KLOMEN??

Canım hsg zor falan değil azıcık acıyor tabi ama zorlamiyor seni
Yaptır canım erteleme aşılama da iğne olur gibi korkulacak bir şey yok
Benim özel sigortam var bir de sürekli gittiğim doktor artı yumurta buyutucu iğne kullanmadım o yüzden ekonomik oldu

Sen femara denesene o daha etkili bir ilaç doktoruna görüş ben bu ay onu kullandım

Sanmıyorum canım İğneyi ben 5 nde yaptırdım iki gün de Catladigini düşün döllenme si rahime ulaşması daha bebek iki haftalık ben 4 haftalik hamileyim bir hafta sonra gözükür .
Son adet tarihinden hesaplaniyor gerci . Insallah canim oda olur görürsün hersey normal gidiyormus masallah Rabbim saglik sihhat versin ikinizede.

Son adet tarihinden hesaplaniyor gerci . Insallah canim oda olur görürsün hersey normal gidiyormus masallah Rabbim saglik sihhat versin ikinizede.
Evet canım ilk başta adete göre, 4+3 teyim ben bebek 2 haftalik . 5 haftalik olunca genelde gözüküyor. Karından gözükmesi için kan değerim 3000 olması lazım alttan da 1500 olmasi lazim. Çok ufak bisi gözüküyor dedi ama şuan net bişey diyemiyorum daha gebelik çok yeni dedi . Niyetim bir sıkıntı olmazsa 3 hafra sonra gidecem

Bu ay olmazsa femara deneyecm canim allahim ins gerek kalmaz ya sogan suyuna basladim bugun ilk gunumdu zorla icmeyi basardim ins yuzumuz guler

Bu ay olmazsa femara deneyecm canim allahim ins gerek kalmaz ya sogan suyuna basladim bugun ilk gunumdu zorla icmeyi basardim ins yuzumuz guler
Bende kist oluşmuştu klomen sogan kuru yaptım kist filan kalmadı çok şükür yap tabi canım inşallah faydasını gorursun

Bende kist oluşmuştu klomen sogan kuru yaptım kist filan kalmadı çok şükür yap tabi canım inşallah faydasını gorursun
Bnde kist olacak gbiydi gecen ay ama regl ile gtti bn yinede yapyrm canim zorla iciyorum ya ac karna ama arkasindan hemen bsey atiyorm agzima kokusy gtsin diye bsey olur mu hemen yemeyn icmeyin fln gbi bi durum var mi

Bnde kist olacak gbiydi gecen ay ama regl ile gtti bn yinede yapyrm canim zorla iciyorum ya ac karna ama arkasindan hemen bsey atiyorm agzima kokusy gtsin diye bsey olur mu hemen yemeyn icmeyin fln gbi bi durum var mi

Ben pco için yapmıştım sogan kuru saracoglundan kür aldim. Bana ordaki bayan sogandan yarım saat somra yiyebilirsin demisti

Kızlar selam naber ?? Kimlerde neden haberler var?? Benim bata 5 gün kaldi hâlâ belirti falan yok midem bulanmiyor sadece goguslerdeki damarlar mavi mavi görünür oldu . Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum

Yok canım sabah akşam ya da öğle akşam yapabilirsin

Canim bana da klomen yazdı ama çatlama iğnesi an demedi ama tabi ki 1 hafta sonra tekrar çağırdı yumurta takibi için

Kızlar bir sey sormak istiyorum bu konu da hiç bilgim yok ama öğrenmem lazım ona göre gideceğim doktora. Yumurta takibinde doktor alttan mi bakıyor yoksa sadece ultrason mu

Kızlar selam naber ?? Kimlerde neden haberler var?? Benim bata 5 gün kaldi hâlâ belirti falan yok midem bulanmiyor sadece goguslerdeki damarlar mavi mavi görünür oldu . Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
As canım mide bulantısı okadarr erken olmayabilr. Kasik ağrın varmı canim

Merhaba canm 8 gun var banada yarın ebeye gidicem kızlar şu eski ebeler varya rahim dönüklugu varmı diye bnde de hiç bir belirti yok canm bakalım bunuda deneyelim

As canım mide bulantısı okadarr erken olmayabilr. Kasik ağrın varmı canim
Veleye tatlim kasık ağrım var ama gelip giden bir ağrı sürekli değil. Bugün adet olmuş gibi karnım agridi. Birr de meme ucum yani sadece ucu hassas.. kasıkta batma şeklinde sancılar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…