KLOMEN??

Bu arada çok geçmiş olsun bebeğin neden dustu
Klomen catlatma ignesi kullandım . Düşügu arastirmadim açıkçası küçük düştüğü için kromozom eksikliği olunca olur dediler. Hamile olduğumu öğreniyum allahım izniyle tahlil yaptırmam gerekiyor diye düşünüyorum

canim benim kendini bu kadar skma kafana cok takma Rabbim verir insallah saglikli bir gebelik yaşayacaksın bizim elimizde hic bir sey yok gerekeni yapip beklemekten baska.sabir şükür dua ..

Merhaba canm test yaptinmi merak ettim insalhh bebeğin bu sefer sıkı sıkı tutunmustur mutlaka yaz canm

Kızlar bana da dua edin bende pazartesi gittim 11 mm idi yumurta perşembe bi daha gel dedi inş olmuştur yumurta istenilen büyüklük de de iğne mi olurum 2.30 da randevum var

Kızlar bana da dua edin bende pazartesi gittim 11 mm idi yumurta perşembe bi daha gel dedi inş olmuştur yumurta istenilen büyüklük de de iğne mi olurum 2.30 da randevum var
Bende yarın gidicem yumoşlara baktirmaya insallh yeterli büyüklüğe gelmiştir
Umarim ignenini yaparlar canm hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar gittim olmuş yumurta inofolic işe yaramış dedi doktor devam et dedi iğne yazdı ama 1-2 mm büyüse daha iyi olur dedi 5 gün sonra vurulcm bu yüzden ayın 23-25 de gece ilişki onerdi inş olr stres oldum

Biliyorsunuz kızlar pco da cok yumurta oluyor minik minik onları gösterdi onlar kenar da birikmiş minik minik bunlar 5-10 mm arası dedi ama büyüyen varmış 2 tanesi kendini sıyırmış büyümüş

Canim cok sevindim bekle az kalmış şimdi kac mm peki? bende yarin gidicem bakalim iğne olucakmiyim. Ya icimde acayip bi heyecan var yaklaştıkça. Kizlar sizlere teşekkür ederim konuştukça rahatliyor insan.

Canim cok sevindim bekle az kalmış şimdi kac mm peki? bende yarin gidicem bakalim iğne olucakmiyim. Ya icimde acayip bi heyecan var yaklaştıkça. Kizlar sizlere teşekkür ederim konuştukça rahatliyor insan.
Şuan 14 5 gün sonra 18. Olur zaten büyümeye meyilli dedi oyle yani pazartesi daha küçüktü inş Rabbim nasip eder hepimize

Kızlarrr ben daha yolun başındayım salı günü 6mm'di, yarın bakıcaz kaç mm olmuş, biraz geç oluyor benim pko olduğum için..13.gün yumurta göremedik, 16.gün 6mm yarın 19.gün :) doktor olmayacak gibi konuştu ama geç oluyo benim bence bilmiyorum umudum var..yarın 10mm üstünde olursa iyidirr çok heycanlı geçiyo bu yumurta takibi

kendimi aylar önce kaydettiğimde kadınlar kulübüne hamile olarak yapmışım şimdi görüyorum hiç yorum yapmadığım için bilmiyordum ah ah :)

Amin canim ya benim kasiklarim patlicak gibi içeriden baskı var yumurta büyüdüğü için mi acaba
Benim de vardı ben belki klomenle beraber inofolic kullansam o,zaman etkisi olurdu daha fazla ama ben pazartesi baktırdım sonra verdi 3 gündür kullanıyorum o büyümüş işte 5 gün sonra da iğne vurulcaam 22 de 23-25 de ilişki dedi gece bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…