KLOMEN??

Evet canm bnde senin gibi düşünüyorum zaten insalhh bebeisim tutunur sağlıkla kucağına alırsın bn da hiç hamile kalamadım daha ve eşim bnm gibi bu konuda titiz değil o bnı strese sokuyo o yüzden bazen böyle düşüncelere kapilabiliyorum bnde diyorum buda bizim sınavımız diye rabbim sönümüzü hayr etsin

Ben eşime önceki hamileligim de her gün keçi boynuzu pekmezi yediriyordum . Sigara içiyorsa azaltsin. Çok sıcak suyla duş alsın. Dar kıyafetler giymesin.

Canım benim ilk kullanışım yarın kan testine gideceğim hayırlısı olsun yazarım inşallah adetime 4 gün var

Ben eşime önceki hamileligim de her gün keçi boynuzu pekmezi yediriyordum . Sigara içiyorsa azaltsin. Çok sıcak suyla duş alsın. Dar kıyafetler giymesin.
Vitamin kullanıyo canm ayrıca bnde keciboynuzu pekmezi yediriyorum 3 aylık bi tedavi vermisti doktor ama pek bi işe yaramadı şimdi tekrar başka bi vitamin verdi emodex diye bu daha kapsamlı bi vitamin sıcak duş almaması gerektiğini fakan biliyo canm elimden geleni yapiyorum doktor olmayacak bişey yok bu değerler le gebelki olur dedi artık başından mi saldı yoksa gercektenmi dedi artık bilmiyorum insalhh ise yarar yani aldığımız vitaminde az buz bi ücret değil

Bitkisel şeyler denediniz mi .ay ben aktaran eşime bilmediğim şeyler aldım hazırladım tabiki içmedi zehir gibi acı

Arkadaşlar aktaran alınan şeylere pek güvenmeyen . Bir tanıdığımin eşi aktaran aldığı şeyleri kullanmış ve sperm sayısı miyonlardan binlere düşmüş . Bütün tedavisi de parası da boşa gitti

N
Yok canm bn her şeyi vermiyorum zaten ağzına koymaz simdı hap şeklinde vitamini var onu içiyo içinde 60 tane var 178 tl aldik mecbur içiyo doktor 3 ay dedj her ay bu ücreti verecek insalhh ise yarar

Bbayanlar gunaydin. Klomene basladiginizda adetin besinci gunu son gunu mu oluyordu? Benim bes gun sürüyor. Som gunu baslanicak yani sizdede bu sekildemiydi

Bbayanlar gunaydin. Klomene basladiginizda adetin besinci gunu son gunu mu oluyordu? Benim bes gun sürüyor. Som gunu baslanicak yani sizdede bu sekildemiydi
Mesela ben regl olduktan 5. Günü kullanmaya başladım 5 gün kullandım bittiğinn 2. Günü doktora gttm şimdi de gtcm inş yaparlar sağlık ocağında iğneyi

Yani o besimci günde adet bitmismiydi devammi ediyordu. Cunku benim son gunu olucak bu şekilde oluyor mu ? Kaydin yok diye yapmazlarsa yapablirsen kaydini yaptir hic olmadi een yakın acilde vurul canim

Yani o besimci günde adet bitmismiydi devammi ediyordu. Cunku benim son gunu olucak bu şekilde oluyor mu ? Kaydin yok diye yapmazlarsa yapablirsen kaydini yaptir hic olmadi een yakın acilde vurul canim
Ya inan ki anlamadım ben bunları evlendik geldik kayıt yaptırmak için dolu biz alamayız dediler kayıt yapmadılar o zamandan beri özele yada devlete gidiyorum yapmazsa zaten cidden bu defa şikayetçi olcm boyle saçmalık duymadım hayatımda

Kızlar iğneyi vuruldum 1 saat önce sizlere sormak istiyorum iğne vuruldktan sonra değişim hissettinz mi hissettyseniz ne zaman hissettinz iğnenin etkisi ne zaman geçer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…