KLOMEN??

bende 2 defa klomen kullannalardanım ve çatlatma iğnesi,çatlatma iğnesi yapıldıktan 24 saat sonra 3 gün ardarda ilişki demişti dr bize ,ama nasip olmadı
Ümidini kaybetme canim vakti var demekki ben 2 senedir hsatane hastane tahlil verdim ama yumurtlama olmuyomus yeni öğrendim. Peki sen tahlillerinin hepsini yaptirdinmi

Kızlar sadece klomen ve inofolic kullanan iğne olmayan ama şiddetli karın ağrısı yaşayan var mı ??? Çok karnım ağrıyor sanki gaz dolu içi ya da sanki adetliyim gibi korkuyorum kiste dönüşse böyle bir şey olur mı

Canim bende
aşırı şişlik uyku hali var kasiklarimda patlicak gibi oluyo normaldir bence . Adetine 14 gün vardi demi

Ümidini kaybetme canim vakti var demekki ben 2 senedir hsatane hastane tahlil verdim ama yumurtlama olmuyomus yeni öğrendim. Peki sen tahlillerinin hepsini yaptirdinmi
yaa bi arkdaşıma doktor öyle demişti ,sen bu zamana kadar yumurtlama olmamışsın yada bazı aylar yumurtan bile oluşmamış senin demişti,önümüzdeki ay gel aşılama deneyelim demiş yarım ağız ,kız çok üzüldü ,3yıllık evliler di ve 3 yıldan beri isityorlardı amaaa o ay hamile kaldı hemde doğal kendiliğinden ,bence çok takma o durumu cnm, bu zamana kadar tek doktora mı gittin ?

4 doktora gittim canim en sonunda kendim sordum adetlerim düzenli çatlama olmayabilirmis dedim öyle yaptilar tahlili

Canım karnım kasılıyor resmen çok ağrım var iki saattir falan kist olusanlar hiç böyle bir şey oldu mu sizde ??
Ben gecen ay klomen kullandim 3.ayimdaydm canm ve igneddn sonra catlamadi hmen kiste cevireblr dedi dr o gecrle muthis agri cektim anlatamam cok kotuydum sonradn anladm ki catlamis yumurta onun sancisymis klomen bazen yat etkide yapabiliyo iste

Canim esim kizdi her ay test alip husrana ugradigim icin bu ay aldirtmadi yapamadim 4 5 gun gecsin ben alcam sana uzulmeni istemiyorum diyo. Bugun 2. Gunum ama hala olmadm cok sukur
Ay ya üzülme canm insalhh adet olmazsın 2 gün daha sabret peki kaşık ağrısı falan var mı canm

Ben gecen ay klomen kullandim 3.ayimdaydm canm ve igneddn sonra catlamadi hmen kiste cevireblr dedi dr o gecrle muthis agri cektim anlatamam cok kotuydum sonradn anladm ki catlamis yumurta onun sancisymis klomen bazen yat etkide yapabiliyo iste
Merhaba canm merak ettim hamile kaldın mı o ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…