Canim test yapsana cok merak ettim normalde gecikmen olmuyosa hamişsindir :)Bugn iğneden sonra 16. Günüm ve takvimimdeki bat günümdü kırmızıları görmedim napsam bilemedim
Basımdan bir kürtaj geçti haziran ayında ondan beri karısık adetlerim bi keresinde 35. Günümde adet olmustum o yüzden heveslenmek istemiyorumCanim test yapsana cok merak ettim normalde gecikmen olmuyosa hamişsindir :)
Canim en garanti kan tahlili insallah hamişsindirBasımdan bir kürtaj geçti haziran ayında ondan beri karısık adetlerim bi keresinde 35. Günümde adet olmustum o yüzden heveslenmek istemiyorumama çokta merak ediyorum büyük ihtimal sabaha bisi görmezsem test yapıcam galiba
Bakalm insallh canım hayırlısı sabah ola hayır olaCanim en garanti kan tahlili insallah hamişsindir
Canım iğne olduğun için tam 14gun sonra adet olman gerekirdi . Çünkü çatlama oldu yarın hemen test yap herhangi bir belirti var mıBakalm insallh canım hayırlısı sabah ola hayır ola
Hiç bir belirti yok ne gebelikle ilgili ne de gelicek adetle ilgili karnım bile ağrımıo normalde adet olcaksam karnım ağrırdı öncesinde gögüslerimde şiş değil kahverengi akıntı filan da gelmediCanım iğne olduğun için tam 14gun sonra adet olman gerekirdi . Çünkü çatlama oldu yarın hemen test yap herhangi bir belirti var mı
Bunlar herkeste olacak diye bir şey yok ki canım. Sabret ve yarın test yap bize de sonucunu mutlaka söyle :))Hiç bir belirti yok ne gebelikle ilgili ne de gelicek adetle ilgili karnım bile ağrımıo normalde adet olcaksam karnım ağrırdı öncesinde gögüslerimde şiş değil kahverengi akıntı filan da gelmedi
İnsallh öyledir dış gebelik geçirdim o zamnda hiç belirtim olmamıstı o yüzden o akıntı olayına çok takılıyorum ve korkuyorum rabbim hayırlısını versin sabah bi test yapıcam mutlakaBunlar herkeste olacak diye bir şey yok ki canım. Sabret ve yarın test yap bize de sonucunu mutlaka söyle :))
Valla canım ben bu sitedee başka bir topikte okumuştum döllenme olduğu gibi başladı falan yazanlar olmuştu . Benim de adete 9 gün var ama sadece meme ucu sıkıca ve bastırınca açıyor. Şişlik sertlik uç renginde kararma falan yokKızlar çatlatma iğnemi vurulalı 4.günüm goguslerime hafiften sizi girip çıkıyo
Hamile arkadaşlar goguslerin ağrısı erken mi başladı sizde cevap verirseniz sevinirm
Bende de yok canm adetime daha 2 hafta var yaklaşık belirti olmaması normal diye düşünüyorum bnde bastırınca zaten çok az acıyo bazen öyle girip çıkıyo Sizi sürekli değil belimde agriyodu 4 saat önce şuan yok belki psikolojiktir yada iğnenin etkişi falandır tabi kalbim bebişten yana olduğunu soyluyoda bn kendimi 2 durumada hazırlıyorum insalhh sende hamiş kalırsın canm belirti arama erken daha kimisinde hiç belirti olmuyoValla canım ben bu sitedee başka bir topikte okumuştum döllenme olduğu gibi başladı falan yazanlar olmuştu . Benim de adete 9 gün var ama sadece meme ucu sıkıca ve bastırınca açıyor. Şişlik sertlik uç renginde kararma falan yok
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin guzelim. Çok sevindim bol bol dua et Allah'tan yardım iste . O ol derse olur :)))Kızlarr uyuyamadım erkenden kalktım test yaptım ve sonuçrabbime sükürler olsun tam 1 yıl sonra nasip etti bana dua edin tekrar dış gebelik yaşarım diye çok korkuyorum tam sevinemedim bile bebeğim beni bırakmasın
Çok tesekkür canım rabbim insallh bu sefer tam güldürür yüzümü yarım bırakmaz sevincimi çok sağolRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin guzelim. Çok sevindim bol bol dua et Allah'tan yardım iste . O ol derse olur :)))
Kızlarr uyuyamadım erkenden kalktım test yaptım ve sonuçrabbime sükürler olsun tam 1 yıl sonra nasip etti bana dua edin tekrar dış gebelik yaşarım diye çok korkuyorum tam sevinemedim bile bebeğim beni bırakmasın
bu ay bende kullandım ama klomenı 2. günü basladım folık asıtle daha sonra 2 gunde bır kontrole cagırdı yumurta yeterlı buyukluge gelınce çatlatma ıgnesı verdı ve 36 saat sonra ılıskıye gırmemı soyledı daha sonrada 2 gunde bır ılıskı önerdiKızlar ben de adetin 5. Günü klomene başladım ve aynı zamanda inofolic içiyorum Filik asit takviyesi ve aynı zamanda yumurtlamaya yardımcı bir ilacmis. Doktorum verdi . Ayın 11inde kontrole gidicem ve ultrasonla bakacak
Yumurta büyüklüğünü değerlendirecekk. İlaç bittikten sonra her gün ilişki önerdi bize. Bakalım neler olacak... Var mı başka bu ay kullanan
var ben kullandım bu ayKizlar merhaba yeni klomen kullanan varmi
Canım hayırlı olsun bizlere de dua et inşKızlarr uyuyamadım erkenden kalktım test yaptım ve sonuçrabbime sükürler olsun tam 1 yıl sonra nasip etti bana dua edin tekrar dış gebelik yaşarım diye çok korkuyorum tam sevinemedim bile bebeğim beni bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?