Soğan kürü yap canım ben yaptım 2 ay düzenli oldum bu 3. Ayım bakim yine düzenli olacak mı bende adet söktürücü kullanmadan olamiyordum 4 ay olmadığım zamanlar oluyordu soğan kürü iyi geldi sende dene derim dr. Ne diyor çocuğun olmasıyla ilgili mesela Dr. Bana dedi tedavisiz bekleme biraz zor dedi tedaviyle hamile kalabilirmişim yani normal kadınlar ayda 1 yumurtluyorsa bende 2 yada 3 ayda 1 yumurtlama oluyormuş..herkes klomen den bahsedıyor ama bilmiorm düzenli doktora gidiorm aslında ama adetim söktürücü kullanmadn gelmıo inşallah klomen verir doktor bu ayki adeti bekliorm bakalm Allah büyük
Cnm ben soğan kürünü yaptm 1 ay düzenli hatta 2 gün erken geldi ondan sonra gene 50-60 günde bir geldi.doktor sana ne dediyse bnada aynısını dedi sen KLOMEN kullandnmıSoğan kürü yap canım ben yaptım 2 ay düzenli oldum bu 3. Ayım bakim yine düzenli olacak mı bende adet söktürücü kullanmadan olamiyordum 4 ay olmadığım zamanlar oluyordu soğan kürü iyi geldi sende dene derim dr. Ne diyor çocuğun olmasıyla ilgili mesela Dr. Bana dedi tedavisiz bekleme biraz zor dedi tedaviyle hamile kalabilirmişim yani normal kadınlar ayda 1 yumurtluyorsa bende 2 yada 3 ayda 1 yumurtlama oluyormuş..
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSN. ,İNŞALLAH TÜPBEBEK DENEYİMİNİZ TUTAR. BEN 1,5 AYDIR GLİFOR KULLANIORM HİÇ YAN ETKİSİNİ YAŞAMADM SENDE NE GİBİ ŞEYLER YAPTIDA İŞİ BIRAKTIN CNM .. DEDĞİNİ DOKTORUMA SORUCAM RAHİM FİLMİ MUTLAKA CEKTİRCEM CNMLütfen eşinize bir baktırın ve rahim filmi çektirin. Bunlar olmadan ilaç kullanmayın. Ben glifor yüzünden işi bıraktım o kadar yan etkisi var... Ve yetmedi... Lütfen bu testleri yaptırın ben de 2 yıllık evliyim ama 1bucuk yıldır bunun peşinde koşuyorum yumurta tembelliği zayıflığı bende de var ve aşılamamız tutmadı. Kasım aralık gibi tüp bebek düşünüyoruz.
Evet ama sadece 1 defa Dr. Kontrolünde kullandım 1 defada kendim öyle Dr. Dediği şekilde kullandım canım klomenle yumurtam 18 oldu büyüdü yani Dr. Dedi bu iyi birsey ilaca yanıt veriyorsun işte bir daha gitmedim şuandada 1 yıl kadar askıya aldım hamileliği canım çok düşününce psikolojim bozuluyor o yüzden zamana bırakmaya karar verdim sen tedavini aksama olur inşallah kısa zamanda..Cnm ben soğan kürünü yaptm 1 ay düzenli hatta 2 gün erken geldi ondan sonra gene 50-60 günde bir geldi.doktor sana ne dediyse bnada aynısını dedi sen KLOMEN kullandnmı
İNŞALLAH CNM SAĞOLASIN İNŞALLAH ALLAH TEZ ZAMANDA ÇOCUGUNU KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER.SENDE AKSATMA BAK CVP VERMİŞSİN TEDAVİYE NEGÜZELEvet ama sadece 1 defa Dr. Kontrolünde kullandım 1 defada kendim öyle Dr. Dediği şekilde kullandım canım klomenle yumurtam 18 oldu büyüdü yani Dr. Dedi bu iyi birsey ilaca yanıt veriyorsun işte bir daha gitmedim şuandada 1 yıl kadar askıya aldım hamileliği canım çok düşününce psikolojim bozuluyor o yüzden zamana bırakmaya karar verdim sen tedavini aksama olur inşallah kısa zamanda..
Evet yanit verdi hayirlisi olsun bakalim kismet canim senin yumurtan büyüdü mü ilaçla ?İNŞALLAH CNM SAĞOLASIN İNŞALLAH ALLAH TEZ ZAMANDA ÇOCUGUNU KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER.SENDE AKSATMA BAK CVP VERMİŞSİN TEDAVİYE NEGÜZEL
dedğim gibi glifor kullanıorm adet olucamki 2, günü görebilsinEvet yanit verdi hayirlisi olsun bakalim kismet canim senin yumurtan büyüdü mü ilaçla ?
Anladım canım inşallah biran önce anne olursun hileli çok güzel bi duygu Rabbim hakeden tüm kadınlara tattırsın bu duyguyu inşallah :)dedğim gibi glifor kullanıorm adet olucamki 2, günü görebilsin
Şekerimi düşürüyordu ve ishal yapıyordu altima kacirmisligim var o kadar. ama ben günde 2000 mg alıyordum.ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSN. ,İNŞALLAH TÜPBEBEK DENEYİMİNİZ TUTAR. BEN 1,5 AYDIR GLİFOR KULLANIORM HİÇ YAN ETKİSİNİ YAŞAMADM SENDE NE GİBİ ŞEYLER YAPTIDA İŞİ BIRAKTIN CNM .. DEDĞİNİ DOKTORUMA SORUCAM RAHİM FİLMİ MUTLAKA CEKTİRCEM CNM
OOO DEDĞİN KADAR VARMIŞ BEN 1000 MG ALIORMŞekerimi düşürüyordu ve ishal yapıyordu altima kacirmisligim var o kadar. ama ben günde 2000 mg alıyordum.
EŞ testi çok önemli sperm değerleri. Çünkü eşiminkine baktığımızda normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik ve rahim filmi de önemli eğer bunlarda da sorunvarsa boşuna ilaç içiyorsun demek glifor diyaromin hep böbreklere zarar veren ilaçlar idraarınızdaki tortudan anlamalısınızOOO DEDĞİN KADAR VARMIŞ BEN 1000 MG ALIORM
off vallahi bu doktorlarada güven olmuyo dayıyolar ilacları olan bize oluyo ama dedklerinizi kesinlkle uygulucam adetim bi gelsin rahim filmini özellkle istcm eşimlede konusim aksam onada baktralm çok sagolun düşenin halinden düşenler anlarEŞ testi çok önemli sperm değerleri. Çünkü eşiminkine baktığımızda normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik ve rahim filmi de önemli eğer bunlarda da sorunvarsa boşuna ilaç içiyorsun demek glifor diyaromin hep böbreklere zarar veren ilaçlar idraarınızdaki tortudan anlamalısınız
Sperm tahlili nasıl yapılıyor ?EŞ testi çok önemli sperm değerleri. Çünkü eşiminkine baktığımızda normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik ve rahim filmi de önemli eğer bunlarda da sorunvarsa boşuna ilaç içiyorsun demek glifor diyaromin hep böbreklere zarar veren ilaçlar idraarınızdaki tortudan anlamalısınız
sperm testi yapılmadan önce erkek tarafından 3 – 7 günlük cinsel perhiz yapılmalıdır. Bu 3-7 günlük cinsel perhiz döneminde hiçbir şekilde boşalma olmamalıdır. Yapılan cinsel perhiz sonrası laboratuvarımız da sperm test için ayrılan özel sperm verme odasında masturbasyon yöntemi boşalma gerçekleşmelidir.Sperm tahlili nasıl yapılıyor ?
internette yazan bu cnm bnde yaptrcm eşimesperm testi yapılmadan önce erkek tarafından 3 – 7 günlük cinsel perhiz yapılmalıdır. Bu 3-7 günlük cinsel perhiz döneminde hiçbir şekilde boşalma olmamalıdır. Yapılan cinsel perhiz sonrası laboratuvarımız da sperm test için ayrılan özel sperm verme odasında masturbasyon yöntemi boşalma gerçekleşmelidir.
Sperm verirken boşalma sırasında çıkan ilk sperm damlaları sperm testi incelemesinde çok önemlidir ve kesinlikle numune kabının dışarısına taşırılmamalıdır, şayet taşırılırsa laboratuvarımız çalışanlarına bilgi verilmelidir.
Verilen sperm örneğinde yapılacak sperm testi incelemesinde laboratuvarımızda bulunan uzman teknikerler tarafından mikroskobik incelemesi yapılır. Burada önce spermlerin hızı, daha sonra sayı ve yapısal özellikleri incelenir. Ayrıca eritrosit, lökosit veya yuvarlak hücre varlığı da araştırılır. Normalde yuvarlak hücre sayısı 5 milyondan, lökosit sayısı 1 milyondan az olmalıdır.
Anladım teşekkürler benim eşim kabul etmiyor etse yaptırmak dedim ama yok diyorsperm testi yapılmadan önce erkek tarafından 3 – 7 günlük cinsel perhiz yapılmalıdır. Bu 3-7 günlük cinsel perhiz döneminde hiçbir şekilde boşalma olmamalıdır. Yapılan cinsel perhiz sonrası laboratuvarımız da sperm test için ayrılan özel sperm verme odasında masturbasyon yöntemi boşalma gerçekleşmelidir.
Sperm verirken boşalma sırasında çıkan ilk sperm damlaları sperm testi incelemesinde çok önemlidir ve kesinlikle numune kabının dışarısına taşırılmamalıdır, şayet taşırılırsa laboratuvarımız çalışanlarına bilgi verilmelidir.
Verilen sperm örneğinde yapılacak sperm testi incelemesinde laboratuvarımızda bulunan uzman teknikerler tarafından mikroskobik incelemesi yapılır. Burada önce spermlerin hızı, daha sonra sayı ve yapısal özellikleri incelenir. Ayrıca eritrosit, lökosit veya yuvarlak hücre varlığı da araştırılır. Normalde yuvarlak hücre sayısı 5 milyondan, lökosit sayısı 1 milyondan az olmalıdır.
Erkek kabul etmiyor canım örnek benim eşiminternette yazan bu cnm bnde yaptrcm eşime
Ne demek ben bu testler geç yapıldığı için hem vakit kaybettim hem çok kimyasal kullandım kimse yaşasın istemem...off vallahi bu doktorlarada güven olmuyo dayıyolar ilacları olan bize oluyo ama dedklerinizi kesinlkle uygulucam adetim bi gelsin rahim filmini özellkle istcm eşimlede konusim aksam onada baktralm çok sagolun düşenin halinden düşenler anlar
Benim eşim de kabul etmedi aylarca, ikinci klomen tedavisi de negatif olunca ağladım ona dedim ki biraz da sen çabala. Ürolojiye gitti çok utandı üzüldü ama sorun çıktı onda. Aynı testi 4 kez yaptı 6 ay içinde, ilaç ve kürlerle gelişme gösterdi şükürH
Erkek kabul etmiyor canım örnek benim eşim
çokBenim eşim de kabul etmedi aylarca, ikinci klomen tedavisi de negatif olunca ağladım ona dedim ki biraz da sen çabala. Ürolojiye gitti çok utandı üzüldü ama sorun çıktı onda. Aynı testi 4 kez yaptı 6 ay içinde, ilaç ve kürlerle gelişme gösterdi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?