Peki adete kaç gün var canım belirti var mıbu ay bende kullandım ama klomenı 2. günü basladım folık asıtle daha sonra 2 gunde bır kontrole cagırdı yumurta yeterlı buyukluge gelınce çatlatma ıgnesı verdı ve 36 saat sonra ılıskıye gırmemı soyledı daha sonrada 2 gunde bır ılıskı önerdi
Ayy canm çok sevindim insalhh kucağına almayı da nasip eder rabbim bizlerde dua etKızlarr uyuyamadım erkenden kalktım test yaptım ve sonuçrabbime sükürler olsun tam 1 yıl sonra nasip etti bana dua edin tekrar dış gebelik yaşarım diye çok korkuyorum tam sevinemedim bile bebeğim beni bırakmasın
Yok canım hiç bir belirtim yok bazen kasıklarımda batısmalar oluyor o kadr testi bugn yaptım adetimin 30. Günü iğneninde 17. GünüydüAyy canm çok sevindim insalhh kucağına almayı da nasip eder rabbim bizlerde dua et
Adetinin kaçıncı günü yaptın testi canm bişe belirtin varmı gogus agrisi bel falan
Adetimin 16.günümdeyim iğneyi vurulalı 5.günüm goguslerim hafiften sızlama oluyo dünde belimde ağrı vardı ama geçti çok mu erken belirtiler diye düşünüyorum bana yardımcı olun lütfen
Maşallah baya olmus ya bn her ay öyle test yapan biri değilim ama bu ay test yapmak istiyorum iğnenin 12.günü cikramı sence tabiki varsaYok canım hiç bir belirtim yok bazen kasıklarımda batısmalar oluyor o kadr testi bugn yaptım adetimin 30. Günü iğneninde 17. Günüydü
12 gün kanda çıkar canım bence idrar yapcaksan 14 15i bekle derimMaşallah baya olmus ya bn her ay öyle test yapan biri değilim ama bu ay test yapmak istiyorum iğnenin 12.günü cikramı sence tabiki varsa
Öylemi diyosun yok ya kan da baktırmamda beklerim olmazsa12 gün kanda çıkar canım bence idrar yapcaksan 14 15i bekle derim
Normalde tam tersi olur . Devlet bekletir özel tedavi başlar . Hayırlısı olsun canım o zaman cuma günü git ilaca cumartesi başlarsın sorun olacağını sanmıyorumOzeldeki doktorum alti ay bekleyelim demisti devlet nedense hemen klomen dedi. Simdi giderim bana yine bekle der o yuzden pek istemiyorum acikcasi :)
Bn 2 hafta var canm haklısın herşeyi hamileligie yoruyoruz bnm de göğüslere ara sıra ağrı girip cikiyoŞuan bende hiçbir belirti yok bata bir hafta kalan var mı benden başka kızlar ( gaz çıkışı fazla ama yedigimden içeriğinden mı bilmiyorum ) insan her şeyi ona yoruyor
Benim de uçlarında acıma oluyor ama ellersem. Normalde ellersem de olmazdı. Bunlar beni arada bırakıyorBn 2 hafta var canm haklısın herşeyi hamileligie yoruyoruz bnm de göğüslere ara sıra ağrı girip cikiyo
Normalde bnm adetime 1 hafta kala göğüslerim ağrır hatta bazı ay dokunamam bu kadar erken olması dusunduruyo hayirki artık bekleyip gorcezBenim de uçlarında acıma oluyor ama ellersem. Normalde ellersem de olmazdı. Bunlar beni arada bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?