KLOMEN??

Kizlar ben pco icin saracoglunun testere disli aslan pencesini ve sogan kurunu yapiyorum. Saracoglunun bayisi uc ay devamli kullan dedi. Cayim yarin aksam bitiyor. Onbes gunluk sogan kurune geciyorum yine. Klomende btti c.tesi yumurta takibine gidicem. Tam o onbes gunluk süreye denk geliyor. Soganin rahim temizleme özelliği oldugu icin acaba kullanmasamda bebegin tutuncagi varsada sokulup gitmesin. Bi bilginiz varmi

Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun çatlatma iğnesi vurdun mu vurduysan kaç mm idi yumurtaların?
Sağol canım .hayırlısıyla hamile değilsen sanada inşallah. Catlatma ignesi vuruldum . 21mm olduğunda vuruldum iğneyi canım

İnşallah canım Rabbim sanada nasip eder. Dualaromdasin. İçimden güzel şeyler geçiyor bunu bil.

İnşallah canım Rabbim sanada nasip eder. Dualaromdasin. İçimden güzel şeyler geçiyor bunu bil.
Ay hadi inşallah biliyor musun dikiş kursuna gidiyorum ben orda da biri bana dedi gecen gün sen hamile misin deid Yo nerden cıktı dedim o da bilmem oyle geldi içimden dedi hayırlısı dedim bugün boyle sol kasıgım sızlıyor ara ara arada da belime ağrı vuruyor birde karnım ağrıdı bugün biraz göbegn iki parmak üstü felan ama bilmiyorum tabi inş olr valla benden mutlusu olmaz

Sağol canım .hayırlısıyla hamile değilsen sanada inşallah. Catlatma ignesi vuruldum . 21mm olduğunda vuruldum iğneyi canım
Bende iğne vurduğumda biri 21 diğeri 27 olmuştu inşallah tutar benmde seninki gibi çok sagol cvp yazdığın için

Kizlar catlatma ignesi vurulmk icin kac mm olmasi gerekiyor ? Yada yumurta ne kadar büyükse gebelik sansi o akdar artiyo mu ole bisey varmi

Bende iğne vurduğumda biri 21 diğeri 27 olmuştu inşallah tutar benmde seninki gibi çok sagol cvp yazdığın için
Ne demek elimden geldiğince yazarım tabi. 27 mm çok büyümemiş mi .doktorun bişey demedimi

Söylediğin belirtiler bende de olmuştu. Mig de bulantısı daha yasamadim.bende haftaya gitcem doktora. İnş hem keseyi hem kalp atışını görürüm

Kızlar eğer hamileysem eşimin doğum günü var ona sürpriz yapcm şöyle bi planm var bebek ayakkabısı alcm boyle bi mektup yazcam cok güzel bi masa hazırlcm yemekler felan sonrs boyle pasta yaptırcm üstüne de babacığım ben geliyorum yazdrcm bi tane de hamile Tshrt ü alcm onu giycm felan tabi inş varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…