CNİM Bana da doktor yazdı aldım bugün kendisi vurdu ama bn 39 tl aldimYa ben bişeyi cok merk ediyorum..bu catlatma ignesini doktor receteye mi yaziyor biz alip mi vurduruyoruz yoksa kendisimi vuruyor? Özellikle devlet hastanelerinde nasil oluyor bu uygulama ve ignenin ucreti ne kadar
Gitmez canm insalhh kismetimizde varsa verecek rabbim sen umudunu yitirmeOvulasyon testi de aldim canim akşam üzeri yapacagim aynen canim zaten spermler 72 saat bile yaşayabiliyormuş pazar günü de sabaha karşı olursa iliski olur demi yumoş boşa gitmez insallah canim ya
Aminnn tatlim aminn insallahGitmez canm insalhh kismetimizde varsa verecek rabbim sen umudunu yitirme
Doktorumu aradim kizlar şimdi sağ kasiğimda agrim artti çatlama olmustur dedi 22 mm ydi yumurtan dedi hergün ilişki olsun 3 gün dedi ayy valla cok umutlandim insallah tutar kızlar hepimizin yaAminnn tatlim aminn insallah
. Sende degisiklik varmi bende şeffaf akinti ve sağ kasiğım batiyor agri artmaya başladı
Yok canm sadece iğneden dolayi galiba halsizim salak gibiyim bnm ki daha kucuk seninkinden o yüzden daha çatlamamistir yarın bekliyom bndeDoktorumu aradim kizlar şimdi sağ kasiğimda agrim artti çatlama olmustur dedi 22 mm ydi yumurtan dedi hergün ilişki olsun 3 gün dedi ayy valla cok umutlandim insallah tutar kızlar hepimizin ya
Insallahh saglikli hayirli evlatlar nasip olur hepimize dualarimizi eksik etmeyelimYok canm sadece iğneden dolayi galiba halsizim salak gibiyim bnm ki daha kucuk seninkinden o yüzden daha çatlamamistir yarın bekliyom bnde
Bnde çok heycanliyim yumoslar birbirine yakın ikiz olabilir diye düşünüyorum insalhh tutar canm hamiş haberlerimizı buraya yazariz
Bekletmez insalhhInsallahh saglikli hayirli evlatlar nasip olur hepimize dualarimizi eksik etmeyelim
CNİM Bana da doktor yazdı aldım bugün kendisi vurdu ama bn 39 tl aldim
Tatlim öncelikle ayni süreçten bende geçtim ilk ay evlendigimde kist vardi sonra tahlil film derken kist zararsiz her kadında olan cinstenmis ince duvarli bi daha olmadi cok şükür bana hersey normal diyolardi taki ocak daki progesteronum düşük cikti klomen ve catlatma ignesiyle ancak yumurtam catlicak anlasilan ve bunu 2 sene sonra öğrendim senin hormon larin tüplerin normalse klomende insallah hamile kalabilirsin devlette ki doktorum da ayni tedaviyi yapacakti ama cok sira oldugu için ve sürekli yumurta takibi olacak bizim icin önemli bu yüzden özelde tedavi oluyorumTesekkur ettim bilgi icin. Ya benim kafamda deli sorular var. Sadece uc aydir evliyim.bana hemen klomen tedavisi dediler devlette. Bi yandan iyi oldu hemen olsn istiyoruz çünkü :) ama devlette yumurta takibine falan cagirirmi yada catlatma ignesi verirmi ? Bende pco var yumurtalar tembel buyumuyor dediler. Bide kist falan yapmasin. Hastalaninca adetin besinci gun gel dedi. P.tesi hastalanmam lazm cuma gidicem ama dedigim gibi kafamda düşünceler hep. Ruyalarimda bile bunlarla ugrasiyorum
Tabiki iyiyse gitmek lazim gercekten doktordan doktora fark ediyorAslinda en mantiklisi o. Ama ben ilk asamada yine bi devlet hastanesindeki doktoru denemek istiyor. Çünkü herkes met ediyor baya memnunlar. Olmadi bi sonraki ay bende ozele gidicm bakalim. Hakkimizda hayirlisiii
Tabiki iyiyse gitmek lazim gercekten doktordan doktora fark ediyor
Ayyy insalhh bebis vardır canm ya hayirlisi olsun sabırsızlıkla bekliyorum inan dua ediyorum sizlerde birbirimizw edelim canmKızlar benim çatlama olalı 4. gün oldu bugünn. Hemen hemen her gün ya da iki günde bir ilişki oldu bakalım neler olacak karnıma ince kramplar giriyorsızı gibi
Dün meme ucu hassasiyeti vardı hem de baya belirgin çünkü daha önce hic olmadığı için çok net hissettim. Ama şuan yok . O beni umutlandırıyordu. Ama nasip...Ayyy insalhh bebis vardır canm ya hayirlisi olsun sabırsızlıkla bekliyorum inan dua ediyorum sizlerde birbirimizw edelim canm
Insallah tutunmustur canimmDün meme ucu hassasiyeti vardı hem de baya belirgin çünkü daha önce hic olmadığı için çok net hissettim. Ama şuan yok . O beni umutlandırıyordu. Ama nasip...
İnşallah...Insallah tutunmustur canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?