Benim eşim de kabul etmedi aylarca, ikinci klomen tedavisi de negatif olunca ağladım ona dedim ki biraz da sen çabala. Ürolojiye gitti çok utandı üzüldü ama sorun çıktı onda. Aynı testi 4 kez yaptı 6 ay içinde, ilaç ve kürlerle gelişme gösterdi şükür
Klomen neyse de progestan çok yıpratıyor insanıValla utanıcak birşey yok ama utanıyor canım 2 sene oldu 1 yıl sonra giderim tekrar Dr . Tedaviye olmazsada zorlamam kendisine 1 kez söylerim tedavi yine işe yaramazsa yok ben gitmem derse baba olamaz kendi bilir napım ben kadın olarak çok yipraniyorum ilaçlar kg yapıyor ben 51 kilodan 56 oldum 5 kg aldım bir dahakindede alırsam bilmiyorum yani progestan mi kilo yaptı bende klomen mi bilmiyorum ama ikisinden biri yaptı. .
Kürleri nereden aldınız bana öz elden yazar mısınız? Bu arada evet kürler çok etkiliyor ben yumurta takibi yaptırırken yumurta gelişmedi doktor incir kürü tavsiye etti 3 günde büyümüstüMerhaba hanımlar, daha önceki konda belirtmistim. 28 Haziran'da bartolin kisti ameliyati oldum. Ve 1 temmuzda adet gördüm. Fakat pko hastası oldugum icin doğum kontrol hapi kullanarak adet görebiliyorum. En son hapimi haziran ayinda kullandim. Ve 1 temmuzdaki adetimden sonra bir daha olamadim.
Ameliyattan sonra 45 gün ilişki yoktu tabiki. Ama bu süre zarfında baya isim yapmış bir aktarin kurlerini kullandim. 15 agustosta uzun aradan sonra iliski oldu. Ben kürleri kullanirken bile hastalanamadim.
Sizce kürler yumurta geliştirip direk gebelik olusurmu ? Bir buçuk ay adet gormeyip hamile kalinir mi ?? Fikirlerinzie ihtiyacim var. Kurleri aldigim yer tahlillerimi istemisti. Degerlerin kotu degil hastalanabilirsinde hamiledekalabilirsin demisti.
Merhaba canm bisey sormak istyrm benimde yumurta tembelligi varmis letrasan kullandm doktor bakti yumurtalar 11 12 de kaldi yani sornada cpk yavas buyudu 10 gunde 2 mm bile ancak yani bu yumurtalari buyutuyoemu incir kuru ne kdar kullandin ne kdar buyudu yazarmisun rica etsemKürleri nereden aldınız bana öz elden yazar mısınız? Bu arada evet kürler çok etkiliyor ben yumurta takibi yaptırırken yumurta gelişmedi doktor incir kürü tavsiye etti 3 günde büyümüstü
Ben anlamıyorum neden letrasan veriyorlar ben de kullandım bi klomen değildi. Bak bi inciri del suda beklet sabahları suyu iç inciri ye kür böyle. Ama ben süreci hızlanďırmak için sabah öğle akşam yaptım 3 günde etki etti büyüdü. Hamile kalmadım o ayriMerhaba canm bisey sormak istyrm benimde yumurta tembelligi varmis letrasan kullandm doktor bakti yumurtalar 11 12 de kaldi yani sornada cpk yavas buyudu 10 gunde 2 mm bile ancak yani bu yumurtalari buyutuyoemu incir kuru ne kdar kullandin ne kdar buyudu yazarmisun rica etsem
Letrasan etkili degl mi nasil yani ben klomen kullandm doktr bana bi kez bakti 12 olmus dedi daha takup etmedi atiyorum 10 gun sonra igne yaptr dedi ovitrelle yani ilki olmadi ikinci kist olsu megerse istenilen konuma gelmiyorms ve bu yuzden ben boyle sorun yasamasim 3 ay gelme dedi kilo ver 10 kilo dedi matofim kullanyrm olduruyor karin agrisindan zaten beni ishal vs neyse doktorumu degstrdm klomen cok basit dedi ve bana letrasan kullan dedi 68 tl para verdim ilaca ben yani o beni surekli takip etti ama bu sayede tembellik oldug7nu ogrenms oldukBen anlamıyorum neden letrasan veriyorlar ben de kullandım bi klomen değildi. Bak bi inciri del suda beklet sabahları suyu iç inciri ye kür böyle. Ama ben süreci hızlanďırmak için sabah öğle akşam yaptım 3 günde etki etti büyüdü. Hamile kalmadım o ayri
Peki kuru incir mi kullandnzBen anlamıyorum neden letrasan veriyorlar ben de kullandım bi klomen değildi. Bak bi inciri del suda beklet sabahları suyu iç inciri ye kür böyle. Ama ben süreci hızlanďırmak için sabah öğle akşam yaptım 3 günde etki etti büyüdü. Hamile kalmadım o ayri
Bana igne yapacakti bu ay yumurta takibi yapti e 14 felan plmstu bana inofolic combi ve duphaston verdi gebelik de olblr regl de olblrsn dedi regl olursan 2 . Gunu gel dedi ama olmazsan 15 gun sonra goruselim dedi yarin da 15. Gunum ve regl olmadim henuz 12 sidne kullanmaya basladim ilaci ben pazartesi bitti hala olmadim olur muyum blmyrm dun birden bacagima bi agru girdi 10 dk somra lavobaya girdim ve afedersin pecetede avuc ici kdar bi akinti oldu seffaf boyle uzayan ama yumurta mi catladi ne oldu bitti anlamadmPeki kuru incir mi kullandnz
Evet kuru incir. Bilmiyorum inşallah gebesinizdir. Ben çok yoruldum bu mücadeleden ve işim tüpe kaldı. inancım yokBana igne yapacakti bu ay yumurta takibi yapti e 14 felan plmstu bana inofolic combi ve duphaston verdi gebelik de olblr regl de olblrsn dedi regl olursan 2 . Gunu gel dedi ama olmazsan 15 gun sonra goruselim dedi yarin da 15. Gunum ve regl olmadim henuz 12 sidne kullanmaya basladim ilaci ben pazartesi bitti hala olmadim olur muyum blmyrm dun birden bacagima bi agru girdi 10 dk somra lavobaya girdim ve afedersin pecetede avuc ici kdar bi akinti oldu seffaf boyle uzayan ama yumurta mi catladi ne oldu bitti anlamadm
Benim de hic inancim yok kendimi hamile gibi de sanmyrm 15 ay oldu hic vazgecmedum ama artk yoruldm simdidenEvet kuru incir. Bilmiyorum inşallah gebesinizdir. Ben çok yoruldum bu mücadeleden ve işim tüpe kaldı. inancım yok
benim 2 yılı geçti Her sey mucize gibi gorunuyorBenim de hic inancim yok kendimi hamile gibi de sanmyrm 15 ay oldu hic vazgecmedum ama artk yoruldm simdiden
5 kq aldırdı bana işteKlomen neyse de progestan çok yıpratıyor insanı
Bence iyi canim benim klomenden 3 gun sonra gttgmde 13 14 felan oluyordu yani yanlz yprumlarini okudum da esin istmeiyor snein sanirim doktora gtmek aslinda gitse iyi olur zaman kaybi olmamasi icin benim esimde gtti yaptirdi sorna biz doktor degdtrdk doktorum cok iyi suan ve esimde bi sorun cikmadi normalinden daha iyi dedi bneim zaten evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde hrp duzenli idi gunu gunune bilmyrdm bile 3 ay sorna ogrendim kilo verirrsen tekrar kendiligidnen olursun dedi baya kilo aldim cunku evlendimten sonra 13 kilo felan aldim hatta suan 5 kilosunu ancak verdm gerci doktor kilo vermemi istedi fakat yiende devam ediyor tedavimiz bemce senim iyiymis 18 olmasi zaten doktorlar 18 olmasini beklyro benim letrasanla 5 gun kullnp 3 gun sonra gttgmde 12 felandi klomenlede oyle oluyordu sornadan kendilgiinde cok yavas buyuyor ama doktorum dozunu artrck sanrm yani tabi inofolic de kllnyrm sen esini ikna edemez misin canm hic mi yanasmioKızlar bana klomen verdiğinde ilaç bittikten 4 yada 5 gün sonra gel demişti tam hatırlamıyorum yalan olmasın yumurtam 18 olmuştu çatlatma iğnesi falan vermedi 2 günde bir ilişkiye gitmemi söyledi eğer günüm günüm geçerse yada hasta olursamda gel dedi bende hasta oldum o yüzden gitmedim sizce ilk klomen tedavisinde 18 olması iyi mi bende polikistik over ve yumurta tembelliği var bu arada 2 yıldır istiyordum olmuyordu şuandada 1 yıl daha beklemeye karar verdik..
Yok canım benim ki böyle konularda biraz tuhaf dedim gitmez misin hastaneye diye asla dedi 1 sene beklemeye karar verdik işte bakalım canım 3 seneyi bi tamamlayalım sonra ne olacak ben elimden geleni yaparım kendisi gitmezse sorun varsa yapacak birsey yok canım kendi bilir çok sıkıntı yapmıyorum artık ben alıştım bu duruma sanırım :)Bence iyi canim benim klomenden 3 gun sonra gttgmde 13 14 felan oluyordu yani yanlz yprumlarini okudum da esin istmeiyor snein sanirim doktora gtmek aslinda gitse iyi olur zaman kaybi olmamasi icin benim esimde gtti yaptirdi sorna biz doktor degdtrdk doktorum cok iyi suan ve esimde bi sorun cikmadi normalinden daha iyi dedi bneim zaten evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde hrp duzenli idi gunu gunune bilmyrdm bile 3 ay sorna ogrendim kilo verirrsen tekrar kendiligidnen olursun dedi baya kilo aldim cunku evlendimten sonra 13 kilo felan aldim hatta suan 5 kilosunu ancak verdm gerci doktor kilo vermemi istedi fakat yiende devam ediyor tedavimiz bemce senim iyiymis 18 olmasi zaten doktorlar 18 olmasini beklyro benim letrasanla 5 gun kullnp 3 gun sonra gttgmde 12 felandi klomenlede oyle oluyordu sornadan kendilgiinde cok yavas buyuyor ama doktorum dozunu artrck sanrm yani tabi inofolic de kllnyrm sen esini ikna edemez misin canm hic mi yanasmio
Merhaba yazinizin üstünden bir-kac ay geçmiş ama doktorunuz klomenin yanında hangi iğneyi verdiKizlar slm bende araniza katilmak istiyorum yarin dr kontrolum var bu ay ilk defa klomen kullandim yarinda dr igne yapacagini solemisti hic umudum yok u tedaviden ama artik ALLAH buyuktur ins olur
Canim klomeni kullanip bitince yumurta takibi yapiyor doktor yumurtan eger 18 mm ve 20 mm araligina geldigi zaman ovitrelle veta pregny olan catlatma ignesini yapiyor iliski gunleri veriyor ve igneden 14 gun sonra test yapiyorsun tedavi bu sekilde oluyor umarim yardimci olabilmisimdirMerhaba yazinizin üstünden bir-kac ay geçmiş ama doktorunuz klomenin yanında hangi iğneyi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?