canım 6sında iğne oldum 16da çizgi yoktu
Yani sen iğne vuruldgn günü de saymazsan 10 gün de gördün. Negatif bende saymazsam 2 güne aynı oluyor cumartesi yapcm canım bende tekrar pazar demişti doktor zaten varsa cıkar inşcanım 6sında iğne oldum 16da çizgi yoktu
Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun çatlatma iğnesi vurdun mu vurduysan kaç mm idi yumurtaların?Silik mi çıkmış canım demi
Sağol canım .hayırlısıyla hamile değilsen sanada inşallah. Catlatma ignesi vuruldum . 21mm olduğunda vuruldum iğneyi canımMerhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun çatlatma iğnesi vurdun mu vurduysan kaç mm idi yumurtaların?
İnşallah canım Rabbim sanada nasip eder. Dualaromdasin. İçimden güzel şeyler geçiyor bunu bil.Ama iğne etkisi geçmemiş olabilirmi diye düşünüyorum şöyle söyleyeyim akşam da soyledim sana vuruldugum günü sayarsam 9.gün 2. Gün yapmıştım bilerek kıpkırmızı oldu anında bunu yaptım 5-6 dk ıcınde ancak boyle oldu boylede kaldı 2-3 güne yapcm eğer bi koyuluk olursa pazartesi gidip kan vercem cunku doktor da pazar günü yap demişti oyle işte Veleye dua et bana ne olur bi ihtimal de olsa hevesim var eşimin doğum günü var eğer olursa pazartesi günü kan testi ile kesin hamileyim diyebilirsem eşime sürpriz yapcm inşallah
Hemen gitmedim canım 3 4 gün sonra gittim ben .Kızlar merhaba.. klomen bitince hemen doktora tekrar gidiliyor mu? Yoksa daha sonramı gidiliyor
Kızlar merhaba.. klomen bitince hemen doktora tekrar gidiliyor mu? Yoksa daha sonramı gidiliyor
Ay hadi inşallah biliyor musun dikiş kursuna gidiyorum ben orda da biri bana dedi gecen gün sen hamile misin deid Yo nerden cıktı dedim o da bilmem oyle geldi içimden dedi hayırlısı dedim bugün boyle sol kasıgım sızlıyor ara ara arada da belime ağrı vuruyor birde karnım ağrıdı bugün biraz göbegn iki parmak üstü felan ama bilmiyorum tabi inş olr valla benden mutlusu olmazİnşallah canım Rabbim sanada nasip eder. Dualaromdasin. İçimden güzel şeyler geçiyor bunu bil.
Bende iğne vurduğumda biri 21 diğeri 27 olmuştu inşallah tutar benmde seninki gibi çok sagol cvp yazdığın içinSağol canım .hayırlısıyla hamile değilsen sanada inşallah. Catlatma ignesi vuruldum . 21mm olduğunda vuruldum iğneyi canım
Aynen canm insalhh buraya mutlu haberi yazarız dua ediyirum inanCanim insallah adet olmazsin ya vardir kasik agrisida ilk defa oldu bende göğüs ağrım var hala . Bekleyelim bakalim ne olacak Rabbim e dua etmekten baska çaremiz yok.
Ne demek elimden geldiğince yazarım tabi. 27 mm çok büyümemiş mi .doktorun bişey demedimiBende iğne vurduğumda biri 21 diğeri 27 olmuştu inşallah tutar benmde seninki gibi çok sagol cvp yazdığın için
Söylediğin belirtiler bende de olmuştu. Mig de bulantısı daha yasamadim.bende haftaya gitcem doktora. İnş hem keseyi hem kalp atışını görürümAy hadi inşallah biliyor musun dikiş kursuna gidiyorum ben orda da biri bana dedi gecen gün sen hamile misin deid Yo nerden cıktı dedim o da bilmem oyle geldi içimden dedi hayırlısı dedim bugün boyle sol kasıgım sızlıyor ara ara arada da belime ağrı vuruyor birde karnım ağrıdı bugün biraz göbegn iki parmak üstü felan ama bilmiyorum tabi inş olr valla benden mutlusu olmaz
20mm 21mm olması lazım canimKizlar catlatma ignesi vurulmk icin kac mm olmasi gerekiyor ? Yada yumurta ne kadar büyükse gebelik sansi o akdar artiyo mu ole bisey varmi
Ay inşallah canım inş sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniSöylediğin belirtiler bende de olmuştu. Mig de bulantısı daha yasamadim.bende haftaya gitcem doktora. İnş hem keseyi hem kalp atışını görürüm
İçime kuşku düştü az evvel aradım kendisini 13 ünde gel demistim ya dedi.. é 13 ne alaka kı? Bugün 4.günümHemen gitmedim canım 3 4 gün sonra gittim ben .
13 gel dedi az evvel görüştüm.. bende anlamadım neden 13 ü? Aşırı yoğun soramiyorsunda? Ben yumurtlama günüm de gel der sandimCanım benim dun bitti. Cumartesi gidicem. Doktor iki gun bekle gel demisti
Ne biliyim doktor daha iyi bilir ama 10 günde çok uzun degilmiİçime kuşku düştü az evvel aradım kendisini 13 ünde gel demistim ya dedi.. é 13 ne alaka kı? Bugün 4.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?