KLOMEN??

Kizlar daha öncede demiştim . Ben önce düşük yapmıştım. Kan pihtilasmasi var mı yok mu diye hangi bolume gitmeliyim. Hangi testleri yapmalıyım. Yine acı yaşamak istemiyorum.bilgisi olan varmi
Canim kan pihtilasma ve genetik testleri genellikle ikinci dusukten sonra veriyorlar. Her hastanede yapilmiyor bildigim kadariyla universite ve egitim arastirma hastaneleri yapabiliyor.ozelde yaptirmak cok maliyetli olabilir

Merhaba ayni sorun bende de vardi tup bebek dusunuyordum fakat doktor bir kez daha klomen ve catlatma ignesi kullanmami istedi sonuc pozitif:)

İğneyi yaptığım günü bir saydım . Ocağın 22 sinde adet oldum. Yaklaşık 4 ay önce düşük yapmıştım zaten . 3 ay adet olmadım . Söktürücü ictim öyle adet oldum .
Geçmiş olsn canm bende 23 ocakta adet oldum şubat 5de de sabah iğnemi olmstm ama ben 36 saat sonrasnda saymaya baslamstm gebelk tsti yaptınmı direk kan tahlilimi verdn

Bayanlar iğnenin etkisi vurulduktsn ne kdar sonra geçiyor diye sormayı unuttum ben doktora siz sordnz mu ben ovitrelle vurulcm 22 sinde

Herkede gunaydin Kızlar şimdi doktordan çıktım 2 yumurtam var biri 18 diğeri 17 çatlatma iğnesini yaptı doktor çok heycanliyim insalhhh olur bu arada hamiş arkadaşlarıda tebrik ediyorum insalhh sağlıkla kucağına alırlar

Canım hayırlı uğurlu olsun yumuşlarin inşallah bebise dönüşürler

Kizlar bende iğnemi yaptırdım şimdi insallah araftaaa tutar ya doktor gün aşırı iliski dedi bugünden itibaren ben dünde oldu dedim birsey olmaz bugünde yapin dedi sperm sayısı ve kalitesi iyi olurmu peki . Keciboynuzu özü içiricem akşam ya kafam karıştı iyice

Igneleriniz hayırlı olsun kızlar inşallah tutar . Daha öncede demistim ilişkiden sonra kalkmayın ayaklarınızı havaya dikin altınıza yastık koyun. Bu çok önemli biz iğneyi vurduğumuz gün bide iki gün daha ilişki oldu . Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.

Geçmiş olsn canm bende 23 ocakta adet oldum şubat 5de de sabah iğnemi olmstm ama ben 36 saat sonrasnda saymaya baslamstm gebelk tsti yaptınmı direk kan tahlilimi verdn
Ben direk kan tahlili yaptım. Sen tahlil yaptın mı belirtin varmı.

Hayirli olsun canm insalhh bebisin tutunur bişey olmaz ya bizimde çarşamba oldu doktor cumartesi saat 21 de olsun ve pazar dedi gerişim gün aşırı bakalım ne olcak

Sago
Sagol canm çok teşekkür ederim bnde kalkmam yarım saat yatarım ama bu sefer ayaklar hava dikilecek yani o kadar zahmete giriyoz yani o da olsun

Sago

Sagol canm çok teşekkür ederim bnde kalkmam yarım saat yatarım ama bu sefer ayaklar hava dikilecek yani o kadar zahmete giriyoz yani o da olsun
Cok sagolun canimm insallah bebislerimzi de müjdeler iz yaa dua ediyorum hepimiz icin. Ya kizlar 3 gün üst üste olsa birsey olurmu

Aaaa niye demedi ya simd yumurta kaç mm olmus ona gore veriyi bnce normalde 36 saat sonra diyolar ama doktor bana öyle dedi canm
Tatlim sağda dedi monitörde de 21 mm gördüm hatta 2 rakam vardi 24mm de yazıyodu bugün ilişki dedi sadece. Birde sagina yat kalkma dedi bende bu yüzden hergün yaparsak iyi olurmu diue kararsiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…