KLOMEN??

Kusura bakma canım meğer sen hamileymissin benim algılar kapanmış hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla sıhhatlé devam edersiniz inşallah kendi kendinin doktoru olmuşsun maşallah :)

Kusura bakma canım meğer sen hamileymissin benim algılar kapanmış hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla sıhhatlé devam edersiniz inşallah kendi kendinin doktoru olmuşsun maşallah :)
Aynen canım bu hamileligim de kendim yaptım diyebilirim sadece bir kere gittim yumurta ne kadar buyumus diye onu öğrendim bide catlatma iğnesini yazdırmak icin

Kızlar ya bnm karnım atiyo ya kalp atışı gibi kasiklarim gergin ve agriyo ya adetime 2 gun var bugünkü test negatif sizce erken mi yaotim idrar testini

Aynen canım bu hamileligim de kendim yaptım diyebilirim sadece bir kere gittim yumurta ne kadar buyumus diye onu öğrendim bide catlatma iğnesini yazdırmak icin
Aslında çok mantıklı bravo valla sana yasin ve amh değerin kacti senin?

Kızlar ya bnm karnım atiyo ya kalp atışı gibi kasiklarim gergin ve agriyo ya adetime 2 gun var bugünkü test negatif sizce erken mi yaotim idrar testini
Adetin geçmesini bekle olmadı sonra direk kan verr . İnşallah hayırlı haberler verirsin

Adetin geçmesini bekle olmadı sonra direk kan verr . İnşallah hayırlı haberler verirsin
Evet canm beklicem adetimin geçmesini pazartesiye kadar adet olmazsam yapcam sanki biber sürülmüş gibi kaskılarım yaniyo bide Veleye sana bisey sorucam adetime yakın senin beyaz şeffaf akintin oldumu sanki altımı ıslatmis gibiyim durmadan wc gidiyorum adet oldum diye afedersin iç çamaşırim ıslak günde 2 defa değiştiriyorum

Amin inşallah canim . Rabbim isteyen herkese versin
Veleye vuruldugum günüü sayarsam bugün 10. Gün 14 güne regl olmak gerekiyor ya 14. Gün de salı günü ben pazartesi versem olur dimi ya doktor zaten pazar dedi de ben o gün veremem pazartesi vereyim hayırlısı diyelim

Canm adetin geçerse yap az daha sabret daha döllenmemiştr belirtin var mı
Ara ara sol kasıgım ağrıyor birde arada göğüslerme ağrı giriyor o kdar birde sık idrara gidiyorum ama iğne etkisi mi varmı yok mu bilmiyorum doktor pazar günü için yap kan testi dedi 12. Günü de yani pazar günü bi daah yapcm hayırlısı olsun

İğne adet gününe kaç gün kala vuruluyor canım. Bide klomeni kaç gün kaç tane içtin. Bi anlatır mısın :-(

Canım ya çatlatma iğnesi adetten kaç gün sonra vuruldu yani. Of doktor bana günde 1 tane klomen 10 gün iç dedi. Sonra 7 gün bekle dedi. Toplam 17gün yapar bu.ohooo ozaman çatlatma iğnesi ne işe yarar ki. Adetime 5gün kalmış olacak

İğne adet gününe kaç gün kala vuruluyor canım. Bide klomeni kaç gün kaç tane içtin. Bi anlatır mısın :-(
Ben regl oldugmun 5. Günü başladım sabah akşam 1 tane toplam 2 tane içtim 5. Gün bitti klomen bittiğinin 2, günü gittim doktora ama tam büyümemişti cunkubenim zor büyüyor ve ilaçsız regl de olmuyorum 4-5 aydır boyle bu bidaha inofolic verdi onu içtim 3 gün yine 18 bile olmamıötı bile tam yani valla benim iş zor bana kalsa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…