KLOMEN??

Benim ilk acemiyim daha o yüzden boyle bilgisiz kaldım :)

Yok canım daha var benim 7 gün oldu daha doktor 5 nde yap dedi ben 6 sında bi yaptırcm 12. Günde
Adetini beklesen daha iyi canım.Hemen yapma derim ben.Yada şimdi bir dene adetin olmazsa tekrar yaptırıesın.
İnşallah hamilesindir

12. Gün cok erken değil ki bi arkadaş da burda 12. Gün yaptırdı hamile cıktı iğne etkisi coktan geçmiş oluyormuş zaten 8-10 günde
Kişiden kişiye değişiyor bazılarında bebek kendini daha geç gösteriyor.

Belirtilerin varmı peki ?
Ne zamandır deniyorsun?

Ya kizlar klomende son gunum. Akintim falan oluyor beyaz seklinde. Sizdede oldumu agri veya akinti ? İlacin yan etkisimi acaba yoksa enfeksiyon falanmi oldum

Ya kizlar klomende son gunum. Akintim falan oluyor beyaz seklinde. Sizdede oldumu agri veya akinti ? İlacin yan etkisimi acaba yoksa enfeksiyon falanmi oldum
Benim kullanırken ağrım olmadı ben klomen kullanırken de ilişkiye girdim hem.

Akıntımda olmadı diye biliyorum o sıralar normal akıntım vardı.

Herkez de aynı etkiyi yaratmıyorda.

Maydanozu suda kaynatıp iç canım intihapın ne varsa söker atar

Ya bendede iliski oluyorda anlamadim neden bole oldu . Tek bi seferlik mi icicem yada kac gun mesela?

Sağol canim :)

Ya bendede iliski oluyorda anlamadim neden bole oldu . Tek bi seferlik mi icicem yada kac gun mesela?

Sağol canim :)
Kendinmi alıp başladın yoksa doktormu cerdi.

Ben bir sabah bir akşam içtim 5 gün boyunca

Klomeni doktor verdi. Besinci gunum bugun ilaç bitiyor. Sabah aksam 1 tane ictim. Canim ben maydanozu sormustum

Merhaba klomen kullanan arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var. Adetimin 5. Günü klomen kullandım 10.günü kontrole gittiğimde sağda 7 mm solda 19 ve 21 mm lik yumurtam oldu. Cuma günüydü 13. Gün yani pazartesi 27 ve 22 mm oldu yum lar çatlatma iğnnesi oldm sizce o yumurtalar çatlar mı çatlarsa da gebelik olur mu bu kadar büyük yumurtalardan? Bu arada ilk gebeliğim olacak

Yaaa insallah gelmez adetin. İnsallah bebis vardir. Bende c.tesi gidicem bakalim yumurtalara bakmaya yarin ilac bitiyor. Cok heyecanli bir süreç ama
Canım sen doktora gidince sorar mısın iğne etkisi ne zaman geçer diye benim doktora mesaj da sordum dün etkisi ne zaman geçer diye bişey soylemedi ama 22 sinde vuruldum iğne 5 nde yap cıkar sonuc dedi ama ben 6 sında kan vercm ancak şöyle bişey yapcm 5 nde pazar günü idrar testi yapm eğer bi silik çizgi bişey olursa o zaman pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Canım o yumurtalar catlar benim 4 cm ye yakın oluyor yumurtalarım ve çatlıyor eessrraa_aslan@windowslive.com gebelik olusur mu diye sorarsan bilmiyorum oluşmadı henuz

Canım o yumurtalar catlar benim 4 cm ye yakın oluyor yumurtalarım ve çatlıyor eessrraa_aslan@windowslive.com gebelik olusur mu diye sorarsan bilmiyorum oluşmadı henuz
inşallah çatlar ve oluşur çatlamazda kist oluşur diye korkuyorum

Bayanlar sağlık ocağında gebelik için kan alıyorlar mı alıyorlardı doktora mı söylemem lazım hemşire yeterli olur mu birde ne zaman cıkar ben hic yaptırmadmda bilgisi olan varmı?

Bayanlar sağlık ocağında gebelik için kan alıyorlar mı alıyorlardı doktora mı söylemem lazım hemşire yeterli olur mu birde ne zaman cıkar ben hic yaptırmadmda bilgisi olan varmı?
Aile hekimine git sıra beklemem diyorsan randevu al internetten
Gebelik testi istiyorum de yazar gider kan verirsin 10 dan önce vermelisin diye biliyorum ertesi gün de sonuç cikiyor

Tmm canim unutmassam sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…