- 14 Şubat 2017
- 115
- 18
- 13
- 34
Amin canimm insallah seninde hamis haberini alicaz biliyorumOy maşallah canim bnm ınsalhh rabbim nasip eder kucağına aldığın günleride görürsün
Ayyy ne kadar eminsin insallh kalbin temizdir canm 5 gun sonra buraya il sana yazcamAmin canimm insallah seninde hamis haberini alicaz biliyorum
Günde bir tane kaç gün kullandın canım klomenKızlar ben de kullandım günde bir tane. Oluştu Ama büyümedi. Büyüsün diye üç gün menagon kullandım. Perşembe iğne, cuma cumartesi ilişki. Inşallah bu ay olur, cidden çok yoruldum
Günde birtane kullandım. Üç yumurta oldu ama büyümedi. Menagon kullandım üç gün. Güzel büyümüş dedi doktor.Günde bir tane kaç gün kullandın canım klomen
Kızlar 1 hafta oldu iğne oldugu ama hic bi belirti yok bende sadece sık idrara cıkıyorm günde belki 10 kez ama başka bi ağrı sızı bişey yok sanırım olmadı
Evet canm 1 haftada belirti olmaz sadece yumurtlama belirtisi olur oda 1 gün falan geçiyo sonra bnm adete 4 gun var normalde olan gogus agrim yok sade arar ara kaşık ağrısı ve akinti başka hiç bişey yokKızlar 1 hafta oldu iğne oldugu ama hic bi belirti yok bende sadece sık idrara cıkıyorm günde belki 10 kez ama başka bi ağrı sızı bişey yok sanırım olmadı
Canm bm 1 defa gittim adetimin 12.günü 2 yumurtam vardı 17 18 çatlatma iğnesini vurdu bidaha da gitm edim canm şuna adete 4 gun var beklemedwyimKizlar ilac bttikten sonra yumueta takibi icin kac kere gttiniz kac gun surdu
Canm bm 1 defa gittim adetimin 12.günü 2 yumurtam vardı 17 18 çatlatma iğnesini vurdu bidaha da gitm edim canm şuna adete 4 gun var beklemedwyim
İnsalhh canm aynen şu 4 gun geçmek bilmez artik ill kullanisim klomeni bakalım hayırlısı olsun insalhj tutmusturYaaa insallah gelmez adetin. İnsallah bebis vardir. Bende c.tesi gidicem bakalim yumurtalara bakmaya yarin ilac bitiyor. Cok heyecanli bir süreç ama
İnsalhh canm aynen şu 4 gun geçmek bilmez artik ill kullanisim klomeni bakalım hayırlısı olsun insalhj tutmustur
Umarim yumoslar in yeterli buyuklugw gelmiştir canm senin hayirli haberlerini aliroz
Günde bir tane on gün boyunca mı içtin canımGünde birtane kullandım. Üç yumurta oldu ama büyümedi. Menagon kullandım üç gün. Güzel büyümüş dedi doktor.
Canim ben bugun gittim bir kere sadece yumurtalara baktı yarın için iğne verdiKizlar ilac bttikten sonra yumueta takibi icin kac kere gttiniz kac gun surdu
Kaç mm di canım boyutları kaç taneydi inş tutarCanim ben bugun gittim bir kere sadece yumurtalara baktı yarın için iğne verdi
4 taneydi bir 18 mm ydi 2 tanesi ama 1 gün erken gittim normalde yarın gitmem lazımdıKaç mm di canım boyutları kaç taneydi inş tutar
Günde kaç tane kullandın canımİnşallah canım
4 taneydi bir 18 mm ydi 2 tanesi ama 1 gün erken gittim normalde yarın gitmem lazımdı
Adetin 4. Günü başladım günde 2 tane 5 gün boyunca içtimGünde kaç tane kullandın canım
Yok canım beş gün boyunca.Günde bir tane on gün boyunca mı içtin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?