KLOMEN??

cumaya kadar değil mesela çift çizgi çıkarsa pazara salı ya kadar yapıp çatlamayla ilişkiye paralel götürebilirsin
Canim dün yumurtan 15mm dedi bana doktor cumaya 21mm olur büyük ihtimalle peki benim zaten çatlama problemim var mecbur iğne de yapacak insallah ama önce çatlamaz demi

Canim dün yumurtan 15mm dedi bana doktor cumaya 21mm olur büyük ihtimalle peki benim zaten çatlama problemim var mecbur iğne de yapacak insallah ama önce çatlamaz demi
yok iğne çatlatıyor,iğneden çatlatıyor iş bitmiyor zaten çatlayıp boşalcak da spermi tutacak ,demiştim bana doktor 24 saat sonra ilişki dedi ama size ne der sor istersen ilişkiye ne zmn girilecek diye ben sorunca söyledi çünkü

Bu henüz birsey demedi catlamadigi için galiba sadce gün aşırı olacakmis heralde catlama ihtimaline karşı.

Bu henüz birsey demedi catlamadigi için galiba sadce gün aşırı olacakmis heralde catlama ihtimaline karşı.
çatlama olduktan sonra hergün ,yumurta klomenle oluşup fazlalaşıyor ya hap bitince çoğalma ve büyüme evresi oluyor ztn ilişkiye girsende yumurta kapalı tutmaz

çatlama olduktan sonra hergün ,yumurta klomenle oluşup fazlalaşıyor ya hap bitince çoğalma ve büyüme evresi oluyor ztn ilişkiye girsende yumurta kapalı tutmaz
Anladim canim cuma günü gideceğim bakalim iğneden sonra peki ilac verirmi ki arkadasim tutunmasina yardimci olsun diye progeston veya serephone kullan demisti

Anladim canim cuma günü gideceğim bakalim iğneden sonra peki ilac verirmi ki arkadasim tutunmasina yardimci olsun diye progeston veya serephone kullan demisti
aslında o ilaçları hamilelik düşününce 3 ay evvelden için tutunması için diyorlar ,çatlatma iğnesiyle alaksaı yok ,ama bilemedim

Arkadasim klomen catlatma ignesi ardindan progeston aldi doktoru yazıyodu bence soralim düşük olmasin diye kullanılıyorsa alalim

Arkadasim klomen catlatma ignesi ardindan progeston aldi doktoru yazıyodu bence soralim düşük olmasin diye kullanılıyorsa alalim
Bnde merak ediyodum progedtron diye bı ilaç veriyormuş doktor bnde cuma sorcam doktora progedtron testi yaptiriyo bazıları bnm için yaptircakmi doktor merak ediyor canim

Bnde merak ediyodum progedtron diye bı ilaç veriyormuş doktor bnde cuma sorcam doktora progedtron testi yaptiriyo bazıları bnm için yaptircakmi doktor merak ediyor canim
Yaptiralim ya adet gününü beklemek istemiyorum canim ya kanda en erken bi hafta sonra mi çıkıyor

Evet canm kanda adetten 1 hafta once belli olur ama geç döllenme falan oluyo bazılarında o yüzden kanda da cikmiyor doktoruna sor canm sende bu progestron testini ne dicek

Aminnn. İnşallah ikiz olur ben de çok istiyorum ikiz bebeklerim olmasını . İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bizi sevindirir hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur hepimize

Bugün tam 10 gün bitti iğne olalı sizler kaçıncı günde normal ucuz testlerden yaptınız ve doğru sonuç aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…