aydir gitmiyorum cok yopranmistim su yazi kafa dinleyerek gecireyim dedim. O yuzden soramiyorumda ona. Sizde de oldu demek himm. Nette kotu seyler okudum cok canim sikildi rahim agzi kanseri, virus bakteri vs.. duzene girdimi simdi

kötü bir şikayetim olmadı açıkçası aksine er ay olan şiddetli regl sancılarım iki aydır yok oldu rahat geçiriyorum :)

iğne, çatlatma için veriliyor. muhtemelen gerek görmemiştir doktorun. büyür tabiki yumurtan zaten büyüyecekse. kendiliğinden çatlamasını beklemiş doktorun.

Canım sekiz haftalık nasıl hamilesin. Gecen ay adet oldunmu sen. Adetli iken hamilemişmisin
evet canım ben geçen ay adet oldum bu ayında 15 inde olmam gerekiyordu ama olmadım adet oldugumda 3 gün sürmüştü ama normal edetten hiç bi degişiklik yokto sadece arada kahverengi lekede geliyordu internetten araştırdıgımda o kahverengi lekenin biriken kan oldugunu ögrenmiştim üstünde durmadım meger hamileymişim degişiklik oluyordu bende mesela çok acıkan biri degilken acıkmaya başlamıştım kilo aldım dedim kilo aldıkça acıkıyorum dedim kendi kendime hep bacaklardan kilo alan birisiydim yine bacaklardan aldım kiloyu başkada bi belirti yoktu geçen ay tam günümdede oldum 1 gün bile sapmadan hemde yerleşme kanamasıymış megerse dikkat edin kızlar adetinizde degişiklik hissederseniz bence bi test yapın derim tabi siz bilirsiniz canlı örnek olarak karşınızda duruyorum

bu arada tam 8 degil 7 hafta 3 günlük doktorun tam demesi burda böyle çıktı neden bilmiyorum

Saol canım

bende polikist over var ayrıca hipotirodiim bnm gbi olan varmı ıkı yıllık evliyim. ama daha yeni basşladık calışmalara yumurtalarım tembel oldugu için doktor glifor verdi yumurtalar hızlansın die

Ben
bende polikist over var ayrıca hipotirodiim bnm gbi olan varmı ıkı yıllık evliyim. ama daha yeni basşladık calışmalara yumurtalarım tembel oldugu için doktor glifor verdi yumurtalar hızlansın die
Bendede polikistik over ve yumurta tembelliği var 8 yaşının içinde kızım var o kendiliğinden oldu 2. İstiyorum 2 yıldır hiç bi şekilde korunmuyoruz olmuyor bi kaç kez klomen tedavisi gördüm yine olmadı artık Dr. Bile gitmiyorum zamana bıraktım senin ki tedaviye sonuç verir inşallah düzenli git cnm ben bi gittim bi gitmedim pek üzerine düşmedim açıkçası. .

herkes klomen den bahsedıyor ama bilmiorm düzenli doktora gidiorm aslında ama adetim söktürücü kullanmadn gelmıo inşallah klomen verir doktor bu ayki adeti bekliorm bakalm Allah büyük

Lütfen eşinize bir baktırın ve rahim filmi çektirin. Bunlar olmadan ilaç kullanmayın. Ben glifor yüzünden işi bıraktım o kadar yan etkisi var... Ve yetmedi... Lütfen bu testleri yaptırın ben de 2 yıllık evliyim ama 1bucuk yıldır bunun peşinde koşuyorum yumurta tembelliği zayıflığı bende de var ve aşılamamız tutmadı. Kasım aralık gibi tüp bebek düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…