Canım hsg zor falan değil azıcık acıyor tabi ama zorlamiyor seniHadi insallah canim ya. Gayet iyi yaptrmissin 550 tl ye bn dha fazla duymustum. Benimde bu ay 4.ayim klomende 1 2 ay dha kullanrm olmazsa asilama dusunuyorm bnde ama korkuyorum yaa hsg filmi zormus asilamada beni urkutuyo bilmiyorm canm ins gerek kalmaz
Sanmıyorum canım İğneyi ben 5 nde yaptırdım iki gün de Catladigini düşün döllenme si rahime ulaşması daha bebek iki haftalık ben 4 haftalik hamileyim bir hafta sonra gözükür .Geç döllenme olabilirmi canim peki
Son adet tarihinden hesaplaniyor gerci . Insallah canim oda olur görürsün hersey normal gidiyormus masallah Rabbim saglik sihhat versin ikinizede.Sanmıyorum canım İğneyi ben 5 nde yaptırdım iki gün de Catladigini düşün döllenme si rahime ulaşması daha bebek iki haftalık ben 4 haftalik hamileyim bir hafta sonra gözükür .
Evet canım ilk başta adete göre, 4+3 teyim ben bebek 2 haftalik . 5 haftalik olunca genelde gözüküyor. Karından gözükmesi için kan değerim 3000 olması lazım alttan da 1500 olmasi lazim. Çok ufak bisi gözüküyor dedi ama şuan net bişey diyemiyorum daha gebelik çok yeni dedi . Niyetim bir sıkıntı olmazsa 3 hafra sonra gidecemSon adet tarihinden hesaplaniyor gerci . Insallah canim oda olur görürsün hersey normal gidiyormus masallah Rabbim saglik sihhat versin ikinizede.
Bilmiyorum ki canım ben özele gidiyorum ben takip ettirdim ona göre vurulcgm günü soylendi istersen takip ettr
Bu ay olmazsa femara deneyecm canim allahim ins gerek kalmaz ya sogan suyuna basladim bugun ilk gunumdu zorla icmeyi basardim ins yuzumuz gulerCanım hsg zor falan değil azıcık acıyor tabi ama zorlamiyor seni
Yaptır canım erteleme aşılama da iğne olur gibi korkulacak bir şey yok
Benim özel sigortam var bir de sürekli gittiğim doktor artı yumurta buyutucu iğne kullanmadım o yüzden ekonomik oldu
Sen femara denesene o daha etkili bir ilaç doktoruna görüş ben bu ay onu kullandım
Bende kist oluşmuştu klomen sogan kuru yaptım kist filan kalmadı çok şükür yap tabi canım inşallah faydasını gorursunBu ay olmazsa femara deneyecm canim allahim ins gerek kalmaz ya sogan suyuna basladim bugun ilk gunumdu zorla icmeyi basardim ins yuzumuz guler
Bnde kist olacak gbiydi gecen ay ama regl ile gtti bn yinede yapyrm canim zorla iciyorum ya ac karna ama arkasindan hemen bsey atiyorm agzima kokusy gtsin diye bsey olur mu hemen yemeyn icmeyin fln gbi bi durum var miBende kist oluşmuştu klomen sogan kuru yaptım kist filan kalmadı çok şükür yap tabi canım inşallah faydasını gorursun
Bnde kist olacak gbiydi gecen ay ama regl ile gtti bn yinede yapyrm canim zorla iciyorum ya ac karna ama arkasindan hemen bsey atiyorm agzima kokusy gtsin diye bsey olur mu hemen yemeyn icmeyin fln gbi bi durum var mi
Bnde kist olacak gbiydi gecen ay ama regl ile gtti bn yinede yapyrm canim zorla iciyorum ya ac karna ama arkasindan hemen bsey atiyorm agzima kokusy gtsin diye bsey olur mu hemen yemeyn icmeyin fln gbi bi durum var mi
Canim bana da klomen yazdı ama çatlama iğnesi an demedi ama tabi ki 1 hafta sonra tekrar çağırdı yumurta takibi içinHayirlisi kuzucuum.stres yapma kafani rahat tut :)
Kizlaaaarrrr benim adetin besinci günü haftasonuna denk geldigi icin ben bugun gittim. Dr klomeni yazdi ilaci aldim. Besinci gunden itibaren gunde iki defa ic dedi. Sonra her gun iliski dedi. Ne catlatma igmesi ne yumurta takibinden bahsetti. Sizce napsam ? Bu ay bolemi denesem yoksa riske atmayip yumurta takibini ozeldemi yaptirsam ? Pco oldugum icin yumurtanin catlamama ihtimali varmi lutfen yardiiiim
Walla ben gunde 1 kere yapyrm canim onuda zorla iciyormYok canım sabah akşam ya da öğle akşam yapabilirsin
Ay bn hemen aliyorm agzima bsey yaa kokusu kotu oluyor gunde 1 kere yapyrmBen pco için yapmıştım sogan kuru saracoglundan kür aldim. Bana ordaki bayan sogandan yarım saat somra yiyebilirsin demisti
Canım burnunu tut şifa niyetine kucağında bir bebek hayal et ve içWalla ben gunde 1 kere yapyrm canim onuda zorla iciyorm
As canım mide bulantısı okadarr erken olmayabilr. Kasik ağrın varmı canimKızlar selam naber ?? Kimlerde neden haberler var?? Benim bata 5 gün kaldi hâlâ belirti falan yok midem bulanmiyor sadece goguslerdeki damarlar mavi mavi görünür oldu . Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
Merhaba canm 8 gun var banada yarın ebeye gidicem kızlar şu eski ebeler varya rahim dönüklugu varmı diye bnde de hiç bir belirti yok canm bakalım bunuda deneyelimKızlar selam naber ?? Kimlerde neden haberler var?? Benim bata 5 gün kaldi hâlâ belirti falan yok midem bulanmiyor sadece goguslerdeki damarlar mavi mavi görünür oldu . Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
Veleye tatlim kasık ağrım var ama gelip giden bir ağrı sürekli değil. Bugün adet olmuş gibi karnım agridi. Birr de meme ucum yani sadece ucu hassas.. kasıkta batma şeklinde sancılar oluyorAs canım mide bulantısı okadarr erken olmayabilr. Kasik ağrın varmı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?