- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
Aminnn canım Allah razı olsun Allah herkese nasip etsin
Amin canımAminnn canım Allah razı olsun Allah herkese nasip etsin
Veleye sen iğne vurulmuştn değşl mi canımZaten sancı adet sancısı gibi batmalar oluyor. Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini aliriz
Yaptı kasık ağrısıKizlar klomen yan etki yaptimi sizde kullanirken agri sanci falan
Canım ilişkiden ne kdar sonra başladı mesela benim perşembe akşamı 36 saat doldu ilişki de oldu zaten yani bu ilişki oldugu 4. Gün bugün 2 gündür boyle akıntı var beyazımsı ve sık levobaya cıkma isteği var ama iğne etkisi varmı bilmiyorum iğne olduktan 3-4 gün içinde bişey yoktu iki gündür varYa ben hamile miyim değil miyim bilmiyorum daha ama benim kasık ağrım ve karinda sancı ilişkiden bir kaç gün sonra başladı bir de meme ucu hassasiyeti başladı hem de ilişkiden sonraki günlerde. Ama klomen etkisi de olabilirler o yüzden nedir bilmiyorum henüz
Canım ilişkiden ne kdar sonra başladı mesela benim perşembe akşamı 36 saat doldu ilişki de oldu zaten yani bu ilişki oldugu 4. Gün bugün 2 gündür boyle akıntı var beyazımsı ve sık levobaya cıkma isteği var ama iğne etkisi varmı bilmiyorum iğne olduktan 3-4 gün içinde bişey yoktu iki gündür varYa ben hamile miyim değil miyim bilmiyorum daha ama benim kasık ağrım ve karinda sancı ilişkiden bir kaç gün sonra başladı bir de meme ucu hassasiyeti başladı hem de ilişkiden sonraki günlerde. Ama klomen etkisi de olabilirler o yüzden nedir bilmiyorum henüz
Kızlar klomeni doktor nasıl önerdi size. Bana adet bittiği gün başla 10gün iç. Bitince 7gün sonra gel dedi
Canım cokk sevindim tebrik ederim insalhh değerler daha da yükselir ağrıların boşa değilmiş Bak rabbim nasip etti sana darısı başımıza artikKızlar herkese hayırlı günler. Dün akşam yine ağrım.oldu . Sabah hastaneye geldim. Bu arada hemsireyim . Ve bhcg aldırdım . Sonuç şimdi çıktı 105. Daha bata 2 gün var.
İlk defa mı klomen kullanıyorsun canım. Ya bana 10gün dedi doktor. 7gün de öyle gececek ohoo. 17gün sonra benim yumurtlama zamanı gececek kiBen adetin besinci gunu basladim. Bes gun gunde iki tane ic dedi. İlac bittikten iki gun sonra yumurta takibine gidicem. Bugun ilacta ucuncu gunum
İlk defa mı klomen kullanıyorsun canım. Ya bana 10gün dedi doktor. 7gün de öyle gececek ohoo. 17gün sonra benim yumurtlama zamanı gececek ki
Cumartesi günü bitti klomen salı günü yani yarın doktora gideceğim aslında çarşamba gel dedi doktor ama eşimin işi dolayısıyla yarın gitmek durumundayizCanim kacinci gundesin klomende
Sen kaçıncı günündesin canimCanim kacinci gundesin klomende
Canım günde kaç tane içtin. Doktora kaç gün sonra gel dedi ilaç bittikten sonraCumartesi günü bitti klomen salı günü yani yarın doktora gideceğim aslında çarşamba gel dedi doktor ama eşimin işi dolayısıyla yarın gitmek durumundayiz
Sen kaçıncı günündesin canim
Canm adet gunun ne zamanKizlar benimde adet sancisi gibi sag tarafimda agri var adet günüm geçene kadar beklicem. Hamiş arkadaşlar belirtilerinizi yazabilirmisiniz sizde ki degisiklikleri merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?