KLOMEN??

Ya ben hamile miyim değil miyim bilmiyorum daha ama benim kasık ağrım ve karinda sancı ilişkiden bir kaç gün sonra başladı bir de meme ucu hassasiyeti başladı hem de ilişkiden sonraki günlerde. Ama klomen etkisi de olabilirler o yüzden nedir bilmiyorum henüz

Son üç gündür falan da bildiğin adet ağrısı yaşıyorum geliyor 5 10 dakika durup gidiyor

Son üç gündür falan da bildiğin adet ağrısı yaşıyorum geliyor 5 10 dakika durup gidiyor
İnş vardır bebeğin canım inş hepimizin olur bişey sorcam benim de iğnenin 4. Günü bugün 7-8 kez levobaya gttm birde akıntım var cok bugün sizin De oyle oldmu

Çok heyecanlandım ama boş ve sevinç yaşamak istemiyorum çünkü şuan inanamıyorum şoktayimm. Bu gece nobetciyim eşime şuan söylemeyi düşünmüyorumm Yeniden kan aldiricam iki gün sonra

Çok heyecanlandım ama boş ve sevinç yaşamak istemiyorum çünkü şuan inanamıyorum şoktayimm. Bu gece nobetciyim eşime şuan söylemeyi düşünmüyorumm Yeniden kan aldiricam iki gün sonra
Canım hemşireysen işin daha kolay ni kadın doğum doktoruna sorsan o bilmez mi iğne vurulurken ne kdar var mesela içinde bu kdar yüksek cıkması bence gebelik göstergesi farkındaysan Veleye 12. Gün yaptı 26 felan cıktı yani senin ki 105 yani

Cani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…