Canm herkeste farklı etki oluyo bn salak gibi olmuştum basın donuyo ama dönmüyo halsizlik fakan olmusti ilişki olduğu günde sağ tarafımda ağrı olmuştu canm başka bişey de olmadıKızlar iğneyi vuruldum 1 saat önce sizlere sormak istiyorum iğne vuruldktan sonra değişim hissettinz mi hissettyseniz ne zaman hissettinz iğnenin etkisi ne zaman geçer?
Ben de iğne vuruldgm 3 saat oldu bi halsizlik çöktü üstüme dayak yemiş gibi oldumCanm herkeste farklı etki oluyo bn salak gibi olmuştum basın donuyo ama dönmüyo halsizlik fakan olmusti ilişki olduğu günde sağ tarafımda ağrı olmuştu canm başka bişey de olmadı
Geçer canm bugünlük öyle olur dinlen bol bolBen de iğne vuruldgm 3 saat oldu bi halsizlik çöktü üstüme dayak yemiş gibi oldum
Hcg hormonundan oluyor canim sonucta yapay hcg aliyor vücut bende de oldu halada halsizlik var cok uyuyorum iğne etkisi geçince rahatlarizBen de iğne vuruldgm 3 saat oldu bi halsizlik çöktü üstüme dayak yemiş gibi oldum
Canım bunlar sorun değil de 10 gün nasıl beklicm diye şimdi de kendimi yiyorum ne olur birbrmze dua edelim bende istiyorumHcg hormonundan oluyor canim sonucta yapay hcg aliyor vücut bende de oldu halada halsizlik var cok uyuyorum iğne etkisi geçince rahatlariz
Insallah canim duam sizlerle Rabbim isteyen herkese versin hayirli bir sekilde bende mart 3 de adet oluyorum beklicez sabırla insallah mutlu haberlerimizi paylaşırız.Canım bunlar sorun değil de 10 gün nasıl beklicm diye şimdi de kendimi yiyorum ne olur birbrmze dua edelim bende istiyorum
Canım bunlar sorun değil de 10 gün nasıl beklicm diye şimdi de kendimi yiyorum ne olur birbrmze dua edelim bende istiyorum
Amin Allah razı olsun canım sağolHadi hayirlisi tatlim :) insallah tutar. Sabret ve dua et
canim doktorun birsey dedimi bu konuda bendede her gün birliktelik oldu ama bir gün oluyodu hemen hemen gün sonu hani spermlerin kalitesi acisindan zaten yumurta catlayinca 24 saat canli kaliyomus birsey olmaz spermlerde 72 saat yasayabilirmisKızlar bana doktor verdi ya iğneyi oldum 9 da şimdi 24 saat oldu 24-36 saat arası çatlıyor dediler ya az once ilişki oldu yarım saat yattım soluma hafif sızladı yarın sabah 9 da 36 saat oluyor bi daha birliktelik olsa mı ki?
Canim üzme kendini herkeste belirti olacak diye birsey yok belli olmaz ki belkide geç döllenme olmuşturbata son 7 gün ve hiçbir belirti yok
Doktor 23-25 günleri akşam dedi ama 20 de ilişki oldu o yüzden bugün de oldu yarın da kayınvalideler gelecek o yüzden sabah düşünüyorum mecburcanim doktorun birsey dedimi bu konuda bendede her gün birliktelik oldu ama bir gün oluyodu hemen hemen gün sonu hani spermlerin kalitesi acisindan zaten yumurta catlayinca 24 saat canli kaliyomus birsey olmaz spermlerde 72 saat yasayabilirmis
Canım almasın yazdım telefon kendine göre düzeltiyor. Alsın yazmış biliyorum sağol..Kadını soğuktan Erkeği sıcaktan uzak tutmak gerek yanlışın var canım
Kızlar bana doktor verdi ya iğneyi oldum 9 da şimdi 24 saat oldu 24-36 saat arası çatlıyor dediler ya az once ilişki oldu yarım saat yattım soluma hafif sızladı yarın sabah 9 da 36 saat oluyor bi daha birliktelik olsa mı ki?
Aa asilama mi olacaksin canim ins yuzun guler bu ay ya dualarim seninleCanım bende dün gece 11 de vuruldum ignemi yarın 15 te de asilama olacağım allahın izniyle
Takipte olalım inşallah bu ay tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?