KLOMEN??

Kızlar klomenle hamile kalanlar ilk belirtilerini ve ne zaman başladığını yazabilir mı :) biz de kendimizi takip edelim
Canım senin kaç günün kaldı adete
Evet ya yazın lutfen bakalım bizde de olucaı gerçi herkeşke aynı değildir ama olsun gene de bilmek isteriz

Kızar dualarınız için güzel dilekleriniz için sağolun allah razı olsun. Bugün daha iyim hiç leke gelmedi maşallah kulağına kurşun. Dünde az gelmişti zaten . Bir gün öncesi de belim çok ağrım isti bana yerlesme kanaması gibi geldi. Dr perşembe günü randevu aldım . Perşembe gitcem . Her ihtimale karşı progestan kullanıyorum . Alttan.

Oh oh Canim cok sevindim insallah dualarımız kabul olmustur Allah im esirgesin saglik sihhat versin bebeğine smski tutunsun birakmasin seni hic.

Benim adet günümm 1 mart canım şuan için hiçbir belirti yok çok umitsizim bu ay için... çünkü yeterli çalışma olmadı nasip bekliyoruz o günü yine de...

Önümüzdeki ay çatlatma iğnesi isteyeceğim böylece ilişki günleri net olur kaçırmamis oluruz

İnşallah iyidir canım :) artık daha çok yoruluyorum. Uyku bastırdı. Sen naptin
İyiyim bende çarşamba günü iğne olcm onu bekliyorum sabırsızlıkla aslında olması için içim gidiyo ama korkuyorum bi yandan olmazsa diye bebeğim sen 14. Gündr mi yapmıştn 26 cıkmıştı ya yanlış hatırlamıyorsam

Yok canım ben 12. Gün yaptım 26.99 14. Gun 106 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…