KLOMEN??

Canim dün sabh vuruldun daha bu sabah 24 saatin oldu yalnisin var

Canim dün sabh vuruldun daha bu sabah 24 saatin oldu yalnisin var
Ay evet evet haklısın eşim diyo nasıl oldu 24 saat allah allah diyor ben kendimi kaptırmışm :)) akşam 9 da 36 saat oluyor bu akşam be yarın ilişki olsun istiyorum artık nasip herşey umarım olur strese grdm

Hayirlisi kuzucuum.stres yapma kafani rahat tut :)
Kizlaaaarrrr benim adetin besinci günü haftasonuna denk geldigi icin ben bugun gittim. Dr klomeni yazdi ilaci aldim. Besinci gunden itibaren gunde iki defa ic dedi. Sonra her gun iliski dedi. Ne catlatma igmesi ne yumurta takibinden bahsetti. Sizce napsam ? Bu ay bolemi denesem yoksa riske atmayip yumurta takibini ozeldemi yaptirsam ? Pco oldugum icin yumurtanin catlamama ihtimali varmi lutfen yardiiiim

Sorsaydın canım cunku bende pcoym ama bana verdi yani

Sorsaydın canım cunku bende pcoym ama bana verdi yani

Canim.sordum ama benim devlet oldugu icin yapmiyolarmis ultrasom gunu vercez etcez derken kacar tutturamayiz istersen özelde yaptırabilirsin dedi. Smdi napsam bu ay bolemi denesem yoksa ozelemi gitsem iste onda kararsizim

Ozelde gttigim doktoru aradım. İlac bifsin iki gun bekle sonra gelebilirsin dedi gelmek istersen yumurta tkibi icin dedi

Seninle regl lehrimiz aynıydı canım hala aynı
İnşallah bu ay hepimizinki tutar
Büyük gün bugün,)
Benimde regl yeni btti canim ve klomen kullandm 2 martta kontrolum var ins guzel sonuclat aliriz bu ay sende bende isteyen herkes sen nasil oldun asilama operasyonu nasil gecti

Benimde regl yeni btti canim ve klomen kullandm 2 martta kontrolum var ins guzel sonuclat aliriz bu ay sende bende isteyen herkes sen nasil oldun asilama operasyonu nasil gecti

Yeni geldik canım eve kolay bir işlem 550tl ye yaptırdım maliyeti de iyi bence
Şimdi dinleniyorum birazdan yemek yiyeceğim doktor 10 gün sonra görüşelim dedi bakalım

Yeni geldik canım eve kolay bir işlem 550tl ye yaptırdım maliyeti de iyi bence
Şimdi dinleniyorum birazdan yemek yiyeceğim doktor 10 gün sonra görüşelim dedi bakalım
Hadi insallah canim ya. Gayet iyi yaptrmissin 550 tl ye bn dha fazla duymustum. Benimde bu ay 4.ayim klomende 1 2 ay dha kullanrm olmazsa asilama dusunuyorm bnde ama korkuyorum yaa hsg filmi zormus asilamada beni urkutuyo bilmiyorm canm ins gerek kalmaz

Kızlarr benim 36 saat oldu iğne olalı ama hic kasık ağrım olmadı bi hafif sızladı bikaç saniye o kdar normal de de hic hissetmezdm düzenli regl olurken acaba çatlamamış olabilr mi yumurta boyle bi ihtimal varmı

Canim her bünye de farkli hissedilebilir ağrı. Akintin oldumu peki şeffaf.

Canim her bünye de farkli hissedilebilir ağrı. Akintin oldumu peki şeffaf.
Gün içinde boyle az az kremsi akıntı oldu ama cok değşl yani bilmiyorum çatlamadı mı diyerekten karıştı aklım ama iğnenin bana bi farklı hissettirme şeyi olmadı iki gündür bi etkisi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…