KLOMEN??

Kızlar klomeni doktor nasıl önerdi size. Bana adet bittiği gün başla 10gün iç. Bitince 7gün sonra gel dedi

Canım ilişkiden ne kdar sonra başladı mesela benim perşembe akşamı 36 saat doldu ilişki de oldu zaten yani bu ilişki oldugu 4. Gün bugün 2 gündür boyle akıntı var beyazımsı ve sık levobaya cıkma isteği var ama iğne etkisi varmı bilmiyorum iğne olduktan 3-4 gün içinde bişey yoktu iki gündür var

Canım ilişkiden ne kdar sonra başladı mesela benim perşembe akşamı 36 saat doldu ilişki de oldu zaten yani bu ilişki oldugu 4. Gün bugün 2 gündür boyle akıntı var beyazımsı ve sık levobaya cıkma isteği var ama iğne etkisi varmı bilmiyorum iğne olduktan 3-4 gün içinde bişey yoktu iki gündür var

Kizlar benimde adet sancisi gibi sag tarafimda agri var adet günüm geçene kadar beklicem. Hamiş arkadaşlar belirtilerinizi yazabilirmisiniz sizde ki degisiklikleri merak ediyorum

Kızlar herkese hayırlı günler. Dün akşam yine ağrım.oldu . Sabah hastaneye geldim. Bu arada hemsireyim . Ve bhcg aldırdım . Sonuç şimdi çıktı 105. Daha bata 2 gün var.
Canım cokk sevindim tebrik ederim insalhh değerler daha da yükselir ağrıların boşa değilmiş Bak rabbim nasip etti sana darısı başımıza artik

Ben adetin besinci gunu basladim. Bes gun gunde iki tane ic dedi. İlac bittikten iki gun sonra yumurta takibine gidicem. Bugun ilacta ucuncu gunum
İlk defa mı klomen kullanıyorsun canım. Ya bana 10gün dedi doktor. 7gün de öyle gececek ohoo. 17gün sonra benim yumurtlama zamanı gececek ki

İlk defa mı klomen kullanıyorsun canım. Ya bana 10gün dedi doktor. 7gün de öyle gececek ohoo. 17gün sonra benim yumurtlama zamanı gececek ki

Evet benim.bu ilk kullanisim. Bende pco var o yuzeen kullaniyorum. Sen ne icin kullaniyorsun ? Ya belki gec yumurtlaman oluyodur. O yüzden öle demiştir

Merhabalar Bende birşey sorabilirmiyim klomen + çatlatma iğnesini 2 şubatta vuruldum ocak 19 da adet gördüm en son bu ay adetim gelmedi tahlil yaptırdım negatif çıktı geç döllenen gebelik olabilir dedi doktor bir hafta daha bekle sonra bir daha test yaptir dedi böyle bir durum yaşayan var mi lütfen güzel bu haber duymaya ihtiyacım var

Kizlar benimde adet sancisi gibi sag tarafimda agri var adet günüm geçene kadar beklicem. Hamiş arkadaşlar belirtilerinizi yazabilirmisiniz sizde ki degisiklikleri merak ediyorum
Canm adet gunun ne zaman
Bnm adete 5 gun var hafiften kasiklarim ağrımaya başladı bnm de adet öncesi hiç agrim olmaz bnde adetten bi gün önce idrar testi yapmayı düşünüyorum acaba çıkarmı varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…