Veleye nasılsın sonuç ne oldu ??Klomen catlatma ignesi kullandım . Düşügu arastirmadim açıkçası küçük düştüğü için kromozom eksikliği olunca olur dediler. Hamile olduğumu öğreniyum allahım izniyle tahlil yaptırmam gerekiyor diye düşünüyorum
Hoşgeldin sefa geldinMerhabalar, bende yeni katildim araniza. 23 yasindayim kendimi bildim bileli pcoluyum. Ve dogum kontrol hapi kullanmadan kesinlikle adet goremiyordum. Doktorlar gebe kalmamin hepcok zor oldugunu soyledi. Uc aylik evliyim bebek isteğimiz olduğu için dr dogum kontrol hapi yerine progestan igne verdi . Uc aydir bunu kullaniyorum korunmadigimiz halde bebek olmadi. Dun ignemi vurdurdum ve alti gun sonra adet olucamm daha sonra adetin besinci gününde gel klomene baslicaz dedi. Ve ben bu ayda sogan kuru ve saracoglunun pco icin testere disli aslam pencesini uyguladim. Bu kurlere uc ay daha devam edicem eger gebelik olusmassa. Ayni sorular, ayni sorunlari dusunup yaşıyoruz. Umarim tez zamanda yavrularimizi kucagimiza aliriz. Sizlere destek olmak ve destek gormek icin burdayim
Eee var demi canimmmmKizlar test yaptim
Daha adetim var 26.99 çıktıEee var demi canimmmm
Canım iki saat önce yaptım 26.99 çıktı Rabbim herkese nasip etsin . İnşallah değerler artar tek ümidim bu yondeVeleye nasılsın sonuç ne oldu ??
İğnenin 12. Gunu canımKac gün varki canim çatlama iğnesi yaptirmistin demi 12 gün sonra çıkıyormuş diyolar
Ignenin etkisi geçmiştir çoktan o zmaan doğrudur canimm insallah bebegin gelmiştir Allah im yardimcin olsun degerler yükselir insallahİğnenin 12. Gunu canım
Amin inşallah darısı sizin başınıza sizden de güzel haberler bekliyorumIgnenin etkisi geçmiştir çoktan o zmaan doğrudur canimm insallah bebegin gelmiştir Allah im yardimcin olsun degerler yükselir insallah
Insallah canimm amin yarin kontrolden sonra yazarim sabah randevum varAmin inşallah darısı sizin başınıza sizden de güzel haberler bekliyorum
Amin amin hepiniz icin dua etcem Rabbim size de nasip eder insallahDua et bizlere de lütfen bizde anne olalım inş daim kalır bebeğin seninle :)
Aynen canım bende ondan vuruldum. Dr koldan yazmıştı ben göbekten vuruldum. Önceden de göbekten vurulmuştum çünkü. Banada dua edin bebeğim tutunsunOvitrelle verdi bana iğne olarak sizin de oylemiydi
Kaçtı yumurta buyukluginInsallah canimm amin yarin kontrolden sonra yazarim sabah randevum var
Aynen canım bende ondan vuruldum. Dr koldan yazmıştı ben göbekten vuruldum. Önceden de göbekten vurulmuştum çünkü. Banada dua edin bebeğim tutunsun[/QUOTE
Amin inşallah canım bana nerden vurulmam için bişey demedi sadece yazdı 22 sinde vurul 23 gecesi 25 gecesi ilişki olsun dedi
Sali günü 15mmdi cumaya tekrar gel bakalim igneyi yapalim dediKaçtı yumurta buyuklugin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?