- 14 Şubat 2017
- 115
- 18
- 13
- 34
İğneyi yazdimi doktor recete varsa yaptirabilirsinBayanlar sağlık ocağına gitsem yaparlar mı iğneyi yarın sabah yaptırmam gerekiyor
Reçete derken yani yazdı aldım ben iğne bende şuan da ama ben sağlık ocağına kayıtlı da değilim dolu diye almadılar yapmazlar mı acabaİğneyi yazdimi doktor recete varsa yaptirabilirsin
Canim acilde de vuruyorlar saglik ocagini bilmiyorum amaReçete derken yani yazdı aldım ben iğne bende şuan da ama ben sağlık ocağına kayıtlı da değilim dolu diye almadılar yapmazlar mı acaba
Iyiyim canim sen nasilsin bebiş nasil: )HAYİRLİ AKSAMLAR KIZLAR NASILSINZ
Çok şükür iyim leke bir daha gelmedi . Kasik ağrım var. Belim cook ağrıyor. Sürekli uyuyorum. Ne kadarr uyusam doymuyorum uykuya. Evde hiç birşey yapasım yok.Iyiyim canim sen nasilsin bebiş nasil: )
İyiyiz canım sizz??HAYİRLİ AKSAMLAR KIZLAR NASILSINZ
Perşembe kontrolün vardi demi canim kalb atışlarını duyarsin . Ayy minnacik ya şimdi canim insallah sağlıkla sihhatle kucagina alirsinÇok şükür iyim leke bir daha gelmedi . Kasik ağrım var. Belim cook ağrıyor. Sürekli uyuyorum. Ne kadarr uyusam doymuyorum uykuya. Evde hiç birşey yapasım yok.
Yok canım kalp.atışı için çok erken . .ama perşembe gitcemPerşembe kontrolün vardi demi canim kalb atışlarını duyarsin . Ayy minnacik ya şimdi canim insallah sağlıkla sihhatle kucagina alirsin
Üzüldüm canm ya bnm de ilk deneyisim belki dediğin gibi iğne etkisidir eşimin biraz ileri hızlısın da düşüklük var o yüzden çok umutlu değilim zaten işte bi umut rabbim ol dediyse oluveririr o yüzden acaba mi demekten kendimi alamiyorumOvitrelle in yan etkileri çok fazla kızlar kendinizi hamile sanıyorsunuz ama yanıltıyobu ilk deneyişimdi öyle sandım batmalar bel ağrısı falan ama tam 14. Gün adet oldum
Çok şükür canım . Yorgunluk var sadeceİyiyiz canım sizz??
Biliyorum canm bnde inancımı yitirmemeye çalışıyorum ama böyle elimdeki imkanları kullanamayinca kalbim kırılıyor bian ümitsizlige düşüyorumÜmitsizliğe kapılmayın allah büyük yeterki o ol diye versin .zamanı gelince insallah olcak . Hayırlısını isteyelim. Dermansız dert vermesin yetrki
Canım hiç sıkıntı yapma sen de benim gibi. Sperm iki üç gün yaşıyormuş içerde bakMerhaba kızlar bişey sorcam ya iğneden sonra 2 defa üst üste ilişki oldu doktor sonra gün aşırı olsun dedi yani bugün olması gerekiyordu ama eşimin işinden dolayı olmadı ve bugün benden akinti geldi baya sizce bu şekilde yumurtlamayi kacirmismiyimdir çok canim sıkıldı ya offf 2 yumurtam vardı diğeri çatlamış mi acaba dedim eğer öyleyse boşa gitti bugün resmen içime bişey oturdu yaa
Canm insalhh hamilesin dir ilk kullanisinmi klomeni ya 12 gün önceden olması bana birqz açayıp geldi bnm de 10 gün yada 1 hafta önceden ağrımaya başlar adet olmaya yakın azalir ve adet olurum sen gene de 2 durumada hazırlıklı ol dediğim gibi insalhh hamişsindir yaz buraya da mutlaka bnde böyle kendimi çok hamile sandım ve sonu hüsran artık alistim o yüzden belirtiler artık takmıyorumKızlar bu ay klomen kullandım adetin 3. Günü başlayıp günde bir tane aldım 5 gün boyunca sonrasında doktor tekrar gel dedi ama gitmedim artık yorulmuştum çünkü hiç hamilelik falanda getirmedim aklıma ama adetime 12 gün kala memelerim şişti ucu epey büyüdü damarlar falan belli oldu 4-5 gün ağrısından uyuyamadım bile eşim de farketti neden böyle oldu diye hatta ucundaki halkada kırmızı kabarcıklar çıktı toplamda 6 gün sonra memelerimdeki şişlik indi damarlar kayboldu şimdi ağrı var ama hafif adetime 4 gün var sizce hamilemiyim lütfen cevap verin
İnan seni çok iyi anlıyorum. Diyebilirsin tabi sen hamile kaldın tuzun kuru. İnan oradan korkuyorum ki yine bişey olcak . Sürekli iş yerinde lavaboya gidip iç çamaşırıma bakıyorum bişey gelmiş mi diye hep bi korku bir şey olcak diye. Bizimde sınavımuz bu demek bakalım isyan mi edecek yoksa şükür mu edecek .Biliyorum canm bnde inancımı yitirmemeye çalışıyorum ama böyle elimdeki imkanları kullanamayinca kalbim kırılıyor bian ümitsizlige düşüyorum
Biliyorum canm ama eşimin spermlerinde yüzde 5 Lik bi hareketsizlok var yani olması gereken değerde değil o yüzden telaş yaptım 2 gün oldu yapalı canm bugün olması gerekiyordu eşim vardiyalı çalışıyo bugunde yorgunmuş yapmak istemedi tabi bnm sarteller atti bı hamile kalayim göstercem bn ona zatenCanım hiç sıkıntı yapma sen de benim gibi. Sperm iki üç gün yaşıyormuş içerde bak
İnşallah hamilesindir canım . Goguste kabarcık hemen oluşmaz bildiğim.günün geçtiyse test yap allah gönlüne göre versinKızlar bu ay klomen kullandım adetin 3. Günü başlayıp günde bir tane aldım 5 gün boyunca sonrasında doktor tekrar gel dedi ama gitmedim artık yorulmuştum çünkü hiç hamilelik falanda getirmedim aklıma ama adetime 12 gün kala memelerim şişti ucu epey büyüdü damarlar falan belli oldu 4-5 gün ağrısından uyuyamadım bile eşim de farketti neden böyle oldu diye hatta ucundaki halkada kırmızı kabarcıklar çıktı toplamda 6 gün sonra memelerimdeki şişlik indi damarlar kayboldu şimdi ağrı var ama hafif adetime 4 gün var sizce hamilemiyim lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?