KLOMEN??

Kizlar bugün kahve leke nokta kadarda pembesi akinti geldi. Bütün günüm zehir oldu. İlk yaptığım test 26.99 az önce yaptım tekrar 106 çıktı dua edin bebeğim tutunsunda. Yerlesme kanaması dır insallah
Bugn kaçıncı günün canım ani adetin kaç gün geçti

Kızlar merhaba bişey sorcam dün çatlatma iğnesi yapıldı bugün ilişki oldu ve sağ tarafımda ağrı var boyke sizliyo bnm gibi olan varmı cevap verirseniz çok sevinirim

Kizlar bugün kahve leke nokta kadarda pembesi akinti geldi. Bütün günüm zehir oldu. İlk yaptığım test 26.99 az önce yaptım tekrar 106 çıktı dua edin bebeğim tutunsunda. Yerlesme kanaması dır insallah
İnsalhh yerlesme kanamasi dir cabm üzme kendini bak değerinde yüksek cikmis bnce korkulacak bişey yok tabi tedbirli olmak gerek doktora görün mutlaka

Kızlar merhaba bişey sorcam dün çatlatma iğnesi yapıldı bugün ilişki oldu ve sağ tarafımda ağrı var boyke sizliyo bnm gibi olan varmı cevap verirseniz çok sevinirim
Canim benimde ağrı oldu yumurta çatlayinca oluyo galiba doktoru arayip sordum agri normalmiş hatta sabah kalktim hem sol hem sağ kasigim ağrıyordu ara ara yine sızlıyor

Canim benimde ağrı oldu yumurta çatlayinca oluyo galiba doktoru arayip sordum agri normalmiş hatta sabah kalktim hem sol hem sağ kasigim ağrıyordu ara ara yine sızlıyor
İnsalhhh canm ya yani iğne dün oldu bugün ilişki önermişti zaten öyle de oldu 1 saat sonra sağ tarafım ağrımaya başladı dedim tek bnde mi oluyo acaba

İnsalhhh canm ya yani iğne dün oldu bugün ilişki önermişti zaten öyle de oldu 1 saat sonra sağ tarafım ağrımaya başladı dedim tek bnde mi oluyo acaba
Canim benim dün akşam üzeri saat 5di şiddetli ağrı oldu anladim yumurta çatlıyor zaten dünde ilişki oldu bugünde. Ben yine ovulasyon testi yaptim bugün de pozitifti yarin da yapicam bakalim hayirlisi olsun ya artik tedbir bizden takdir Rabbim den

Yap tabi canm kaçırma insalhh bu ay bebisleri bizim hayirli olsun hakkimizda

Çok teşekkür ederim canm cevap verdiğin için yalnız değilmişim
Rica ederim canim :) ilk ignemde hafif atlatmistim sonraki ay klomeni gunde 3 defa ya cikarmistik ve 2 doz igne yapilmisti ona ragmen benim igneden 3 gun sonra catladi ama muthis bi agri anlatamam kac saat onu cektm ve aglayrak tabiki degerlendrme yapamadm agridan bu ayda gunde 2 klomene dusurduk bakalm igne dusunmuyorum bu ay da

Günaydın canim insalhh hakkinda hayrılışı olur bnm ilk deneyimim bakalım ne olcak 10 gün sonra insalh bura mutlu haberi yazarim

Kızlar klomenle hamile kalanlar ilk belirtilerini ve ne zaman başladığını yazabilir mı :) biz de kendimizi takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…