- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
İgne vurulan gün den itibaren 3 gün üst üste mi canim
Aynen canım 3 gün başkada olmadı o günden beriİgne vurulan gün den itibaren 3 gün üst üste mi canim
Canım takrarladin mı testiAynen canım 3 gün başkada olmadı o günden beri
Yok canım çalışıyorum haftaya geç gittiğim gün yapacam .izin günüme randevuda aldım . Bakalım folik asit te aldım bugün almayı unutuyordum . Ona da başladım . Rabbime sığınıyorum inşallah gönlüme göre verir .Canım takrarladin mı testi
İnşallah kat ve kat artmıştır canım. Belirtiler nasıl :) bı de çatlama ignesinden sonra ilk belirtiler ne zaman başladı ve nelerdiYok canım çalışıyorum haftaya geç gittiğim gün yapacam .izin günüme randevuda aldım . Bakalım folik asit te aldım bugün almayı unutuyordum . Ona da başladım . Rabbime sığınıyorum inşallah gönlüme göre verir .
Kızlar napıyorsnz nasılsınız?
.
İyiyimm :) cumartesi aylakligi. Siz nasilsinizzz ? Bende bisey sorucaktim gecen ay ki tahlillerim boyle
Bende 3 ay once öğrendim pco oldugunu benim de lh 16 ydı o zaman şimdi kaç bilmiyorum ama fsh ve lh aynı mı olmalı yoksa iki katı mı ne olmalı demişti tmm olarak unuttum onu bende oyle ogrendim ilk de regl benim hep düzenli idi 2 ay olmayınca ortaya cıktı bende matofin kullanıyorum artı klomen kullandım ilk kez çarşamba günü de çatlatma iğnesi olcm inş olur gebelik için bende uğraşıyorum yumurtan yavaş büyüyor. Dedi hic büyümemiş olmasından iyidir buna şükür
Estradiol 70,38
Fsh 5,92
Lh 14,07
Prolaktin 8,92
Tsh 2,157
Doktor bunlara gore ve bende pco oldugu icin klomen baslicak bu ay. Ama bi yorumda bulunmadi sonuclar hakkında sizce nasil
Merhaba canm çatlatma iğnesi oldunmuKizlar ben bubay klimen kullandim bugunde adet olmam gerekiyor ve hala olmasim ve ilcakmisim gibi gelmiyor acaba klomen geciktirme yapar mi
Kan tahlili yaptir canim daha net öğrenmiş olursun insallah hamişsindir canimmGecen ay catlama ignesi olmustum tutmadi bu ay yumurtalarim 23 25 25 oldu die kendi catlar die vermedi catladida ins tutmustur bu sefer bugun yapsammi 2 gun once test yatom negatif cikmisti
14 gün sonra test yapabiyomusuzİğne etkisini kaç gün sonra kaybediyormuş kızlar
Spermler 72 saat bile yaşayabiliyormuş canim arada bir gün olmamış birsey olmaz zaten tüplerde oluyomuş hani ayaklarını kaldirdiysan vardir yumoşlarinda çatladığı zaman karşilaşmişlardir ınsallahKızlar yaa benim catlamadan bir gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu sadece. Catlamadan sonra 3gun üst üste olmadı yani sadece bir kez oldu Bazı sebeplerden dolayı ... Sizce yeter mı
Ayaklarımı kaldırdım kalkmadim hemen de. Bakalım hayırlısı ya . Çok üzüldümSpermler 72 saat bile yaşayabiliyormuş canim arada bir gün olmamış birsey olmaz zaten tüplerde oluyomuş hani ayaklarını kaldirdiysan vardir yumoşlarinda çatladığı zaman karşilaşmişlardir ınsallah
Üzme kendini canim inşallah tutunmustur bebeğin dua edelim Rabbim ol demişse zaten olur hepimuz anne oluruzAyaklarımı kaldırdım kalkmadim hemen de. Bakalım hayırlısı ya . Çok üzüldüm
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı olsun.Üzme kendini canim inşallah tutunmustur bebeğin dua edelim Rabbim ol demişse zaten olur hepimuz anne oluruz
Anladim canim insalhh tutmustur belli olmaz erken yapmışsın testi eğer imkanın varsa kan testi yaptir direkGecen ay catlama ignesi olmustum tutmadi bu ay yumurtalarim 23 25 25 oldu die kendi catlar die vermedi catladida ins tutmustur bu sefer bugun yapsammi 2 gun once test yatom negatif cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?