Canım seninle günümüz aynı 21 inde gece 23.15 de vuruldum iğneyi perşembe sabahı 10.45 gibi de çatladıgini hissettimKızlar doktora mesaj attım sağ olsun cevap vermiş 22 sinde vuruldum ne zaman test yapayım dedim 5 nde dedi
Sanmam canım yaptıran varsa yazsın tabi de benim hastane kadındoguma yönlendiriyor onun tahlil istemesini istiyor para olarak bakıyorlar olaya hem muayene hem tahlil ücretiKızlar özele hastaneye gitsem herhangi bi doktora muayene olmadan gidio gebelik testi yaptırmak istiyorum desem hasta kayıt yerinde yaparlar mı ya hic yaptırmadmda
Bende 22 sabah 9 da vuruldum doktor 5 nde dedi ama ben 6 pazartesi günü yaptırcm belirti yol sadece şuan sık idrara gidiyorum bakalım 3-4 gün daha bişey olmazsa pek umudum olmck gerci bazı arkadaşlarda hic etki yapmamış yani sende varmı pekiCanım seninle günümüz aynı 21 inde gece 23.15 de vuruldum iğneyi perşembe sabahı 10.45 gibi de çatladıgini hissettim
Saat farkı var yani aramızda bende 5 inde kan testi yapacağım
Hiç belirtin filan var mı
Bana özelden de yazabilirsin
Ya özel poliklinik de yaptırdığım zaman değer yazmıyor negatif yazıyor hep değer yokSanmam canım yaptıran varsa yazsın tabi de benim hastane kadındoguma yönlendiriyor onun tahlil istemesini istiyor para olarak bakıyorlar olaya hem muayene hem tahlil ücreti
Benim ozel sağlık sigortam olmasına rağmen yönlendirme istemislerdi
Aminnnnnnn inşallah canım Allah büyük .Yarın kan testi vericem ben.Benim için dua edin lütfenKızlar bu ay herhes hamiş olsun inşallahhhhh amin deyin bakalumm :)
Sende mi iğne yaptırdn canımAminnnnnnn inşallah canım Allah büyük .Yarın kan testi vericem ben.Benim için dua edin lütfen
Evet canım iğne yaptırdım ben 19.günüm bugün.26sında kahve lekelerim başladı ,dün arttı biraz, bugünde bitmelik olduSende mi iğne yaptırdn canım
Canım ben perşembe günü bir de aşılama yaptırdımBende 22 sabah 9 da vuruldum doktor 5 nde dedi ama ben 6 pazartesi günü yaptırcm belirti yol sadece şuan sık idrara gidiyorum bakalım 3-4 gün daha bişey olmazsa pek umudum olmck gerci bazı arkadaşlarda hic etki yapmamış yani sende varmı peki
Benim de 7. Gün ama bekle bekle geçmiyor doktor sordun mu etkisi ne zaman geçer diye gerçi senin baya olmuş daEvet canım iğne yaptırdım ben 19.günüm bugün.26sında kahve lekelerim başladı ,dün arttı biraz, bugünde bitmelik oldu
Aminnnnnnn inşallah canım Allah büyük .Yarın kan testi vericem ben.Benim için dua edin lütfen
Ya iğnenin 12. Günü poliklinik de yapsam pozitif yazsa değeri yazmasa acaba kesin gebeyim diye sayabilir miyim yaCanım ben perşembe günü bir de aşılama yaptırdım
Bende de kasik agrisi bel ağrısı ve uyku hali var
Tabi 7 olmadan kalktığım için de olabilir bi sürü ilaç kullanıyorum yan etkide olabilir
En büyük belirti göğüs ucu hassasiyeti diyorlar ama onlarda değişiklik yok yarın ya da perşembe en geç göğüste değişiklik olmali
Her özel hastane aynı değil canim bende 1.2 çıkmıştı mesela direkt
Ya iğnenin 12. Günü poliklinik de yapsam pozitif yazsa değeri yazmasa acaba kesin gebeyim diye sayabilir miyim ya
İnşallah canım allah izin verirse yarın gidicem test yaptırmaya dualarınız benimle olsunRabbim gönlüne göre versin canim tez vakitte yüzünü güldürsün bizlere umut olursun inşallah
Mutlu haberler almaya çok ihtiyacımız var
İşte mesela bi defa şüphe ettim yaptırdım negatif yazıyordu ama değer yazmıyordu kağıtta sadece sonuc yazıyordu bende oyle olsun istemiyorum tabi ama 12. Günde doğru sonu c olr diye düşünüyorum etkisi geçiyor diye biliyorumSayabiliriz tabiki 5 ve üzeri yada pozitif gebesin demek
2 günde bir değer iki katına çıkmalı sonrasında
Kese gorunmeli birkaç hafta içinde
Sonrasında kalp atışı bunlar olduktan sonra gebeyim diyebilirsin
Ben sormadım onu hiç zaten çatlatma iğnemi başka bi hastanede yaptırttım köye gisiyordun ogün.Benim de 7. Gün ama bekle bekle geçmiyor doktor sordun mu etkisi ne zaman geçer diye gerçi senin baya olmuş da
Burda bazı arkadaşlar ağrısı hamile kaldıklarını öğrendiklerini söylediler herkeste aynısı olmuyor demek ki umarım sizin vardır umarım bizim de olurBen sormadım onu hiç zaten çatlatma iğnemi başka bi hastanede yaptırttım köye gisiyordun ogün.
Benim ağrılarım felan yok
10 günden sonra iğnenin etkisi tamamen geçiyor benim 3. Ovitrellemİşte mesela bi defa şüphe ettim yaptırdım negatif yazıyordu ama değer yazmıyordu kağıtta sadece sonuc yazıyordu bende oyle olsun istemiyorum tabi ama 12. Günde doğru sonu c olr diye düşünüyorum etkisi geçiyor diye biliyorum
Ezde aynı olmuyor zaten canım bazılarında şiddetli miğde bulantıları okuyor.Burda bazı arkadaşlar ağrısı hamile kaldıklarını öğrendiklerini söylediler herkeste aynısı olmuyor demek ki umarım sizin vardır umarım bizim de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?