KLOMEN??

Hayir cunku degerlendrmedim agridan mahvoldum canim bu ay da ovulasyon testi kullandim degerlendrdm ama olmadi bi sorunumuzda yok ama rabbim nasip etmedi henuz
Üzüldüm canm ya bnde sorun yok olmayınca insan daha da bi kötü oluyo bizede öyle bi broblem yok 14 aydır hamile kalamiyorum bnmde ilk tedavim bakalım zor bi süreç insalhh muaffak oluruz rabbim hepimize sabır versin

Kızlar doktorum la konustum. Aşırı ağrım var şuan . Kist oluşmuş olabilir hiperstimülasyon da olabilir dedi yarın sabah kontrole gidicem

Üzüldüm canm ya bnde sorun yok olmayınca insan daha da bi kötü oluyo bizede öyle bi broblem yok 14 aydır hamile kalamiyorum bnmde ilk tedavim bakalım zor bi süreç insalhh muaffak oluruz rabbim hepimize sabır versin
Amin canim ins benimde 14 ay oldu 3 ay klomen kullandim kimyasal gebelik gecirdim dr bu hamile kalabildigini gosterir dedi dha beklemedeyz bu ay sogan kuru deneycm ins icebilirm

Amin canim ins benimde 14 ay oldu 3 ay klomen kullandim kimyasal gebelik gecirdim dr bu hamile kalabildigini gosterir dedi dha beklemedeyz bu ay sogan kuru deneycm ins icebilirm
Bn biara denemiştim sOgan kurunu çokta kötü değil canm
Evet hamile kalabiliyo sun bencede iyi bişey insalhh bu ay sağlıklı olur gebeligin bnm ilk klomen kullanışim bakalım bekleyip gorcez

Bn biara denemiştim sOgan kurunu çokta kötü değil canm
Evet hamile kalabiliyo sun bencede iyi bişey insalhh bu ay sağlıklı olur gebeligin bnm ilk klomen kullanışim bakalım bekleyip gorcez
Ins seninde olur canim ya guzel haberlerle gelirsin. Sadece sogan kuru ve ovulasyon testiyle mi devam etsem bu ay sence de yoksa dr a gtsem mi klomene bilmiyorm annemde bu ay da boyle dene diyo olmzsa gidersn diyo kafam karsti

Ben pko hastasıyım. İlk çocuğum kendiliğinden oldu zaten sorunum yoktu o zamanlar.ikinciyi 2 ay bekledim olmayınca ekimde klomen kullandım. 2 tane yumurta oluştu kendiliğinden çatladı ama hamile kalamadım. Sonra olursa olur olmazsa sağlık olsun dedim ocakta kendiliğinden hamile kaldim şok oldum.diyeceğim su ki kaderı kısmeti ne zamansa o zaman geliyor. Bunu anladım. Tedbiri alacaksın ama üzülmeden ne zaman kafam rahatladı öyle oldu çok şükür. Darısı isteyen.herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ins seninde olur canim ya guzel haberlerle gelirsin. Sadece sogan kuru ve ovulasyon testiyle mi devam etsem bu ay sence de yoksa dr a gtsem mi klomene bilmiyorm annemde bu ay da boyle dene diyo olmzsa gidersn diyo kafam karsti
Canım klomen tedavisini doktorlar 6 ay oneriyo yani her şeyin başı kısmet tabi zamanı geldiyse rabb veriyo bu ay annenin tavsiyesine uy olmazsa diğer ay doktora git canim mutlaka

Amin canim elbette Bir zamanı var neguzel hamile kalabimissin gene de klomenin etkisi olmuştur bence ya işte kafadan cikmiyo ilk olcak bnmki o yüzden sabırsızim birqz

hayırlı haberler olsun inş.cnm ben 2 kere klomen kullanımından sonra 1 ay yaptım ama rabbim nasip etmedi,şuan tedavisiz beklemedeyiz,aşılama yapsak mı yapmasak mı düşünüyoruz
Ne zmandr bebek dusunuyosnz canim ben 14 ay oldu beynimin icinden cikmiyo bazen beklemek cok zor dr gidip 4. Ay klomene baslasam mi diye dusunuyorm annem arkadaslarmda sogan kürü yap bekle bu ay da bakalm diyo ne yapcm bilmyrm grcekten

3ü içtiğimle kalmıştım ,eşim şehir dışı işi çıktığı için onu sayamıyoruz canm sen ilk mi kullanıyosun,adetin ne zmn olmazsın inş. O ayrı ☺
Evet canm ilk kullanısim adetim mart 5 falan geliyo daha var ama çatlatma iğnesi nden sonra 12.13.gün belli oluyomus hamile olup olmadığım yanı martin 5 beklemeye gerek yok insalhh olmam canm rabbim nasip eder

Kızlar dünkü ağrım yumurtanın catlamasiymis. Sıkıntı yokmuş kist falan yok Allah'a şükür .

Canım hadi hayırlı olsun tutunur inş bebeğin inş bana da inofolic işe yaramıştr yarın 2.30 da benfe gtcm eğer olduysa ben de iğne olcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…