KLOMEN??

Kızlar ya benim iki iç gündür adet ağrısı gibi ağrım var bu gece uyutmadi . Gidiyorum wcye bişey yok. Bu neden sizce

Canım 28 Şubat ya da 1 marttta olmam gerekiyor yani 2 3 gün var ama aynı adet ağrısı ya tipkisi
İnsalhh hamilesin dir canm bnde de ara ara oluyo ama kesiliyor sürekli değil bnm de adetim günüm haftaya pazar bakalım insalhh buraya yazariz hamiş haberlerimizı test yapmayı dusunmuyomusun

Canım 28 Şubat ya da 1 marttta olmam gerekiyor yani 2 3 gün var ama aynı adet ağrısı ya tipkisi
Canm normalde senin adet öncesi kaşık ağrın olirmu gogus falan
Bnm sadece gogusler ağrır başka bişey olmaz daha gogislermdede bişey yok bn hamiş degibi galiba ne biliyim öyle hissediyorum insalhh sen hamissindir

Bende klomen kullandım ve ardından çatlatma iğnesi oldum hiç ara vermeden ilişkide bulundum ben her günü değerlendirmek istedim

Bugün 16.günüm ve salı günü adet olmam gerekiyordu ve benim adetten 2-3 gün önce sancılarım başlar ve hiç birşey olmadı.

Sol kasığımda sancılar ve aynı damar atar gibi atmaya başladı 1 gün arayla miğde bulantısı yaşadım.Bugünde ilk açık pembe bir kanama damlası oldu biraz geçtikden sonra çooook azar azar kahverengi lekeler olmaya başladı ve yerleşme kanaması olması için dua ediyorum..

Benim durumumda olan varmı

Adetin olamam gereken tarihte leke gelmişti bir damla pembesi akinti . Bir iki kere geldi bir daha gelmedi. Tabi ben hamile olduğumu daha bir kaç gün öncesinde ogrenmistim

Canm normalde senin adet öncesi kaşık ağrın olirmu gogus falan
Bnm sadece gogusler ağrır başka bişey olmaz daha gogislermdede bişey yok bn hamiş degibi galiba ne biliyim öyle hissediyorum insalhh sen hamissindir
Canım normalde adet öncesi iki üç gün önce sivilcem çıkar başka bir belirtim olmaz. Göğüs hassasiyeti falan hiç olmadı bu güne kadar. Ağrım da kanamadan sonra başlar normalde. Ve çok şiddetli olur. Bu sefer adete 5 gün fan varken başladı bir de vajinadan alttan yukarı sancı atıyor . Bir de goguslerimde damarlar çıktı. Yoktu hiç. Tabi bunlar klomen etkisi de olabilir kendimi hamiş gibi hissetmiyorum

Test 28inde olmazsam o zaman yapicam canım çünkü yine uzulecegim biliyorum
Anladım canm bnmde gogus haricinde hiç bir agrim olmaz adet olduktan sonra karın agrim olur bnm de ara ara kaşık agrisi oluyo ama öyle dayanilmaz gibi değil bnde üzülmek istemiyorum adete 1 2 gün kala test yapmayı düşünüyorum he bjde akintim var onuda normal görüyorum adete yakin hep olir bnde canm insalhh sen hamilesin dir inan dua ediyorum hani kişisel tanımıyorum ama kk konuştuğum kızlar diye dua ediyorum rabbim dualarıma karşılık veriri insalhh

Kizlar hasta oldum usustum işten izin aldım eve geldim. Çok halsizim burnum akmaya başladı

Bu 8 gün nasıl geçecek bende onu düşünüyorum kızlar 36 saat içinde çatlıyor diyorlar ya ben 22 sinde oldum iğne 20-22-23-25 ilişki oldu acaba oldu mu olmadı mı içim içimi yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…