KLOMEN??

Kızlar benim regl düzensiz pco mağlum iğnenin 12. Günü mü yapsam test bugün 3. Gün 6 martta 12 gün oluyp

Kızlar benim regl düzensiz pco mağlum iğnenin 12. Günü mü yapsam test bugün 3. Gün 6 martta 12 gün oluyp
Canım vallaha ben 12. Gunu yaptım . Beklemek çok zor biliyorum . Dayanabilirsen bekle dayanamazsan 12. Gunu kan tahlili yaptır daha kesin olur

Bastirinca daha fazla ağrıyor normaldede batma seklinde agri oluyor. canim peki göbek den bir kariş kadar asagida bu agri tam kasikta degil

Bayanlar iğnyle yumurta çatlamama ihtimali olur mu? Ayrıca doktor 22 de verdi sabah vuruldm 23-25 dedi ama biz 20-22-23-25 değerlendirdk devam etmeye gerek varmı sizce yoksa yeterli mi?? Birde özel hastaneler de. Doktora gözükmeyen direk kan testi yaptırmak istiyorum desem yaparlardı?

Kızlar merhabalar. Bende bu ay klomen kullandım. Sat 8 şubatti ve 3.gunu başladım ilacı kullanmaya. 17 şubatta doktor kontrolüne gittim ve doktorum 2 yumurtan oluşmuş ve boyutu çok iyi çatlaması yakın gün aşırı ilişki istiyorum deyip gönderdi. Çatlayıp catlamadigini kontrol etmek istemedi. 22 şubata kadar kasik ağrım hep vardı sabah bulantı falan yumurtlamadan olduğunu hissediyordum. 22sinde çok şiddetli sancim oldu. Ve catladigini düşünüyorum çünkü sonra kasik sancisi geçti. Ama ara ara hafif de olsa batma ve sancı hissediyorum. Hamilelik gibi bir durum için erken mi bu kasik batmalari? Kist olmuş olabilir mi? Çatlatma iğnesi vurdurmadim. Ben ne zaman test yapmalıyım sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…