- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
İnşallah büyümüştür canım .Sali günü 15mmdi cumaya tekrar gel bakalim igneyi yapalim dedi
Insallahh canim yarin bi olsaydi bakalim ne kadar olmusİnşallah büyümüştür canım .
Hayırlı olsun canım bebeğin inş kucağına sağ salim alırsn bize de dua et :)Yarin test yapcam canim. Sadece klomen kullandim dr. Ihtiyac duymadi heralde tekrar kontrole cagirmadi igneden falanda bahsetmedi
Canım çokkkkk sevindim yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah artar HCG kanda inşallah bize de nasip olurKizlar test yaptim
Canım merhaba diğer topikte yazdım sanada bnde bunu merak etmiştim cevaplamissinİğnenin 12. Gunu canım
teşekkür ederim hos buldumHoşgeldin sefa geldin
Amin inşallah hepinize inşallah sizden de güzel haber aliriz
Canım çokkkkk sevindim yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah artar HCG kanda inşallah bize de nasip olur
En iyisi göbekten vurulmak bence göbekten vurul. İlişkiden sonra ayaklarını havaya dik altına yastık koy unutma muhakkak yapYok canım yazmadı valla aldım iğneyi zaten kağıt yazdı boyle Eki Görüntüle 1954999
Canım bunu kadın dogumcunla paylasmalisin. Gerekli testleri o yapacaktır ve kendi bilgisini aşan bir durumda seni gereken bölüme yönlendirirKizlar daha öncede demiştim . Ben önce düşük yapmıştım. Kan pihtilasmasi var mı yok mu diye hangi bolume gitmeliyim. Hangi testleri yapmalıyım. Yine acı yaşamak istemiyorum.bilgisi olan varmi
Canım iğne olduğun gündenmi 1 saydın 36 saat sonrasındanmı 1 sayıp 12. Günde yaptırdınİğnenin 12. Gunu canım
Amiiin canim benimm ederim tabii etmemmiii rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhHayırlı olsun canım bebeğin inş kucağına sağ salim alırsn bize de dua et :)
Canım haberim yok okumamisim heralde senin mesajını hayriki uğurlu olsun nasıl öğrendin anlatsana :))Amiiin canim benimm ederim tabii etmemmiii rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh
Sagol canim benim :) gecikmemin 4. Gunuydu zaten bugun. Kendi anneme geldim burdada gecen ay alip yapmaya firsat olmadigi icin kalan test vardi. Gelir gelmez hemen yaptim birde ne goruyuuumm ayy pozitiff :)) aslinda bekliyodum cunku adetle ayni olmayan belirtilerim olmustu bide klomen kullanmistim. Bu sekilde ogrenmis olduk iste :)Canım haberim yok okumamisim heralde senin mesajını hayriki uğurlu olsun nasıl öğrendin anlatsana :))
Darısı başımıza ayyyyy :)))))))) benim de göğüs uçlarımda hassasiyet var benim adet öncesi falan hiç olmaz böyle bişey ilk kez oluyor ama klomenden mı bilemem. Kasık ağrım zaten hiç dinmedi. Sizde meme ucu hassasiyeti oldu mu benim yumurtlama gününün üstünden üç gün geçti hemen başlar mı hassasiyet acaba böyleSagol canim benim :) gecikmemin 4. Gunuydu zaten bugun. Kendi anneme geldim burdada gecen ay alip yapmaya firsat olmadigi icin kalan test vardi. Gelir gelmez hemen yaptim birde ne goruyuuumm ayy pozitiff :)) aslinda bekliyodum cunku adetle ayni olmayan belirtilerim olmustu bide klomen kullanmistim. Bu sekilde ogrenmis olduk iste :)
Darısı başımıza ayyyyy :)))))))) benim de göğüs uçlarımda hassasiyet var benim adet öncesi falan hiç olmaz böyle bişey ilk kez oluyor ama klomenden mı bilemem. Kasık ağrım zaten hiç dinmedi. Sizde meme ucu hassasiyeti oldu mu benim yumurtlama gününün üstünden üç gün geçti hemen başlar mı hassasiyet acaba böyle
Yeminle sevindim ama strese girdim nolur dua edin bana. Zaten aileme bile demicem şimdi kalp atışını duyana dekCanım bunu kadın dogumcunla paylasmalisin. Gerekli testleri o yapacaktır ve kendi bilgisini aşan bir durumda seni gereken bölüme yönlendirir
İğneyi yaptığım günü bir saydım . Ocağın 22 sinde adet oldum. Yaklaşık 4 ay önce düşük yapmıştım zaten . 3 ay adet olmadım . Söktürücü ictim öyle adet oldum .Canım iğne olduğun gündenmi 1 saydın 36 saat sonrasındanmı 1 sayıp 12. Günde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?