Kızlar rabbimherkese bu duyguyu yaşatsın... Bugün ikinci kanimi vverdim.ilk değer 102idi.. bugün adet günüm yani ilk kandan bir gün geçti değer 278 olmuş . Allah'a şükürler olsun... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn..
Canim hayirli uğurlu olsun darisi bizlere insallahKızlar rabbimherkese bu duyguyu yaşatsın... Bugün ikinci kanimi vverdim.ilk değer 102idi.. bugün adet günüm yani ilk kandan bir gün geçti değer 278 olmuş . Allah'a şükürler olsun... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn..
Hayırlı olsun canım çok sevindim allah saglikli gebelik ve doğum nasip etsin inşallah☺Kızlar rabbimherkese bu duyguyu yaşatsın... Bugün ikinci kanimi vverdim.ilk değer 102idi.. bugün adet günüm yani ilk kandan bir gün geçti değer 278 olmuş . Allah'a şükürler olsun... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn..
Kızlar ben bugun öğlen 12 de çatlatma iğnesi vuruldum inşallah iyi olur inşallah gebeliğe vesile olur çok heyecanlı bir süreç
Evet canm doktora git de ben gebelik testi yaptırmak istiyorum ama bazıları soruyo adetin geçtimi diye geçti diyebilirsin nerden bileçekler zaten sabah en geç 10 gibı vermen lazım 1 gun sonra sabah çıkar canm bazı yerlerde ogleden sonra bazı yerlerde sabah alabilirsin diyolar bn yaptırmıştım cabmBayanlar sağlık ocağında gebelik için kan alıyorlar mı alıyorlardı doktora mı söylemem lazım hemşire yeterli olur mu birde ne zaman cıkar ben hic yaptırmadmda bilgisi olan varmı?
Ay canm ne guzek bi haber bu çok sevindim insalhh sağlıkla kucağına alırsın darısı bizim başımıza insalhhKızlar rabbimherkese bu duyguyu yaşatsın... Bugün ikinci kanimi vverdim.ilk değer 102idi.. bugün adet günüm yani ilk kandan bir gün geçti değer 278 olmuş . Allah'a şükürler olsun... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn..
Canim dün baktı 4 tane yumurta vardı 18 mm idi ama 1 gün erken baktı bugün kaçtı bilmiyorum artık ama gayet iyi dedi dünHadi hayirlisi canim. Kac mm yumurtan kactane olmus
Canım şimdi gördüm hayırlı uğurlu olsun . Çok sevindim senin için girdim buraya şimdi ,merak ettim . İnşallah kalp atışlarını duyarız .Kızlar rabbimherkese bu duyguyu yaşatsın... Bugün ikinci kanimi vverdim.ilk değer 102idi.. bugün adet günüm yani ilk kandan bir gün geçti değer 278 olmuş . Allah'a şükürler olsun... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn..
Evet ben 12. Gün yaptım çıktı. İğnenin etkisi gecyo o zamana . Kan tahlili yapılırsa direk çıkar12. Gün cok erken değil ki bi arkadaş da burda 12. Gün yaptırdı hamile cıktı iğne etkisi coktan geçmiş oluyormuş zaten 8-10 günde
Canim benim göğüs ağrım var ama hep olurdu adete yakin . akintimda var şeffaf kasik agrimda ara ara oluyor ya bende kafam karışık bugün 13.gün oldu iğne yaptirali. Insallah bebislerimiz tutunmustur adetlerimiz olmazKızlar ya bnm adete 3 gun var normalde adetten önce gogus agrim olur ama suan hiç yok arafa uçlar acıyo sadece bir tek kaşık agrim var kızlar böyle olupta hamile olan varmı bana cevap verin lütfen kızlar kafam çok karisik
Ay insalhh canm bnm bnmde 13.günüm canm adetime 3 gün var en azindan adete 5 gun kala gogus ağrım olurdu ama yok hiç bişey kasiklarim agriyo halsizlik var bide hiç bişey yapasım yok ya yarın doğum günüm test yapmak istiyorum acaba varsa çıkarmı dersin canmCanim benim göğüs ağrım var ama hep olurdu adete yakin . akintimda var şeffaf kasik agrimda ara ara oluyor ya bende kafam karışık bugün 13.gün oldu iğne yaptirali. Insallah bebislerimiz tutunmustur adetlerimiz olmaz
Veleye sen yaptırdn 26 cıktı yanlış hatırlamıyorsam demek Ki bebeğin o zaman 3-4 günlük vardı değilmi demek ki idrar da da cıkardıEvet ben 12. Gün yaptım çıktı. İğnenin etkisi gecyo o zamana . Kan tahlili yapılırsa direk çıkar
Çıkardı canım . Ama kanda yapmak bana göre daha iyi idrarda geç gözükebilir moralinin bozulacagına kanda kesin çıkar diye dusunyorum . 12. Gun 26.99 14. Gün 106 18. Gun 950 çıktı.Veleye sen yaptırdn 26 cıktı yanlış hatırlamıyorsam demek Ki bebeğin o zaman 3-4 günlük vardı değilmi demek ki idrar da da cıkardı
Canim banada test yap diyo çevremdeki arkadaslar ama ben adet günüm geçene kadar beklicem imkanin varsa kan tahlili yaptir daha iyi olur velevenin dediği gibi yanlis sonuç da almak morel bozucu olur bende bu ay test bile almadim eve hep negatifi görmekten biktimAy insalhh canm bnm bnmde 13.günüm canm adetime 3 gün var en azindan adete 5 gun kala gogus ağrım olurdu ama yok hiç bişey kasiklarim agriyo halsizlik var bide hiç bişey yapasım yok ya yarın doğum günüm test yapmak istiyorum acaba varsa çıkarmı dersin canm
Ya o zaman daha çok beklentim olir diye düşünüyorum 7 8 aydır evde bekleyen 1 tane testim var zaten eşimde bekle adetin geçsin diyo ay nebiliyim bu kaşık ağrısı bni deli ediyo yani normalde bnde olmaz yani bu ay çok değişik kafam çok karışık ama içimden bir his yanilmiyosam hamile olduğumu soyluyo Ayyy insalhh ya sende bnde buraya yazariz hamiş haberlerimiziCanim banada test yap diyo çevremdeki arkadaslar ama ben adet günüm geçene kadar beklicem imkanin varsa kan tahlili yaptir daha iyi olur velevenin dediği gibi yanlis sonuç da almak morel bozucu olur bende bu ay test bile almadim eve hep negatifi görmekten biktim
Canım doktora dün sordum da pazar günü için yap dedi pazar günü de iğne olalı vuruldun günü saymayınca 11 gün oluyor ama ben o gün idrar yapayım eğer az bi çizgi varsa o zaman kan vereyim pazartesi diye düşünüyorum zaman da geçmiyor bi belirti de yok sadece sık idrara cıkıyorm birde ara ara kasık batıyor gini oluyor ama cok hafifÇıkardı canım . Ama kanda yapmak bana göre daha iyi idrarda geç gözükebilir moralinin bozulacagına kanda kesin çıkar diye dusunyorum . 12. Gun 26.99 14. Gün 106 18. Gun 950 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?