KLOMEN??

Merhabalar klomen + çatlatma iğnesini 2 şubatta vuruldum ocak 19 da adet gördüm en son bu ay adetim gelmedi tahlil yaptırdım negatif çıktı geç döllenen gebelik olabilir dedi doktor bir hafta daha bekle sonra bir daha test yaptir dedi böyle bir durum yaşayan var mi lütfen güzel bi haber duymaya ihtiyacım var

Kızlar 1 hafta oldu iğne oldugu ama hic bi belirti yok bende sadece sık idrara cıkıyorm günde belki 10 kez ama başka bi ağrı sızı bişey yok sanırım olmadı

Kızlar 1 hafta oldu iğne oldugu ama hic bi belirti yok bende sadece sık idrara cıkıyorm günde belki 10 kez ama başka bi ağrı sızı bişey yok sanırım olmadı
Evet canm 1 haftada belirti olmaz sadece yumurtlama belirtisi olur oda 1 gün falan geçiyo sonra bnm adete 4 gun var normalde olan gogus agrim yok sade arar ara kaşık ağrısı ve akinti başka hiç bişey yok

Canm bm 1 defa gittim adetimin 12.günü 2 yumurtam vardı 17 18 çatlatma iğnesini vurdu bidaha da gitm edim canm şuna adete 4 gun var beklemedwyim

Yaaa insallah gelmez adetin. İnsallah bebis vardir. Bende c.tesi gidicem bakalim yumurtalara bakmaya yarin ilac bitiyor. Cok heyecanli bir süreç ama

Yaaa insallah gelmez adetin. İnsallah bebis vardir. Bende c.tesi gidicem bakalim yumurtalara bakmaya yarin ilac bitiyor. Cok heyecanli bir süreç ama
İnsalhh canm aynen şu 4 gun geçmek bilmez artik ill kullanisim klomeni bakalım hayırlısı olsun insalhj tutmustur
Umarim yumoslar in yeterli buyuklugw gelmiştir canm senin hayirli haberlerini aliroz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…