Aynen oyle canım ya yine senin az kalmış ben acaba tuttumu diye düşünüyorum bakalım belirti olurmu 4-5 güne bi ağrı sızı VsSabretmek ne kadar zor di mi.. aylar geçiyor yıllar geçiyor ama bekldigin bir şey olunca günler geçmiyor
İnş vardır bebeğin canım inş hepimizin olur bişey sorcam benim de iğnenin 4. Günü bugün 7-8 kez levobaya gttm birde akıntım var cok bugün sizin De oyle oldmuSon üç gündür falan da bildiğin adet ağrısı yaşıyorum geliyor 5 10 dakika durup gidiyor
benimdeİnş vardır bebeğin canım inş hepimizin olur bişey sorcam benim de iğnenin 4. Günü bugün 7-8 kez levobaya gttm birde akıntım var cok bugün sizin De oyle oldmu
İğne etkisi mi acaba bu sonuc da erkenden belirti olmasını beklemiyorumbenimde
6 gün den itibaren gelmeye başladı akinti şeffaf yumurta aki gibi
Çatlamış olması gerekmez mi çarşamba sabah vuruldm 36 saat içinde çatlamıyor muÇatlama akintisidir kızlar
Evet canım cunku doktor 23-25 ilişki dedi yani 4 gün oldu iğne olalıEvet o zaman catlamistir çoktan
Evet canım öyleymis öğrendim bende. Teşekkür ederim cevabın içinVajinal bakiliyo yumurta takibinde
Canim bana da klomen yazdı ama çatlama iğnesi an demedi ama tabi ki 1 hafta sonra tekrar çağırdı yumurta takibi için
Hayirli olsun canim ya bu cok güzel bir haberKızlar herkese hayırlı günler. Dün akşam yine ağrım.oldu . Sabah hastaneye geldim. Bu arada hemsireyim . Ve bhcg aldırdım . Sonuç şimdi çıktı 105. Daha bata 2 gün var.
Canım hemşireysen işin daha kolay ni kadın doğum doktoruna sorsan o bilmez mi iğne vurulurken ne kdar var mesela içinde bu kdar yüksek cıkması bence gebelik göstergesi farkındaysan Veleye 12. Gün yaptı 26 felan cıktı yani senin ki 105 yaniÇok heyecanlandım ama boş ve sevinç yaşamak istemiyorum çünkü şuan inanamıyorum şoktayimm. Bu gece nobetciyim eşime şuan söylemeyi düşünmüyorumm Yeniden kan aldiricam iki gün sonra
Canım hemşireysen işin daha kolay ni kadın doğum doktoruna sorsan o bilmez mi iğne vurulurken ne kdar var mesela içinde bu kdar yüksek cıkması bence gebelik göstergesi farkındaysan Veleye 12. Gün yaptı 26 felan cıktı yani senin ki 105 yani[/QUOTEBen iğne olmadım canım yani bana HCG hormonu verilmedi
Aa o zaman hamilesin yani valla cok sevindim senin adına allahım bana da isteyen herkese de nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?