KLOMEN??

Kızlar benimde 9 günüm çarşamba günü yani 12 günüm oluyor idrar testinde cikarmi

Aminnn inşallah eşimden gizli yaparm eğer varsa ona sürpriz yaparım doğum günü hediyesi inşallah aminnn
Bak burayada yazmıştım clear blue diye bir test var %99 doğru çıkarmis kaç hafta olduğu yazıyormuş ondan al dijital test

Bak burayada yazmıştım clear blue diye bir test var %99 doğru çıkarmis kaç hafta olduğu yazıyormuş ondan al dijital test
Alırım da iğne etkisi ne zaman gecer diye sormayı unuttum şimdi 12 gün geçtikten sonra garanti olur dimi sen baktırdnmı ultrason da hic canım

Alırım da iğne etkisi ne zaman gecer diye sormayı unuttum şimdi 12 gün geçtikten sonra garanti olur dimi sen baktırdnmı ultrason da hic canım
Canım şuan daha çok küçük olduğu için ultrasyonda gözükmez 1mm 2mm falan daha ultrasyonda gözükmesi için değerin 3000 ile 5000 arasi olması lazım . Ben bu hafra perşembe gidecem oda önceden düşük yaptığım için . Bir aksilik çıkmazsa ondan sinraki haftaya gözükür inşallah .iğnenin etkisi 7 ile 10 arası gwciyor

Sagol canım inş bebeğin sağlıkla sana gelir bizlere de nasip olur cok cok amin

Sagol canım inş bebeğin sağlıkla sana gelir bizlere de nasip olur cok cok amin
Amin canim inşallah .allah isteyen herkese nasip eder. Aslında testi daha geç yapmak isterdim ama malesef dayanamıyorum hergün bir iki diye gün saydım .akşam yatarken sabah birde 7 kere Ayetullah kursı okuyorum

Veleye canım sende erken belirti olarak göğüs hassasiyeti oldu mu olduysa ne zaman başladı ve ne boyutta bir hassasiyeti

Iyyim cok sukur calismalara devam Daha 10 günden fazla var canm insalhh yazarım buraya pozitif diye
Senin ne zaman adet gunun
Ben azönce kırmızıları gördüm iki gün erken oldum çatlatma ignesinindrn 14 gün sonra kısmet canlar sizler inşallah bebişleri yakalarsınız banada moral olur

Yumurta catladiktan 14 gün sonra olmak gerekiyor olmadiysaniz test yapmalısınız . Benim 14unde catladi 28inde olmam lazim gece geç catladigi için 1inde de olabilirim olmazsam 2sinde test yaparım

Ben azönce kırmızıları gördüm iki gün erken oldum çatlatma ignesinindrn 14 gün sonra kısmet canlar sizler inşallah bebişleri yakalarsınız banada moral olur
skma canini insallah olur tatlim bir dahaki ay senin ilk klomendi degilmi . Benim bu ay dan sonra eşim işi nedeniyle seyahate çıkacak 3 ay sonra gelecek artik nasip canim olursa da olmazsada Rabbim razi olsun verende alanda Allah u Teala. Ne kadar üzülmeyeceğim desemde bi kırgınlık olur illaki ama

benim bundan önce iki aşılamam var ma ilk defa klomenle denemem ben tüp bebek için gidiyorum ama bana normal olur deyip bu tedavileri uyguluyolar benim herşeyim normal eşimde yalnızca ileri hızda sıkıntı var galiba ben tüp bebekte ısrar edicem bu ay çok yoruldum artık

İnşallah rabbim sesimizi duyar canım benim benimde eşim vitamin kullanıyo aşılamada yıkama yapıyolar %100 hareketli hale getirdiler soermleri ama yine olmadı şimdi doktorumu degiştirdim oda bir yıl tüp bebegi aklından çıkar dedi bu ay tekrar klomen deniycek galiba yarın gidicem muayeneye valla şimdiden tüp bebek merkezi araştırmalarına başladım senin inşallah tutar banada umut olursun

Ya bazen sebepsiz oluyo canm insalhh bu ay olur sanki hiç hamile kalamayackmisiz gibi oluyo ama sonra rabbime dönüyorum ve gerçekten çok umutluyum bu ay olmaz gelecek ay ama bigün olicak inan canm inancını asla bırakma insalhh annelik rutbesinı bizde alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…