KLOMEN??

Merhaba kızlar araniza yeni katildim .bende 2 yillik evliyim ve ilk günden itibaren çocuk istedim ama olmadi hayirlisi buymus demekki.ara ara doktora gittim hersey normal diyodu birde benim eşim işi dolayisiyla iki yil boyunca sadece 7 .8 ay yanimda olabildi bu yüzden fazla üzerine düşmedik ocak ayinda artik dedim doktora benim bi problemim var iki senedir hep ayni seyleri dedi doktorlar tüp lerimden şüphelendim rahim filmi istedi temiz cikti cok şükür benim progesteronum düşük çatlama olmuyomus bende adetimin 5.günü klomen başladık bugün kontrolde 15cm bir tane yumurtam oldugunu söyledi doktor cuma ya tekrar gidicem . Birde saglikli olmasi icin bir yumurta yeterli dedi doktor bey birden fazlasi başarısız olabiliyomus

Ben geçen sene yine bu aydi klomen ve catlatma iğnesi kullandim 7 tane yumurtam olmustu ama olmadi bu ikinci bakalim ne olacak Rabbim insallah kalplerimizdekini hakkimiza hayirli eyler

Hosgeldin canm insalhh bu ay mutlu haberlerini alırız bnde klomen kullandim cuma günü kontrole gidicem yumoslar ne alemde diye bn 14 aydır istiyorum malesef hiçbişekilde hamile kalamadim eşinde bi broblem varmı canm bnm eşimin değerleri çok kötü değil ama çok iyi değil ondan olmuyo diye düşünüyorum arginin kullandı 4 ay tekrar test yaptık cuma ogrenicez sonuclari insalhh hepimiz hamiş kaliriz

Ben geçen sene yine bu aydi klomen ve catlatma iğnesi kullandim 7 tane yumurtam olmustu ama olmadi bu ikinci bakalim ne olacak Rabbim insallah kalplerimizdekini hakkimiza hayirli eyler
Bnde burdaki hanımların deneyimlerinden öğrendim fazla yumurta işi zorlastiriyormus 1 tane olsun senin olsun canm sağlıkla kucağına alırsın insalhh

Peki canm doktor çatlatma iğnesi nden bahsetmedimi

Hosbuldum canim. Eşim de gitti kontrole cok şükür degerleri normalmiş. Doktor 20 yada 21 cm olunca çatlatma iğnesi yapariz dedi bende cuma günü gideceğim ins hayirli haberler aliriz

Kızlar aşırı derecede kasık ağrısı var sanki kasiklarimda bir şey dolanıyor hissi var yürürken bile acıyor karnım çok gergin ve gün boyu bir noktada sinyal gibi sancı geldi gitti inşallah hayırlısı olur

Hosbuldum canim. Eşim de gitti kontrole cok şükür degerleri normalmiş. Doktor 20 yada 21 cm olunca çatlatma iğnesi yapariz dedi bende cuma günü gideceğim ins hayirli haberler aliriz
Sevindim canm eşinde problem olmadığına bakalım bnm kiler büyümüş se catlatcak o zaman ilk deneyimim çok merak ediyorum nasıl olcak

Sevindim canm eşinde problem olmadığına bakalım bnm kiler büyümüş se catlatcak o zaman ilk deneyimim çok merak ediyorum nasıl olcak
Canim benim insallah yumoşlar tam büyür ve çatlar morelimizi yüksek tutalim . Igneden sonra dikkat etmemiz lazimmis bol bol dinlenmek lazimmis. Vakti geldiyse 1 sn bile gecikmez bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…