Canim eğer bir saat sonra çıktıysa tekrarlamani oneririm sabah ilk idrarinla deneKızlar bir saat sonra çıktı sizce pozitif mi
Canim kan pihtilasma ve genetik testleri genellikle ikinci dusukten sonra veriyorlar. Her hastanede yapilmiyor bildigim kadariyla universite ve egitim arastirma hastaneleri yapabiliyor.ozelde yaptirmak cok maliyetli olabilirKizlar daha öncede demiştim . Ben önce düşük yapmıştım. Kan pihtilasmasi var mı yok mu diye hangi bolume gitmeliyim. Hangi testleri yapmalıyım. Yine acı yaşamak istemiyorum.bilgisi olan varmi
Merhaba ayni sorun bende de vardi tup bebek dusunuyordum fakat doktor bir kez daha klomen ve catlatma ignesi kullanmami istedi sonuc pozitif:)Bayanlar uzun,zamandır yoktum aranızda acayip moralim bozulmuştu negarifleri görmekten pco demişti doktor 2 ay ilaç kullan gel bebek içn konuşalım,dedi gittim tarlusal verdi onu kullanıp,regl olduktan sonra 5. Günü klomene başla dedi zaten 10 tablet 5 günde biter bittikten 2 gün sonra da,gel ultrasona dedi boyle olan varmı ne oalck şimdi bu tedavide nasıl olcak klomenle hamile kalan oldu mu?
Geçmiş olsn canm bende 23 ocakta adet oldum şubat 5de de sabah iğnemi olmstm ama ben 36 saat sonrasnda saymaya baslamstm gebelk tsti yaptınmı direk kan tahlilimi verdnİğneyi yaptığım günü bir saydım . Ocağın 22 sinde adet oldum. Yaklaşık 4 ay önce düşük yapmıştım zaten . 3 ay adet olmadım . Söktürücü ictim öyle adet oldum .
Canım hayırlı uğurlu olsun yumuşlarin inşallah bebise dönüşürlerHerkede gunaydin Kızlar şimdi doktordan çıktım 2 yumurtam var biri 18 diğeri 17 çatlatma iğnesini yaptı doktor çok heycanliyim insalhhh olur bu arada hamiş arkadaşlarıda tebrik ediyorum insalhh sağlıkla kucağına alırlar
Ben direk kan tahlili yaptım. Sen tahlil yaptın mı belirtin varmı.Geçmiş olsn canm bende 23 ocakta adet oldum şubat 5de de sabah iğnemi olmstm ama ben 36 saat sonrasnda saymaya baslamstm gebelk tsti yaptınmı direk kan tahlilimi verdn
Canım 5dk içinde çıkması lazım. İmkanın varsa direk kanda baktır. Daha garanti. Yada eczaneden blue clear diye dijital test var yüzde 99 doğru sonuç veriyormuş. Haftasını da soyluyorKızlar bir saat sonra çıktı sizce pozitif mi
Yok yaptırmadım idrar testi yapıcam önce ama biraz daha beklemek istiyorum hiçbir belirtide yok zaten bugn iğnenin 13. GünüBen direk kan tahlili yaptım. Sen tahlil yaptın mı belirtin varmı.
Canım hayırlı uğurlu olsun yumuşlarin inşallah bebise dönüşürler[/QUOTE
Çok sağol canm insalh tutunur eşimde çok az sprm hareketsozligi var ona doktor emodex diye bi vitamin verdi insalhh ise yarar da bnde mutlu haberimi yazarım buraya
Hayirli olsun canm insalhh bebisin tutunur bişey olmaz ya bizimde çarşamba oldu doktor cumartesi saat 21 de olsun ve pazar dedi gerişim gün aşırı bakalım ne olcakKizlar bende iğnemi yaptırdım şimdi insallah araftaaa tutar ya doktor gün aşırı iliski dedi bugünden itibaren ben dünde oldu dedim birsey olmaz bugünde yapin dedi sperm sayısı ve kalitesi iyi olurmu peki . Keciboynuzu özü içiricem akşam ya kafam karıştı iyice
Ya bana saat falan vermedi doktor canimHayirli olsun canm insalhh bebisin tutunur bişey olmaz ya bizimde çarşamba oldu doktor cumartesi saat 21 de olsun ve pazar dedi gerişim gün aşırı bakalım ne olcak
Sagol canm çok teşekkür ederim bnde kalkmam yarım saat yatarım ama bu sefer ayaklar hava dikilecek yani o kadar zahmete giriyoz yani o da olsunIgneleriniz hayırlı olsun kızlar inşallah tutar . Daha öncede demistim ilişkiden sonra kalkmayın ayaklarınızı havaya dikin altınıza yastık koyun. Bu çok önemli biz iğneyi vurduğumuz gün bide iki gün daha ilişki oldu . Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Aaaa niye demedi ya simd yumurta kaç mm olmus ona gore veriyi bnce normalde 36 saat sonra diyolar ama doktor bana öyle dedi canmYa bana saat falan vermedi doktor canim
Cok sagolun canimm insallah bebislerimzi de müjdeler iz yaa dua ediyorum hepimiz icin. Ya kizlar 3 gün üst üste olsa birsey olurmuSago
Sagol canm çok teşekkür ederim bnde kalkmam yarım saat yatarım ama bu sefer ayaklar hava dikilecek yani o kadar zahmete giriyoz yani o da olsun
Tatlim sağda dedi monitörde de 21 mm gördüm hatta 2 rakam vardi 24mm de yazıyodu bugün ilişki dedi sadece. Birde sagina yat kalkma dedi bende bu yüzden hergün yaparsak iyi olurmu diue kararsiz kaldımAaaa niye demedi ya simd yumurta kaç mm olmus ona gore veriyi bnce normalde 36 saat sonra diyolar ama doktor bana öyle dedi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?