Bu arada çok geçmiş olsun bebeğin neden dustuBende hastanede çalıştığım için takip lerin çok güzel fakat neye yariyor hiçbirşey.... yumurta tembelliği için ne yapıyor doktorun
Klomen catlatma ignesi kullandım . Düşügu arastirmadim açıkçası küçük düştüğü için kromozom eksikliği olunca olur dediler. Hamile olduğumu öğreniyum allahım izniyle tahlil yaptırmam gerekiyor diye düşünüyorumBu arada çok geçmiş olsun bebeğin neden dustu
canim benim kendini bu kadar skma kafana cok takma Rabbim verir insallah saglikli bir gebelik yaşayacaksın bizim elimizde hic bir sey yok gerekeni yapip beklemekten baska.sabir şükür dua ..İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Bak hamile kalmak bile artık İlk zaman gibi mutlu etmiyor korkular var bende. Hamile kaldım diyon değerler iki günde bir artacakmi hadi arttı ,kese gözükecek mi içinde bebek varmı . Kalp atışı duyulacak mi. Yine düşük yapacakmiyim .
Tatlim yaptinmi testYarın test yapcam kızlar dua edin kızlar inşallah iyi haber alirim
Yaptırınca Bize de yazarmisin merak ediyorumTatlim yaptinmi test
Merhaba canm test yaptinmi merak ettim insalhh bebeğin bu sefer sıkı sıkı tutunmustur mutlaka yaz canmŞimdi canım benim önceden bu şekilde hamile kaldığımı söylemiştim sürekli kasiklarim agriyodü başka hiç belirti yoktu tesadüf test yapım dedim çıktı ama düşük oldu tabi 6 haftalikken. Benim adetim DUZENSİZ duzenli olunca ağrım olmaz gecikince olacağım gün sadece karnım çok agrir. Ne bilim iyi şeyler hissediyorum ama ümitlenmek istemiyorum
Tatlim duam seninle insallah iğneni olursun merakla beklicem haber verKızlar bana da dua edin bende pazartesi gittim 11 mm idi yumurta perşembe bi daha gel dedi inş olmuştur yumurta istenilen büyüklük de de iğne mi olurum 2.30 da randevum var
İnşallah canım cok sağol allah razı olsunTatlim duam seninle insallah iğneni olursun merakla beklicem haber ver
Bende yarın gidicem yumoşlara baktirmaya insallh yeterli büyüklüğe gelmiştirKızlar bana da dua edin bende pazartesi gittim 11 mm idi yumurta perşembe bi daha gel dedi inş olmuştur yumurta istenilen büyüklük de de iğne mi olurum 2.30 da randevum var
Şuan 14 5 gün sonra 18. Olur zaten büyümeye meyilli dedi oyle yani pazartesi daha küçüktü inş Rabbim nasip eder hepimizeCanim cok sevindim bekle az kalmış şimdi kac mm peki? bende yarin gidicem bakalim iğne olucakmiyim. Ya icimde acayip bi heyecan var yaklaştıkça. Kizlar sizlere teşekkür ederim konuştukça rahatliyor insan.
Amin canim ya benim kasiklarim patlicak gibi içeriden baskı var yumurta büyüdüğü için mi acabaŞuan 14 5 gün sonra 18. Olur zaten büyümeye meyilli dedi oyle yani pazartesi daha küçüktü inş Rabbim nasip eder hepimize
Benim de vardı ben belki klomenle beraber inofolic kullansam o,zaman etkisi olurdu daha fazla ama ben pazartesi baktırdım sonra verdi 3 gündür kullanıyorum o büyümüş işte 5 gün sonra da iğne vurulcaam 22 de 23-25 de ilişki dedi gece bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorumAmin canim ya benim kasiklarim patlicak gibi içeriden baskı var yumurta büyüdüğü için mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?