Canım senin kaç günün kaldı adeteKızlar klomenle hamile kalanlar ilk belirtilerini ve ne zaman başladığını yazabilir mı :) biz de kendimizi takip edelim
Vallaha ben bir hafta oldu belirtiler başlayalı . Sanırım normalde dün yada bugin adet olmam lazımdı.Kızlar klomenle hamile kalanlar ilk belirtilerini ve ne zaman başladığını yazabilir mı :) biz de kendimizi takip edelim
Oh oh Canim cok sevindim insallah dualarımız kabul olmustur Allah im esirgesin saglik sihhat versin bebeğine smski tutunsun birakmasin seni hic.Kızar dualarınız için güzel dilekleriniz için sağolun allah razı olsun. Bugün daha iyim hiç leke gelmedi maşallah kulağına kurşun. Dünde az gelmişti zaten . Bir gün öncesi de belim çok ağrım isti bana yerlesme kanaması gibi geldi. Dr perşembe günü randevu aldım . Perşembe gitcem . Her ihtimale karşı progestan kullanıyorum . Alttan.
Iyyim cok sukur calismalara devam Daha 10 günden fazla var canm insalhh yazarım buraya pozitif diyeCanlar nasılsınızzz nasıl gidiyor sonuçlar ne oldu pozitif olan yokmuu
Çok şükür şimdilik iyim .erkenciydim bugün işten erken çıktım geldiğimden beri uzanıyorum öyleHayirli aksamlar canim cok şükür sen nasilsin
Bol bol dinlen canim yorma kendini fazla agir kaldirmaÇok şükür şimdilik iyim .erkenciydim bugün işten erken çıktım geldiğimden beri uzanıyorum öyle
Yapmaya çalışıyorum . Çalışınca da zor olyo . Artık daha çok yoruluyorum . Kasıklar da batma olyo . Şimdiden çok uykum.geldiBol bol dinlen canim yorma kendini fazla agir kaldirma
İnşallah iyidir canım :) artık daha çok yoruluyorum. Uyku bastırdı. Sen naptinİyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl :)
Ümitsizlik yok allah büyük . Dur bakalım kaç gün oldu dahaOf of ben bu ay çok ümitsisim güzeller
İyiyim bende çarşamba günü iğne olcm onu bekliyorum sabırsızlıkla aslında olması için içim gidiyo ama korkuyorum bi yandan olmazsa diye bebeğim sen 14. Gündr mi yapmıştn 26 cıkmıştı ya yanlış hatırlamıyorsamİnşallah iyidir canım :) artık daha çok yoruluyorum. Uyku bastırdı. Sen naptin
Yok canım ben 12. Gün yaptım 26.99 14. Gun 106 ciktiİyiyim bende çarşamba günü iğne olcm onu bekliyorum sabırsızlıkla aslında olması için içim gidiyo ama korkuyorum bi yandan olmazsa diye bebeğim sen 14. Gündr mi yapmıştn 26 cıkmıştı ya yanlış hatırlamıyorsam
O zaman bende vurulduktsn 11-12 gün sonra yapsam cıkar mıYok canım ben 12. Gün yaptım 26.99 14. Gun 106 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?