- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
Olması gereken belirti zaten bunlar . Fazla belirti ileriki safhalarda . Valla ben vuruldugum günü 12 diye saydım o zaman 11 .günde yaptım testi . Sen kendini nasıl rahat hissedersen o gün yap . Strese sokma kendini . Bizim stresli olmamız gerekli . İçini ferah tutCanım doktora dün sordum da pazar günü için yap dedi pazar günü de iğne olalı vuruldun günü saymayınca 11 gün oluyor ama ben o gün idrar yapayım eğer az bi çizgi varsa o zaman kan vereyim pazartesi diye düşünüyorum zaman da geçmiyor bi belirti de yok sadece sık idrara cıkıyorm birde ara ara kasık batıyor gini oluyor ama cok hafif
Umudunu yitirme . Moral çok onemliKızlar yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oluyorum umut doğuyor içime inşallah bekleyen herkes hepimiz hamile kalırız bu ay
Evet canım teşekkür ederim bu ay çok umutluyumUmudunu yitirme . Moral çok onemli
Demek ki doktor o yüzden 5 nde yap dedi yaparım idrar testi olursa pazartesi kan verrm dua et cnmOlması gereken belirti zaten bunlar . Fazla belirti ileriki safhalarda . Valla ben vuruldugum günü 12 diye saydım o zaman 11 .günde yaptım testi . Sen kendini nasıl rahat hissedersen o gün yap . Strese sokma kendini . Bizim stresli olmamız gerekli . İçini ferah tut
İnşallah canım allahım gönlüne göre versin. İnşallah sende hamis olursun . Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat Rabbim sana verir.Demek ki doktor o yüzden 5 nde yap dedi yaparım idrar testi olursa pazartesi kan verrm dua et cnm
Bak tek tek güzel haberler gelyo sende ver bize böyle haberler. Senin kaçıncı gününEvet canım teşekkür ederim bu ay çok umutluyum
Amin canım,amin inşallahİnşallah canım allahım gönlüne göre versin. İnşallah sende hamis olursun . Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat Rabbim sana verir.
İnşallah canım bugün 12. Gün iğne vuruldum bugünBak tek tek güzel haberler gelyo sende ver bize böyle haberler. Senin kaçıncı günün
Hadi inşallah ayaklarını sıcak tut usutmemeye bak.İnşallah canım bugün 12. Gün iğne vuruldum bugün
Allahın izniyle olur insallah . Dur bakalım belirti hemen olmaya bilir . İnşallah hissettiğin gibi olurBen de klomen ve çatlatma iğnesi oldum.
İlişki günleri şuan devam ediyor.
Ama bir belirti filan hissetmiyorum da.
İnşallah tutar ilk klomen kullanımım ama.
Ümitliyim bu aydan. Nasip tabi:)
Yapma canım iğnenin etkisi 10. Günden sonra geçer şuan seni yanıltırKızlar iğneyi sabah vuruldum 22 sinde biliyorsnz zaten vuruldugum günü sayarsam 9 gün bugün idrar testi yapsam mı acaba pek umudum yok ne yalan söyleyeyim düşünmekten başım ağrıyor artık
İğne etkisi ne zaman geçer diye sormayı unuttum bende doktoraYapma canım iğnenin etkisi 10. Günden sonra geçer şuan seni yanıltır
10. Günden sonra geçer canımİğne etkisi ne zaman geçer diye sormayı unuttum bende doktora
Yumurtaların kaç mm iken iğne vurdun canım ?Ben de klomen ve çatlatma iğnesi oldum.
İlişki günleri şuan devam ediyor.
Ama bir belirti filan hissetmiyorum da.
İnşallah tutar ilk klomen kullanımım ama.
Ümitliyim bu aydan. Nasip tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?