İnşallah :)Allahın izniyle olur insallah . Dur bakalım belirti hemen olmaya bilir . İnşallah hissettiğin gibi olur
benim 19-20 mm dedi dr.Yumurtaların kaç mm iken iğne vurdun canım ?
Canm bnm ınsalhh sen hamilesin dir bn biraz önce idrar testi yaptım negatif malesefInsallah tatlim benim 3 .4gündür kasik agrim hafifledi geçen hafta çok ağrıyordu ya agrisa korkuyorum agrimasa yine ayni . Valla yap bakal im canim be çıkacak adetinde geçerse kan vermeye gidersin tabiki bu süreçte destek olan siz arkadaşlarıma ilk müjdeyi vericem bende duam hepimizle
Senin kaçıncı gün canımCanm bnm ınsalhh sen hamilesin dir bn biraz önce idrar testi yaptım negatif malesef
Bence bekle daha yapma şimdi 4 gün falan bekle o zaman yapKızlar iğneyi sabah vuruldum 22 sinde biliyorsnz zaten vuruldugum günü sayarsam 9 gün bugün idrar testi yapsam mı acaba pek umudum yok ne yalan söyleyeyim düşünmekten başım ağrıyor artık
Evet Veleye oyle yapcm canım ben yaptım şimdi doktor pazar günü dedi beklicm yapcm 3-4 gün içinde varsa zaten boyle veya daha koyu olur yada hic bişey cıkmazBence bekle daha yapma şimdi 4 gün falan bekle o zaman yap
Belkide gec döllenme olmustur canim ya hemen üzülme adet tarihini bekle .Canm bnm ınsalhh sen hamilesin dir bn biraz önce idrar testi yaptım negatif malesef
Silik mi çıkmış canım demiEvet Veleye oyle yapcm canım ben yaptım şimdi doktor pazar günü dedi beklicm yapcm 3-4 gün içinde varsa zaten boyle veya daha koyu olur yada hic bişey cıkmaz
Evet oyle cıktı canımSilik mi çıkmış canım demi
O zaman vardır canım bir kaç gün içinde kan tahlili yaptır. Hayırlı olsun simdiden:)))Evet oyle cıktı canım
İnsalhhh canm ama nebiliyim adete 2 un çıkması lazım diye düşünüyorum silikte olsa artık adetin geçmesini beklerim eşimde çok kızdı niye yapiyosun diye nebiliyim dün gece kaşık agrisindan bir zaman uyuyamadim şuanda ağrı var ama goguslerdeki bişey yok her ay normalde gogus agrim olur kaşık agrim olmazdı ilk defa tersi olunca heveslendim sende adetin bekle bnm gibi üzülme canm insalhh bebis vardirBelkide gec döllenme olmustur canim ya hemen üzülme adet tarihini bekle .
Ama iğne etkisi geçmemiş olabilirmi diye düşünüyorum şöyle söyleyeyim akşam da soyledim sana vuruldugum günü sayarsam 9.gün 2. Gün yapmıştım bilerek kıpkırmızı oldu anında bunu yaptım 5-6 dk ıcınde ancak boyle oldu boylede kaldı 2-3 güne yapcm eğer bi koyuluk olursa pazartesi gidip kan vercem cunku doktor da pazar günü yap demişti oyle işte Veleye dua et bana ne olur bi ihtimal de olsa hevesim var eşimin doğum günü var eğer olursa pazartesi günü kan testi ile kesin hamileyim diyebilirsem eşime sürpriz yapcm inşallahO zaman vardır canım bir kaç gün içinde kan tahlili yaptır. Hayırlı olsun simdiden:)))
canım geçen ay bende iğne oldum test yaptım 9.güne kadar silikleşti 10.gün kayboldu bi daha da gelmedi zaten 14.gün de adet oldum sen inş hamilesindirAma iğne etkisi geçmemiş olabilirmi diye düşünüyorum şöyle söyleyeyim akşam da soyledim sana vuruldugum günü sayarsam 9.gün 2. Gün yapmıştım bilerek kıpkırmızı oldu anında bunu yaptım 5-6 dk ıcınde ancak boyle oldu boylede kaldı 2-3 güne yapcm eğer bi koyuluk olursa pazartesi gidip kan vercem cunku doktor da pazar günü yap demişti oyle işte Veleye dua et bana ne olur bi ihtimal de olsa hevesim var eşimin doğum günü var eğer olursa pazartesi günü kan testi ile kesin hamileyim diyebilirsem eşime sürpriz yapcm inşallah
İnşallah canım ya bende 2 gün sonra tekrarlcm hayırlısı olsun inş hepimiz için Rabbim hepimize nasip etsincanım geçen ay bende iğne oldum test yaptım 9.güne kadar silikleşti 10.gün kayboldu bi daha da gelmedi zaten 14.gün de adet oldum sen inş hamilesindir
İğne oldugun gün dahil mi 10. Gün silikleşti yoksa oldugun gün hariç micanım geçen ay bende iğne oldum test yaptım 9.güne kadar silikleşti 10.gün kayboldu bi daha da gelmedi zaten 14.gün de adet oldum sen inş hamilesindir
canım 6sında iğne oldum 16da çizgi yoktuİğne oldugun gün dahil mi 10. Gün silikleşti yoksa oldugun gün hariç mi
Canim insallah adet olmazsin ya vardir kasik agrisida ilk defa oldu bende göğüs ağrım var hala . Bekleyelim bakalim ne olacak Rabbim e dua etmekten baska çaremiz yok.İnsalhhh canm ama nebiliyim adete 2 un çıkması lazım diye düşünüyorum silikte olsa artık adetin geçmesini beklerim eşimde çok kızdı niye yapiyosun diye nebiliyim dün gece kaşık agrisindan bir zaman uyuyamadim şuanda ağrı var ama goguslerdeki bişey yok her ay normalde gogus agrim olur kaşık agrim olmazdı ilk defa tersi olunca heveslendim sende adetin bekle bnm gibi üzülme canm insalhh bebis vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?