KLOMEN??

Tatlim sağda dedi monitörde de 21 mm gördüm hatta 2 rakam vardi 24mm de yazıyodu bugün ilişki dedi sadece. Birde sagina yat kalkma dedi bende bu yüzden hergün yaparsak iyi olurmu diue kararsiz kaldım
Canm bnce de yap hani sabah yaptıysan diğer gün akşam yap bence hiç bişey olmaz dokör bana da 2 gün art arda önerdi seninkiler baya buyumuş çatlamak üzere bence o yüzden kaçırma derim

Canm 2 gün üst üste yap 1 bOS bırak hücreler yenilensın doktor demedimi canm su günlerde yapın diye
Canm doktor bugün yap dediyse yarın yapmazin diğer gün yaparsın 2 gün bişey olmaz bana sorarsan bugün yap derim csnm çünki senin yumoslar büyümüş bugün catlatlayabikir işini şansa bırakma derim

Canm doktor bugün yap dediyse yarın yapmazin diğer gün yaparsın 2 gün bişey olmaz bana sorarsan bugün yap derim csnm çünki senin yumoslar büyümüş bugün catlatlayabikir işini şansa bırakma derim
Ovulasyon testi de aldim canim akşam üzeri yapacagim aynen canim zaten spermler 72 saat bile yaşayabiliyormuş pazar günü de sabaha karşı olursa iliski olur demi yumoş boşa gitmez insallah canim ya

Bende sola mı yatsam acaba benim de gösterdi doktor Yumurtaları sağ da yoktu ama sola doğru kaldırınca gördü büyüyen yumurtayı

Bende sola mı yatsam acaba benim de gösterdi doktor Yumurtaları sağ da yoktu ama sola doğru kaldırınca gördü büyüyen yumurtayı
Vallaha doktor bana sağ yaa sol demedi bile yumurta 21 mm oldu dedi . İğnenin ilk günü ile toplamda 3 gün ilişki oldu .yarım saat ayaklarımı duvara diktim altıma yastık koyarak ve hiç kalkmadım sabaha kadar . Önceki hamileligimdede sadece 2 gün olmuştu ilişki bir gün eksik oldu diye hiç umudum da yoktu .

Soluna yat canim demekki banada sagda diye saga yat dedi
Sağ da yada sol da demedi ama cok afedersin alttan muayene ederken kaydırırken aleti sağıma baktı ilk bişey yoktu sola bakalım hadi inş bi görelim dedi oraya çevirdi orda vardı hem sola yatayım hem ayak kaldırayım bakalım :) inş tutar aminnn

Amin amin

Bana da iğnenin ertesi akşamı birde 2. Gün akşamı dedi 23-25 nde dedi ama ben 21-23-25-27 değerlendirmek düşünüyorum doğrusu her ihtimale karşı

AY kızlar inş olur ya evlendiğim 7 ay oldu eşime hep doğum gününü bekliyorum hediye olarak bebeğimizi vercm sana diyordm tutarsa olacak inş mübarek cuma günü Rabbim ellerimzi boş çevirmesin amin

Bana da iğnenin ertesi akşamı birde 2. Gün akşamı dedi 23-25 nde dedi ama ben 21-23-25-27 değerlendirmek düşünüyorum doğrusu her ihtimale karşı
Oda olur tabi . İnsan şansa birakmak istemiyor. İnşallah güzel sonuçlar alacaksin

İgne vurulan gün den itibaren 3 gün üst üste mi canim

Ya ben bişeyi cok merk ediyorum..bu catlatma ignesini doktor receteye mi yaziyor biz alip mi vurduruyoruz yoksa kendisimi vuruyor? Özellikle devlet hastanelerinde nasil oluyor bu uygulama ve ignenin ucreti ne kadar

Ya ben bişeyi cok merk ediyorum..bu catlatma ignesini doktor receteye mi yaziyor biz alip mi vurduruyoruz yoksa kendisimi vuruyor? Özellikle devlet hastanelerinde nasil oluyor bu uygulama ve ignenin ucreti ne kadar
Doktor reçeteye yazdi ben özele gidiyorum 75 lira ödedim devlet özel durumlarda karşılıyor dedi eczaci hastanenin acilinde yaptirdim

Kızlar ya iğneyi vurulfuktsn 2 saat sonra salak gibi oldum ayakta duramoyom ya diyette yapıyorum ama 5.günüm ilk defa böyle oldum bnm gibi olan var mı acaba iğneden sonra başı dönüyormus gibi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…