- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
Amin inşallah canim . Rabbim isteyen herkese versinAy inşallah canım inş sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Gecen bir yerde okumuştum. Kadın mektup yazmış içine testi koymuş . Adama bu mektubu birı kapiya bırakmış demiş.Kızlar eğer hamileysem eşimin doğum günü var ona sürpriz yapcm şöyle bi planm var bebek ayakkabısı alcm boyle bi mektup yazcam cok güzel bi masa hazırlcm yemekler felan sonrs boyle pasta yaptırcm üstüne de babacığım ben geliyorum yazdrcm bi tane de hamile Tshrt ü alcm onu giycm felan tabi inş varsa
Valla bilemiyorum artık ama çok gerildim.. acaba 13.gün mu demek istedi bu adam..adetin. bir NOT kağıdına 13 14 17 yazdı bu günler senin için önemli Günler dedi..Mart'ın mi dedim hıhı dedi.. sonra eve geldim baktim takvimime benim yumurtlama haftam 7 si ile 13 .. telefon actigimda bu da bana kağıda ne yazdım diyor 13 tamam o gün işte diyor. Zaten moralim bozuk bu da iyice gerdi beniNe biliyim doktor daha iyi bilir ama 10 günde çok uzun degilmi
Ama ben kursa gidiyorum dedim ya o beni kursta sanck gelecek eve girecek mutfağa bi bakacak şok olacak :) allahın izniyleGecen bir yerde okumuştum. Kadın mektup yazmış içine testi koymuş . Adama bu mektubu birı kapiya bırakmış demiş.
Bu arada Bugun reglimin 4.günü.. yarın başlıyorum klomene salı bitiyorNe biliyim doktor daha iyi bilir ama 10 günde çok uzun degilmi
Hım ben ben klomeni kullandin sandın canım 13 normal o zamanBu arada Bugun reglimin 4.günü.. yarın başlıyorum klomene salı bitiyor
Yarın başlıyorum salı bitiyor bu durumda çok değilmi ama ? Sen bittikten kaç gün sonra gittin? Bir de çatlatma iğnesi varmış onu ne zaman atıyor doktorlar o gün gittiğimde mi acaba ? Çok sıkıntılı işler bunlar 2.ayım tedavide ben çok sıkıldımHım ben ben klomeni kullandin sandın canım 13 normal o zaman
Ay insallahh güzel haberlerini bekliyorumm:))Ama ben kursa gidiyorum dedim ya o beni kursta sanck gelecek eve girecek mutfağa bi bakacak şok olacak :) allahın izniyle
Böyle doktorlara sinir oluyorum .bizi rahatlatacaklarina iyice geriyorlarr .hamile kalınca bidaha gitme o zmannValla bilemiyorum artık ama çok gerildim.. acaba 13.gün mu demek istedi bu adam..adetin. bir NOT kağıdına 13 14 17 yazdı bu günler senin için önemli Günler dedi..Mart'ın mi dedim hıhı dedi.. sonra eve geldim baktim takvimime benim yumurtlama haftam 7 si ile 13 .. telefon actigimda bu da bana kağıda ne yazdım diyor 13 tamam o gün işte diyor. Zaten moralim bozuk bu da iyice gerdi beni
İyi bir doktor olduğu için ona gidiyorum daha açıklayıcı olabilirdi.. insanı şüphede bırakıyor.. zaten gebeleré fazla ilgilenmiyormus daha çok bu konularda iyi.. ben yanlız gittim doktorla başbaşa kalınca insan kafası allak bullak oluyor herseyi unutabiliyor. Belkide o dedi ben kaçırdım. Şimdi şu aklıma geldi bu adam belkide yumurtaların artık en çok büyüdüğü gün çağırdı beni yani.. belki iğne falan mı atmay düşündü?Böyle doktorlara sinir oluyorum .bizi rahatlatacaklarina iyice geriyorlarr .hamile kalınca bidaha gitme o zmann
Yumurta takibi yapmak istemiştir. Hemen ilk seferinde verirmi bilemem ama ilk önce kan tahlili ile hormonlarına baktirmalisin bence..zaten doktorun seni yonlendirirKızlar ben de hamile kalmak istiyorum iki hafta once doktora gittim hamile kalmak istiyorum dedim adetin ikinci gunu gel dedi neden acaba klomen mi vericek acaba??cevap verirseniz sevinirim
Evet canim zaten doktor hormon testi istedi kan verdim.yumurta takibi nasıl yapiliyo adet te gidince vajinal muayene mi yapıcakYumurta takibi yapmak istemiştir. Hemen ilk seferinde verirmi bilemem ama ilk önce kan tahlili ile hormonlarına baktirmalisin bence..zaten doktorun seni yonlendirir
Benim bugün 4.gunumdu bana alttan bakmadi ustten bakti.daha snra alttan bakacagini söyledi..Evet canim zaten doktor hormon testi istedi kan verdim.yumurta takibi nasıl yapiliyo adet te gidince vajinal muayene mi yapıcak
Bak canım ben 4 ay önce hamile kaldım . Düşük yaptım. Şimdiki hamileligim de klomeni kendim eczaneden aldım .adetin 3. Gunu kullandım . İlaç bittikten 5 gun sonra doktora gittim . Yumurtam 19mm olmuştu. Catlatma ignesi istedim yarın gel bidaha bakalım dedi 20 21 olunca veriyor dedi. Ertesi gün gittim 20 olmuştu yazdı ertesi gün vuruldum.Yarın başlıyorum salı bitiyor bu durumda çok değilmi ama ? Sen bittikten kaç gün sonra gittin? Bir de çatlatma iğnesi varmış onu ne zaman atıyor doktorlar o gün gittiğimde mi acaba ? Çok sıkıntılı işler bunlar 2.ayım tedavide ben çok sıkıldım
Hm anladım.ilaç fln vermedi mi pekiB
Benim bugün 4.gunumdu bana alttan bakmadi ustten bakti.daha snra alttan bakacagini söyledi..
Verdi klomen verdi bu 2. Ayım.ilk ay gittiğimde glukofen verdi birde folik iod ilaçlarını. Şimdide klomen verdi bakalım sonrası ne olcakHm anladım.ilaç fln vermedi mi peki
Geçmiş olsun... umarım istediğiniz ay hamile kalırsınız Allahın izniyleBak canım ben 4 ay önce hamile kaldım . Düşük yaptım. Şimdiki hamileligim de klomeni kendim eczaneden aldım .adetin 3. Gunu kullandım . İlaç bittikten 5 gun sonra doktora gittim . Yumurtam 19mm olmuştu. Catlatma ignesi istedim yarın gel bidaha bakalım dedi 20 21 olunca veriyor dedi. Ertesi gün gittim 20 olmuştu yazdı ertesi gün vuruldum.
İnşalah hayirli haberler canım rabbim kucagini doldursun insallah. Depply.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?