Ben de test yapmamak için zor dayandım canım. Yarından sonra 3 gün kalıyorMerhaba canm 8 gun var banada yarın ebeye gidicem kızlar şu eski ebeler varya rahim dönüklugu varmı diye bnde de hiç bir belirti yok canm bakalım bunuda deneyelim
Zaten sürekli değil canım ara ara olyo .inş sendende güzel haber alırız.Veleye tatlim kasık ağrım var ama gelip giden bir ağrı sürekli değil. Bugün adet olmuş gibi karnım agridi. Birr de meme ucum yani sadece ucu hassas.. kasıkta batma şeklinde sancılar oluyor
Burnumu tutuyorm canm yoksa hc icememCanım burnunu tut şifa niyetine kucağında bir bebek hayal et ve iç
Vajinal bakiliyo yumurta takibindeKızlar bir sey sormak istiyorum bu konu da hiç bilgim yok ama öğrenmem lazım ona göre gideceğim doktora. Yumurta takibinde doktor alttan mi bakıyor yoksa sadece ultrason mu
Of canım yaa insallah o guzel haberi almak ve sevdiklerime vermek için o kadar sabırsızlanıyorum ki..Zaten sürekli değil canım ara ara olyo .inş sendende güzel haber alırız.
Kaç gün oldu canım iğne olduguOf canım yaa insallah o guzel haberi almak ve sevdiklerime vermek için o kadar sabırsızlanıyorum ki..
İğnenin 15. Günü adet olmazsan yapmanı tavsiye ederimKızlar benim regl düzensiz pco mağlum iğnenin 12. Günü mü yapsam test bugün 3. Gün 6 martta 12 gün oluyp
Canım vallaha ben 12. Gunu yaptım . Beklemek çok zor biliyorum . Dayanabilirsen bekle dayanamazsan 12. Gunu kan tahlili yaptır daha kesin olurKızlar benim regl düzensiz pco mağlum iğnenin 12. Günü mü yapsam test bugün 3. Gün 6 martta 12 gün oluyp
Sabir az kaldı canım geçmek bilmiyor dimiOf canım yaa insallah o guzel haberi almak ve sevdiklerime vermek için o kadar sabırsızlanıyorum ki..
Allah korusun canım kaç günün kaldı tatlimVeleye canim ya benim sag tarafta bastirinca agri yapiyor acaba kist mi olduki batiyor korkuyorum
Allah korusun canım kaç günün kaldı tatlim
Alti günüm kaldi canim solda hic bir degisiklik yok yumurtam sağdaydı ağrı var batmalar oluyor igneye rağmen kist olurmu kiAllah korusun canım kaç günün kaldı tatlim
Bilmiyorum ki canım kist oluşurmu. Benimde bu zamanlarda başlamıştı agrilarumAlti günüm kaldi canim solda hic bir degisiklik yok yumurtam sağdaydı ağrı var batmalar oluyor igneye rağmen kist olurmu ki
Sen ne olur ne olmaz bastırma . İnş gebe sindirBastirinca daha fazla ağrıyor normaldede batma seklinde agri oluyor. canim peki göbek den bir kariş kadar asagida bu agri tam kasikta degil
Ben iğne olmadım canım kendiliğinden catladi yumurtamKaç gün oldu canım iğne oldugu
Insallah canim aminnnSen ne olur ne olmaz bastırma . İnş gebe sindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?