KLOMEN??

Kasik ve belimde ağrı. Afedersiin akinti .
Peki adet olcagini zamanda belin falan agiriyomu
Bnm agrimaz çok hafif karın altım ağırır He bide en büyük belirtim gogusler 1 hafta öncesinde ağrımaya başlar öyle anlarım bu ay hamile kalırsam nasıl anlarım hiç bilmiyorum
İnsalh senin belirtiler bebis belirtisidir canm mutlu haberini aliriz yarın yaz mutlaka buraya

Şimdi canım benim önceden bu şekilde hamile kaldığımı söylemiştim sürekli kasiklarim agriyodü başka hiç belirti yoktu tesadüf test yapım dedim çıktı ama düşük oldu tabi 6 haftalikken. Benim adetim DUZENSİZ duzenli olunca ağrım olmaz gecikince olacağım gün sadece karnım çok agrir. Ne bilim iyi şeyler hissediyorum ama ümitlenmek istemiyorum

Insallah canim ya hepimizin tutar bu ay ümidim yüksek güzel haberler vericez birbirimize. Yarin insallah testin pozitif çıkar
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Bak hamile kalmak bile artık İlk zaman gibi mutlu etmiyor korkular var bende. Hamile kaldım diyon değerler iki günde bir artacakmi hadi arttı ,kese gözükecek mi içinde bebek varmı . Kalp atışı duyulacak mi. Yine düşük yapacakmiyim .

Merhaba arkadaşlar bende 3 senelik evliyim 2.5 senedir de bebek istiyoruz 6 ay klomen kullandım 3 kez yumurta çatlayan ignesi vuruldum 3 asırda femara diye başka bir yumurtanın büyümesi için hap kullanıyorum klomen daha etkilisiymis ve geçen ayda hsg çektirdim ve hala hiçbirşey yok artık çok yoruldum

Suan problem şu deniyor doktor yumurtalarım çok güzel gelişiyor rakiplerim çok düzenli bu belirsizlik daha kotu

Suan problem şu deniyor doktor yumurtalarım çok güzel gelişiyor rakiplerim çok düzenli bu belirsizlik daha kotu
Gorumcemdede olmuyo problem yok. Doktor demiştiki tıpta açıklanamayan şeyler var. Problem yok ama herşeyin zamanı vardır daha zamanı değil demek .

Evet biliyorum ama beklemek çok zor heran düşünmekten çok yoruldum uyuyamiyorum artık Allah tan artık herşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Siz kaç senedir istiyorsunuz

Evet biliyorum ama beklemek çok zor heran düşünmekten çok yoruldum uyuyamiyorum artık Allah tan artık herşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Siz kaç senedir istiyorsunuz
Ben 18 aylık evliyim ilk günden beri istiyorum .bir seneye kadar hep devlete gittim yok şu test yok BÜ test 1 sene geçsin bisi demediler .özelé gittim öyle yumurtatembelliği olduğu çıktı. Klomenle hamile kaldım 6 haftalikken düşük yaptım. 4 ay olacak

Bende hastanede çalıştığım için takip lerin çok güzel fakat neye yariyor hiçbirşey.... yumurta tembelliği için ne yapıyor doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…