KLOMEN??

Canım takrarladin mı testi
Yok canım çalışıyorum haftaya geç gittiğim gün yapacam .izin günüme randevuda aldım . Bakalım folik asit te aldım bugün almayı unutuyordum . Ona da başladım . Rabbime sığınıyorum inşallah gönlüme göre verir .

İnşallah kat ve kat artmıştır canım. Belirtiler nasıl :) bı de çatlama ignesinden sonra ilk belirtiler ne zaman başladı ve nelerdi

.
Kızlar napıyorsnz nasılsınız?

İyiyimm :) cumartesi aylakligi. Siz nasilsinizzz ? Bende bisey sorucaktim gecen ay ki tahlillerim boyle

Estradiol 70,38
Fsh 5,92
Lh 14,07
Prolaktin 8,92
Tsh 2,157

Doktor bunlara gore ve bende pco oldugu icin klomen baslicak bu ay. Ama bi yorumda bulunmadi sonuclar hakkında sizce nasil

Kizlar ben bubay klimen kullandim bugunde adet olmam gerekiyor ve hala olmasim ve ilcakmisim gibi gelmiyor acaba klomen geciktirme yapar mi

Kizlar ben bubay klimen kullandim bugunde adet olmam gerekiyor ve hala olmasim ve ilcakmisim gibi gelmiyor acaba klomen geciktirme yapar mi
Merhaba canm çatlatma iğnesi oldunmu
Bugün olmazsan yarın test yap varsa çıkar canm mutlaka insalhh hamişsindir

Gecen ay catlama ignesi olmustum tutmadi bu ay yumurtalarim 23 25 25 oldu die kendi catlar die vermedi catladida ins tutmustur bu sefer bugun yapsammi 2 gun once test yatom negatif cikmisti

Gecen ay catlama ignesi olmustum tutmadi bu ay yumurtalarim 23 25 25 oldu die kendi catlar die vermedi catladida ins tutmustur bu sefer bugun yapsammi 2 gun once test yatom negatif cikmisti
Kan tahlili yaptir canim daha net öğrenmiş olursun insallah hamişsindir canimm

Kızlar yaa benim catlamadan bir gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu sadece. Catlamadan sonra 3gun üst üste olmadı yani sadece bir kez oldu Bazı sebeplerden dolayı ... Sizce yeter mı

Kızlar yaa benim catlamadan bir gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu sadece. Catlamadan sonra 3gun üst üste olmadı yani sadece bir kez oldu Bazı sebeplerden dolayı ... Sizce yeter mı
Spermler 72 saat bile yaşayabiliyormuş canim arada bir gün olmamış birsey olmaz zaten tüplerde oluyomuş hani ayaklarını kaldirdiysan vardir yumoşlarinda çatladığı zaman karşilaşmişlardir ınsallah

Spermler 72 saat bile yaşayabiliyormuş canim arada bir gün olmamış birsey olmaz zaten tüplerde oluyomuş hani ayaklarını kaldirdiysan vardir yumoşlarinda çatladığı zaman karşilaşmişlardir ınsallah
Ayaklarımı kaldırdım kalkmadim hemen de. Bakalım hayırlısı ya . Çok üzüldüm

Anladim canim insalhh tutmustur belli olmaz erken yapmışsın testi eğer imkanın varsa kan testi yaptir direk
Bnm ilk klimen ve catlatma iğnem dün oldu insalhh gelir hepimizin bebisleri

Kizlar bugün kahve leke nokta kadarda pembesi akinti geldi. Bütün günüm zehir oldu. İlk yaptığım test 26.99 az önce yaptım tekrar 106 çıktı dua edin bebeğim tutunsunda. Yerlesme kanaması dır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…