KLOMEN??

Kizlar daha öncede demiştim . Ben önce düşük yapmıştım. Kan pihtilasmasi var mı yok mu diye hangi bolume gitmeliyim. Hangi testleri yapmalıyım. Yine acı yaşamak istemiyorum.bilgisi olan varmi

Kizlar daha öncede demiştim . Ben önce düşük yapmıştım. Kan pihtilasmasi var mı yok mu diye hangi bolume gitmeliyim. Hangi testleri yapmalıyım. Yine acı yaşamak istemiyorum.bilgisi olan varmi
Canım bunu kadın dogumcunla paylasmalisin. Gerekli testleri o yapacaktır ve kendi bilgisini aşan bir durumda seni gereken bölüme yönlendirir

Canım haberim yok okumamisim heralde senin mesajını hayriki uğurlu olsun nasıl öğrendin anlatsana :))
Sagol canim benim :) gecikmemin 4. Gunuydu zaten bugun. Kendi anneme geldim burdada gecen ay alip yapmaya firsat olmadigi icin kalan test vardi. Gelir gelmez hemen yaptim birde ne goruyuuumm ayy pozitiff :)) aslinda bekliyodum cunku adetle ayni olmayan belirtilerim olmustu bide klomen kullanmistim. Bu sekilde ogrenmis olduk iste :)

Darısı başımıza ayyyyy :)))))))) benim de göğüs uçlarımda hassasiyet var benim adet öncesi falan hiç olmaz böyle bişey ilk kez oluyor ama klomenden mı bilemem. Kasık ağrım zaten hiç dinmedi. Sizde meme ucu hassasiyeti oldu mu benim yumurtlama gününün üstünden üç gün geçti hemen başlar mı hassasiyet acaba böyle

Bence klomenle alakali oldugunu sanmiyorum mesela benim adete 10 gun kala gogsumun tamami sizlardi ama bu ay adete 4 5 gun kala sadece gogus ucu acimaya basladi gogus uclarim sisti bide halkanin icinde hami nokta gibi kabarciklar var ya onlar iyice kabardi bugune kadar asla boyle bisey yasamadim ilk belirtimde buydu zaten :))

Canım bunu kadın dogumcunla paylasmalisin. Gerekli testleri o yapacaktır ve kendi bilgisini aşan bir durumda seni gereken bölüme yönlendirir
Yeminle sevindim ama strese girdim nolur dua edin bana. Zaten aileme bile demicem şimdi kalp atışını duyana dek

Canım iğne olduğun gündenmi 1 saydın 36 saat sonrasındanmı 1 sayıp 12. Günde yaptırdın
İğneyi yaptığım günü bir saydım . Ocağın 22 sinde adet oldum. Yaklaşık 4 ay önce düşük yapmıştım zaten . 3 ay adet olmadım . Söktürücü ictim öyle adet oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…