KLOMEN??

Olması gereken belirti zaten bunlar . Fazla belirti ileriki safhalarda . Valla ben vuruldugum günü 12 diye saydım o zaman 11 .günde yaptım testi . Sen kendini nasıl rahat hissedersen o gün yap . Strese sokma kendini . Bizim stresli olmamız gerekli . İçini ferah tut

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oluyorum umut doğuyor içime inşallah bekleyen herkes hepimiz hamile kalırız bu ay

Demek ki doktor o yüzden 5 nde yap dedi yaparım idrar testi olursa pazartesi kan verrm dua et cnm

Demek ki doktor o yüzden 5 nde yap dedi yaparım idrar testi olursa pazartesi kan verrm dua et cnm
İnşallah canım allahım gönlüne göre versin. İnşallah sende hamis olursun . Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat Rabbim sana verir.

Ben de klomen ve çatlatma iğnesi oldum.
İlişki günleri şuan devam ediyor.
Ama bir belirti filan hissetmiyorum da.
İnşallah tutar ilk klomen kullanımım ama.
Ümitliyim bu aydan. Nasip tabi:)

Allahın izniyle olur insallah . Dur bakalım belirti hemen olmaya bilir . İnşallah hissettiğin gibi olur

Insallah tatlim benim 3 .4gündür kasik agrim hafifledi geçen hafta çok ağrıyordu ya agrisa korkuyorum agrimasa yine ayni . Valla yap bakal im canim be çıkacak adetinde geçerse kan vermeye gidersin tabiki bu süreçte destek olan siz arkadaşlarıma ilk müjdeyi vericem bende duam hepimizle

Kızlar iğneyi sabah vuruldum 22 sinde biliyorsnz zaten vuruldugum günü sayarsam 9 gün bugün idrar testi yapsam mı acaba pek umudum yok ne yalan söyleyeyim düşünmekten başım ağrıyor artık

Yumurtaların kaç mm iken iğne vurdun canım ?

Bende 3 önce iğne vurdurdum ama çok dayanılmayacak bi agrım olmadı ara ara bıcak kesiği gibi sancı geldi gitti ama dün akşam çok az karnımda batma oldu geçti sizdr de böyle oldu mu kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…