- 14 Şubat 2017
- 115
- 18
- 13
- 34
Cumaya kadar çatlarsadiye yapayim diyorum canim işte her yolu deniyoruz Rabbim ihmal etmez imtihan eder sabrimizi sınıyor tevekkül edip beklicezevet canım takipli şekilde yaparsan çıkıyor ,ama olmayınca da oolmuyor net illa onu kullandım oldu diyemem ben
cumaya kadar değil mesela çift çizgi çıkarsa pazara salı ya kadar yapıp çatlamayla ilişkiye paralel götürebilirsinCumaya kadar çatlarsadiye yapayim diyorum canim işte her yolu deniyoruz Rabbim ihmal etmez imtihan eder sabrimizi sınıyor tevekkül edip beklicez
Canim dün yumurtan 15mm dedi bana doktor cumaya 21mm olur büyük ihtimalle peki benim zaten çatlama problemim var mecbur iğne de yapacak insallah ama önce çatlamaz demicumaya kadar değil mesela çift çizgi çıkarsa pazara salı ya kadar yapıp çatlamayla ilişkiye paralel götürebilirsin
yok iğne çatlatıyor,iğneden çatlatıyor iş bitmiyor zaten çatlayıp boşalcak da spermi tutacak ,demiştim bana doktor 24 saat sonra ilişki dedi ama size ne der sor istersen ilişkiye ne zmn girilecek diye ben sorunca söyledi çünküCanim dün yumurtan 15mm dedi bana doktor cumaya 21mm olur büyük ihtimalle peki benim zaten çatlama problemim var mecbur iğne de yapacak insallah ama önce çatlamaz demi
Bu henüz birsey demedi catlamadigi için galiba sadce gün aşırı olacakmis heralde catlama ihtimaline karşı.yok iğne çatlatıyor,iğneden çatlatıyor iş bitmiyor zaten çatlayıp boşalcak da spermi tutacak ,demiştim bana doktor 24 saat sonra ilişki dedi ama size ne der sor istersen ilişkiye ne zmn girilecek diye ben sorunca söyledi çünkü
çatlama olduktan sonra hergün ,yumurta klomenle oluşup fazlalaşıyor ya hap bitince çoğalma ve büyüme evresi oluyor ztn ilişkiye girsende yumurta kapalı tutmazBu henüz birsey demedi catlamadigi için galiba sadce gün aşırı olacakmis heralde catlama ihtimaline karşı.
Anladim canim cuma günü gideceğim bakalim iğneden sonra peki ilac verirmi ki arkadasim tutunmasina yardimci olsun diye progeston veya serephone kullan demistiçatlama olduktan sonra hergün ,yumurta klomenle oluşup fazlalaşıyor ya hap bitince çoğalma ve büyüme evresi oluyor ztn ilişkiye girsende yumurta kapalı tutmaz
aslında o ilaçları hamilelik düşününce 3 ay evvelden için tutunması için diyorlar ,çatlatma iğnesiyle alaksaı yok ,ama bilemedimAnladim canim cuma günü gideceğim bakalim iğneden sonra peki ilac verirmi ki arkadasim tutunmasina yardimci olsun diye progeston veya serephone kullan demisti
Bnde merak ediyodum progedtron diye bı ilaç veriyormuş doktor bnde cuma sorcam doktora progedtron testi yaptiriyo bazıları bnm için yaptircakmi doktor merak ediyor canimArkadasim klomen catlatma ignesi ardindan progeston aldi doktoru yazıyodu bence soralim düşük olmasin diye kullanılıyorsa alalim
Yaptiralim ya adet gününü beklemek istemiyorum canim ya kanda en erken bi hafta sonra mi çıkıyorBnde merak ediyodum progedtron diye bı ilaç veriyormuş doktor bnde cuma sorcam doktora progedtron testi yaptiriyo bazıları bnm için yaptircakmi doktor merak ediyor canim
Anladım canm belki ikiz olur hadi hayırlısi bakalim3yumurtanin hepsi catladi mı bilmiyorum sadece yumurtan çatlamış dedi
15 mm Bile olsa iğneyle çatlatsa yine olmaz mı ki?
7 yumurta biridemi tutmadıBen geçen sene yine bu aydi klomen ve catlatma iğnesi kullandim 7 tane yumurtam olmustu ama olmadi bu ikinci bakalim ne olacak Rabbim insallah kalplerimizdekini hakkimiza hayirli eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?