geçmiş olsun ,hayırlı haberler cnmKızlar dünkü ağrım yumurtanın catlamasiymis. Sıkıntı yokmuş kist falan yok Allah'a şükür .
koldan,göbekten .. kalça duymamıştım. ben 2 defa göbek 1 defa koldan vuruldumBayanlar çatlatma iğnesi nerden vuruluyor göbek mi kalça mı?
bi sıkıntı olmaz ,rabbim bilir ama doktorlar da en sağlıklısı 2 günde 1 ilişki diyor,yani dün ilişki olmamışsa sıkıntı olmaz bugün telafi edersinizAkşam gece çatlamış önceki gece ilişki olmuştu ama dün gece olmamıştı
Peki iğne vuruldktan sonra cok ağrı oluyor mu? Hcg hormonu oldugu için gebelik gibi oluyor mu bende klomen kullandım 11 mm olmuş 3 gün inofolic kullan tekrar gel dedi yarın gtcm eğer olrsa yarın verecek iğnekoldan,göbekten .. kalça duymamıştım. ben 2 defa göbek 1 defa koldan vuruldum
Canım dün olmadı önceki gece oldu bi de bu gün olacak umarım spermler yumurtayı yakalar yumurta 24 saat kaliyormus dün gece catladi 5 gibi şiddetli ağrı ve sonra gece saat 11de birden yoğun akinti oldu yani o saatte catladibüyük ihtimalle. Şimdi gündüz ilişki olunca uygun oolur inşallahbi sıkıntı olmaz ,rabbim bilir ama doktorlar da en sağlıklısı 2 günde 1 ilişki diyor,yani dün ilişki olmamışsa sıkıntı olmaz bugün telafi edersiniz
yok cnm ağrı falan bildiğin iğne gibi ,az bi uyuşma hissediyorsun bitiyor ,24 saat sonrada ilişkilere başlıyorsun demişti doktor bize ama nasip olmadı bi yararı olamadı,rabbim bilir vardır bi hayrıPeki iğne vuruldktan sonra cok ağrı oluyor mu? Hcg hormonu oldugu için gebelik gibi oluyor mu bende klomen kullandım 11 mm olmuş 3 gün inofolic kullan tekrar gel dedi yarın gtcm eğer olrsa yarın verecek iğne
zaten çatlaması lazım ki spermi tutabilsin,çatlamadan sonra 3 gün ilişki deniliyor ,yumurtada sperm 72 saat duruyormuş ve döllenme olursa yada tutunursa (tam ayrıntısını bilemiyorum) hamilelik öyle oluşuyormuş.yani geç değil tam vakti sizin için ,bize bi doktor şey demişti ,günde 3-5 kere ilişkiye girmek değil kaliteli 1 ilişkiye girmek önemli onun için yumurtlamadan sonra 3 gün hergün sonra 2 günde 1 yeterli olur ,rabbim herşeyin hayırlısını bilir tabi biz sadece gönül rahatlatmaca yapıyoruzzCanım dün olmadı önceki gece oldu bi de bu gün olacak umarım spermler yumurtayı yakalar yumurta 24 saat kaliyormus dün gece catladi 5 gibi şiddetli ağrı ve sonra gece saat 11de birden yoğun akinti oldu yani o saatte catladibüyük ihtimalle. Şimdi gündüz ilişki olunca uygun oolur inşallah
Canim cok sevindim bir yumurtanmi vardi pekiKızlar dünkü ağrım yumurtanın catlamasiymis. Sıkıntı yokmuş kist falan yok Allah'a şükür .
Insallah tutunur canim bebeğin dua ediyorum hepimiz için3tane vardı canim
Merhaba canm arkadaşlara katiliyorum catlamadan önce ilişki olmus 3 gün sprmler durur insalhh bebesin tutunmusturAminnn amin artık ben de gün sayamaya başlıyorumMartin birinde test yaparım adet olmazsam.. tabi o zamana kadar belirti olur zaten bebek olursa
Aminnn canim insallahhh Rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip eder insallah.bende duymustum catlama problemi varmış arkadaş da 3 sene sonra öğrenmiş ilk tedavide hamiş kalmis .Kızlarr insallh bu ay sonunda hepimiz mutlu haberler yazarız buraya arkadaşımın eltisi 3 sene çocuğu olmamış eşinin sprm harektsizligi varmiş 3 sene sonunda klomen folik asit ve catlatma iğnesi yle ilk kullanimda hamile kalmış insalhh umut olmuştur kızlar
amin inş. bizlere de nasip etsinKızlarr insallh bu ay sonunda hepimiz mutlu haberler yazarız buraya arkadaşımın eltisi 3 sene çocuğu olmamış eşinin sprm harektsizligi varmiş 3 sene sonunda klomen folik asit ve catlatma iğnesi yle ilk kullanimda hamile kalmış insalhh umut olmuştur kızlar
evet canım takipli şekilde yaparsan çıkıyor ,ama olmayınca da oolmuyor net illa onu kullandım oldu diyemem benKizlar bu ovulasyon testleri güvenilir mi sonuçları tam net cikiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?