KLOMEN??

Canm adet gunun ne zaman
Bnm adete 5 gun var hafiften kasiklarim ağrımaya başladı bnm de adet öncesi hiç agrim olmaz bnde adetten bi gün önce idrar testi yapmayı düşünüyorum acaba çıkarmı varsa
Tatlim ayni gün iğnemizi vurulduk adet günlerimiz de ayni benimde 5 gün var :) benim agrilarim 4 gündür var aynen hic agrim olmadi insallah ikimizde hamişizdir

Tatlim ayni gün iğnemizi vurulduk adet günlerimiz de ayni benimde 5 gün var :) benim agrilarim 4 gündür var aynen hic agrim olmadi insallah ikimizde hamişizdir
Canm bn adetin 12.günü iğne vuruldu normalde adetlerim degisiyo ama iğne vurulduğu için 28.günü baz aliyorum

Bnmde agrilar ara ara oluyodu ama aksam ustu baya hissetmeye başladım agriyi insalhh erken adet belirtişi değildir gerçi adet öncesi agrim olmaz kafam karıştı ya insalhh bebislerimiz tutunmustjr canim

Normalde 1 hafta kala bnmde olur gogus agrisi ama suan yok öyle ara sıra sızlama oluyo hepsi bu ya nebiliyim sanki değilmişim gibi geliyo bana

Kızlar günde bir tane kullanan yokmu klomen. Ya nolur yardım edin. Bana günde bir tane verdi 10gün demek bu. E adetin 4.gunu on gun sonra 14.gun olur. Bide bi hafta bekle dedi. 21gun.eee 21.gun yumurta kalır mı daha. Bide ben 25gunde adet oluyom

Normalde 1 hafta kala bnmde olur gogus agrisi ama suan yok öyle ara sıra sızlama oluyo hepsi bu ya nebiliyim sanki değilmişim gibi geliyo bana
Benimde gögüste agri olurdu hep ama geçerdi belkide iğneden oldu ya benimde öyle hamile degilmisim gibiyim kesinlemeden anlamicaz galiba belirtiler kandiradabilir.

Benimde gögüste agri olurdu hep ama geçerdi belkide iğneden oldu ya benimde öyle hamile degilmisim gibiyim kesinlemeden anlamicaz galiba belirtiler kandiradabilir.
Evet canm ya 14 ay deneyip olmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo belirtilerde korkutuyo acaba varmı yokmu diye

Evet canm ya 14 ay deneyip olmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo belirtilerde korkutuyo acaba varmı yokmu diye
Inşallah vardir Allah im yari yolda koymaz umudumuzu yitirmeyelim . Bende de ayni duygular hakim canim anne olmak istiyoruz bebislerimize biran önce kavuşmak istiyoruz adak bile adadim olursa iki tane kurban kesicem valla

Canim hiç bilmiyorum çok saçma olmuş cidden ama ara istersen doktorunu ya da tekrar git

Kızlar ben de kullandım günde bir tane. Oluştu Ama büyümedi. Büyüsün diye üç gün menagon kullandım. Perşembe iğne, cuma cumartesi ilişki. Inşallah bu ay olur, cidden çok yoruldum

Inşallah vardir Allah im yari yolda koymaz umudumuzu yitirmeyelim . Bende de ayni duygular hakim canim anne olmak istiyoruz bebislerimize biran önce kavuşmak istiyoruz adak bile adadim olursa iki tane kurban kesicem valla
Oy maşallah canim bnm ınsalhh rabbim nasip eder kucağına aldığın günleride görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…