Aynen canm insalhh vakti gelmiştir mutlulugumuzu paylaşırız burdaCanim benim insallah yumoşlar tam büyür ve çatlar morelimizi yüksek tutalim . Igneden sonra dikkat etmemiz lazimmis bol bol dinlenmek lazimmis. Vakti geldiyse 1 sn bile gecikmez bebisler
Canım cuma adetinin kaçıncı günü oluyoIlactan sonra ilk kontrolün mü canim
17.gün oluyor canim . Doktor gün aşırı çalışmalara devam dediCanım cuma adetinin kaçıncı günü oluyo
bende 2 defa klomen kullannalardanım ve çatlatma iğnesi,çatlatma iğnesi yapıldıktan 24 saat sonra 3 gün ardarda ilişki demişti dr bize ,ama nasip olmadı17.gün oluyor canim . Doktor gün aşırı çalışmalara devam dedi
Ümidini kaybetme canim vakti var demekki ben 2 senedir hsatane hastane tahlil verdim ama yumurtlama olmuyomus yeni öğrendim. Peki sen tahlillerinin hepsini yaptirdinmibende 2 defa klomen kullannalardanım ve çatlatma iğnesi,çatlatma iğnesi yapıldıktan 24 saat sonra 3 gün ardarda ilişki demişti dr bize ,ama nasip olmadı
aşırı şişlik uyku hali var kasiklarimda patlicak gibi oluyo normaldir bence . Adetine 14 gün vardi demiKızlar sadece klomen ve inofolic kullanan iğne olmayan ama şiddetli karın ağrısı yaşayan var mı ??? Çok karnım ağrıyor sanki gaz dolu içi ya da sanki adetliyim gibi korkuyorum kiste dönüşse böyle bir şey olur mı
yaa bi arkdaşıma doktor öyle demişti ,sen bu zamana kadar yumurtlama olmamışsın yada bazı aylar yumurtan bile oluşmamış senin demişti,önümüzdeki ay gel aşılama deneyelim demiş yarım ağız ,kız çok üzüldü ,3yıllık evliler di ve 3 yıldan beri isityorlardı amaaa o ay hamile kaldı hemde doğal kendiliğinden ,bence çok takma o durumu cnm, bu zamana kadar tek doktora mı gittin ?Ümidini kaybetme canim vakti var demekki ben 2 senedir hsatane hastane tahlil verdim ama yumurtlama olmuyomus yeni öğrendim. Peki sen tahlillerinin hepsini yaptirdinmi
4 doktora gittim canim en sonunda kendim sordum adetlerim düzenli çatlama olmayabilirmis dedim öyle yaptilar tahliliyaa bi arkdaşıma doktor öyle demişti ,sen bu zamana kadar yumurtlama olmamışsın yada bazı aylar yumurtan bile oluşmamış senin demişti,önümüzdeki ay gel aşılama deneyelim demiş yarım ağız ,kız çok üzüldü ,3yıllık evliler di ve 3 yıldan beri isityorlardı amaaa o ay hamile kaldı hemde doğal kendiliğinden ,bence çok takma o durumu cnm, bu zamana kadar tek doktora mı gittin ?
Progesteronum 1.6 çıktı 10 ve üzeri olacakmis4 doktora gittim canim en sonunda kendim sordum adetlerim düzenli çatlama olmayabilirmis dedim öyle yaptilar tahlili
ya peki bunu normal değere geitrecek bi ilaç bi şifa kaynağı var mıymış ?Progesteronum 1.6 çıktı 10 ve üzeri olacakmis
Canım karnım kasılıyor resmen çok ağrım var iki saattir falan kist olusanlar hiç böyle bir şey oldu mu sizde ??Canim bende
aşırı şişlik uyku hali var kasiklarimda patlicak gibi oluyo normaldir bence . Adetine 14 gün vardi demi
Ben gecen ay klomen kullandim 3.ayimdaydm canm ve igneddn sonra catlamadi hmen kiste cevireblr dedi dr o gecrle muthis agri cektim anlatamam cok kotuydum sonradn anladm ki catlamis yumurta onun sancisymis klomen bazen yat etkide yapabiliyo isteCanım karnım kasılıyor resmen çok ağrım var iki saattir falan kist olusanlar hiç böyle bir şey oldu mu sizde ??
Sadece klomen ve çatlama iğnesi baska bi tedavi varmidir bilmiyorumya peki bunu normal değere geitrecek bi ilaç bi şifa kaynağı var mıymış ?
Cannim ne oldu test yaptın mı ??
düzenli iğne kullanımı,ilaç vb. varmış ,birde aşılama safhası var ,onlara doktorlar karar verşyor tabi tüp bebek değerleri için uygunluğu varsa direk tüp bebek de olabilir ??Sadece klomen ve çatlama iğnesi baska bi tedavi varmidir bilmiyorum
Ay ya üzülme canm insalhh adet olmazsın 2 gün daha sabret peki kaşık ağrısı falan var mı canmCanim esim kizdi her ay test alip husrana ugradigim icin bu ay aldirtmadi yapamadim4 5 gun gecsin ben alcam sana uzulmeni istemiyorum diyo. Bugun 2. Gunum ama hala olmadm cok sukur
Bnm 12.günüm oluyo canm17.gün oluyor canim . Doktor gün aşırı çalışmalara devam dedi
Şuan 3.kullanisinmi canimbende 2 defa klomen kullannalardanım ve çatlatma iğnesi,çatlatma iğnesi yapıldıktan 24 saat sonra 3 gün ardarda ilişki demişti dr bize ,ama nasip olmadı
Merhaba canm merak ettim hamile kaldın mı o ayBen gecen ay klomen kullandim 3.ayimdaydm canm ve igneddn sonra catlamadi hmen kiste cevireblr dedi dr o gecrle muthis agri cektim anlatamam cok kotuydum sonradn anladm ki catlamis yumurta onun sancisymis klomen bazen yat etkide yapabiliyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?