Evet canm bnde senin gibi düşünüyorum zaten insalhh bebeisim tutunur sağlıkla kucağına alırsın bn da hiç hamile kalamadım daha ve eşim bnm gibi bu konuda titiz değil o bnı strese sokuyo o yüzden bazen böyle düşüncelere kapilabiliyorum bnde diyorum buda bizim sınavımız diye rabbim sönümüzü hayr etsinİnan seni çok iyi anlıyorum. Diyebilirsin tabi sen hamile kaldın tuzun kuru. İnan oradan korkuyorum ki yine bişey olcak . Sürekli iş yerinde lavaboya gidip iç çamaşırıma bakıyorum bişey gelmiş mi diye hep bi korku bir şey olcak diye. Bizimde sınavımuz bu demek bakalım isyan mi edecek yoksa şükür mu edecek .
Ben eşime önceki hamileligim de her gün keçi boynuzu pekmezi yediriyordum . Sigara içiyorsa azaltsin. Çok sıcak suyla duş alsın. Dar kıyafetler giymesin.Biliyorum canm ama eşimin spermlerinde yüzde 5 Lik bi hareketsizlok var yani olması gereken değerde değil o yüzden telaş yaptım 2 gün oldu yapalı canm bugün olması gerekiyordu eşim vardiyalı çalışıyo bugunde yorgunmuş yapmak istemedi tabi bnm sarteller atti bı hamile kalayim göstercem bn ona zaten
Canım benim ilk kullanışım yarın kan testine gideceğim hayırlısı olsun yazarım inşallah adetime 4 gün varCanm insalhh hamilesin dir ilk kullanisinmi klomeni ya 12 gün önceden olması bana birqz açayıp geldi bnm de 10 gün yada 1 hafta önceden ağrımaya başlar adet olmaya yakın azalir ve adet olurum sen gene de 2 durumada hazırlıklı ol dediğim gibi insalhh hamişsindir yaz buraya da mutlaka bnde böyle kendimi çok hamile sandım ve sonu hüsran artık alistim o yüzden belirtiler artık takmıyorum
Günüm geçmedi ama yarın kan testi yaptıracağım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinİnşallah hamilesindir canım . Goguste kabarcık hemen oluşmaz bildiğim.günün geçtiyse test yap allah gönlüne göre versin
Amin canim varsa çıkar zaten hayırlı haberlerle insallahGünüm geçmedi ama yarın kan testi yaptıracağım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Vitamin kullanıyo canm ayrıca bnde keciboynuzu pekmezi yediriyorum 3 aylık bi tedavi vermisti doktor ama pek bi işe yaramadı şimdi tekrar başka bi vitamin verdi emodex diye bu daha kapsamlı bi vitamin sıcak duş almaması gerektiğini fakan biliyo canm elimden geleni yapiyorum doktor olmayacak bişey yok bu değerler le gebelki olur dedi artık başından mi saldı yoksa gercektenmi dedi artık bilmiyorum insalhh ise yarar yani aldığımız vitaminde az buz bi ücret değilBen eşime önceki hamileligim de her gün keçi boynuzu pekmezi yediriyordum . Sigara içiyorsa azaltsin. Çok sıcak suyla duş alsın. Dar kıyafetler giymesin.
İnsalhh canm hayırlı haberler verirsin bize rabbim gönlüne göre versinCanım benim ilk kullanışım yarın kan testine gideceğim hayırlısı olsun yazarım inşallah adetime 4 gün var
Bitkisel şeyler denediniz mi .ay ben aktaran eşime bilmediğim şeyler aldım hazırladım tabiki içmedi zehir gibi acıVitamin kullanıyo canm ayrıca bnde keciboynuzu pekmezi yediriyorum 3 aylık bi tedavi vermisti doktor ama pek bi işe yaramadı şimdi tekrar başka bi vitamin verdi emodex diye bu daha kapsamlı bi vitamin sıcak duş almaması gerektiğini fakan biliyo canm elimden geleni yapiyorum doktor olmayacak bişey yok bu değerler le gebelki olur dedi artık başından mi saldı yoksa gercektenmi dedi artık bilmiyorum insalhh ise yarar yani aldığımız vitaminde az buz bi ücret değil
Bnmkide tadı kötü diye içmiyo keciboynuzu pekmezini agazına dayamazsam hiç sormaz yani şu erkekler çocuk gibi ayniBitkisel şeyler denediniz mi .ay ben aktaran eşime bilmediğim şeyler aldım hazırladım tabiki içmedi zehir gibi acı
Yok canm bn her şeyi vermiyorum zaten ağzına koymaz simdı hap şeklinde vitamini var onu içiyo içinde 60 tane var 178 tl aldik mecbur içiyo doktor 3 ay dedj her ay bu ücreti verecek insalhh ise yararArkadaşlar aktaran alınan şeylere pek güvenmeyen . Bir tanıdığımin eşi aktaran aldığı şeyleri kullanmış ve sperm sayısı miyonlardan binlere düşmüş . Bütün tedavisi de parası da boşa gitti
Kadını soğuktan Erkeği sıcaktan uzak tutmak gerek yanlışın var canımBen eşime önceki hamileligim de her gün keçi boynuzu pekmezi yediriyordum . Sigara içiyorsa azaltsin. Çok sıcak suyla duş alsın. Dar kıyafetler giymesin.
Doğru . Erkek sıcaktan uzak kalmalıKadını soğuktan Erkeği sıcaktan uzak tutmak gerek yanlışın var canım
Mesela ben regl olduktan 5. Günü kullanmaya başladım 5 gün kullandım bittiğinn 2. Günü doktora gttm şimdi de gtcm inş yaparlar sağlık ocağında iğneyiBbayanlar gunaydin. Klomene basladiginizda adetin besinci gunu son gunu mu oluyordu? Benim bes gun sürüyor. Som gunu baslanicak yani sizdede bu sekildemiydi
Ya inan ki anlamadım ben bunları evlendik geldik kayıt yaptırmak için dolu biz alamayız dediler kayıt yapmadılar o zamandan beri özele yada devlete gidiyorum yapmazsa zaten cidden bu defa şikayetçi olcm boyle saçmalık duymadım hayatımdaYani o besimci günde adet bitmismiydi devammi ediyordu. Cunku benim son gunu olucak bu şekilde oluyor mu ? Kaydin yok diye yapmazlarsa yapablirsen kaydini yaptir hic olmadi een yakın acilde vurul canim
10 gün etkisi devam eder iğnenin canım iğne akşamı yoğun akıntım olmuştu uzayanKızlar iğneyi vuruldum 1 saat önce sizlere sormak istiyorum iğne vuruldktan sonra değişim hissettinz mi hissettyseniz ne zaman hissettinz iğnenin etkisi ne zaman geçer?
Bana kolumdan vurdular iğneyi inş bana ve herkese nasip olur anne olmak aile olmak10 gün etkisi devam eder iğnenin canım iğne akşamı yoğun akıntım olmuştu uzayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?